utorak, 20. veljače 2018.

NIVEA: URBAN Skin detox maska s bijelom glinom i aktivnim ekstraktom magnolije [RECENZIJA]

Dobra maska za lice zlata vrijedi, a još kada svoj posao obavi u samo jednoj minuti, onda imamo ozbiljnog kandidata za proizvod godine. Koje su to sve prednosti Niveine Urban Skin Detox maske, te ima li kakvih nedostataka, saznajte u nastavku...

Što kaže NIVEA?
NIVEA® URBAN Skin maska s bijelom glinom i aktivnim ekstraktom magnolije dubinski čisti kožu opterećenu negativnim utjecajem okoliša. Ima učinak pilinga koji uklanja mrtve stanice.

Karakteristike:
  • dubinski čisti kožu opterećenu negativnim utjecajem okoliša
  • ima piling učinak koji uklanja mrtve stanice i pruža temeljito čišćenje
  • osvježava izgled kože i pruža besprijekoran ten

Ambalaža: Urban Skin detox maska dolazi u plastičnoj tubici bijele boje sa zelenim tonovima koji asociraju na zdrav i svjež izgled kože, a isto tako vjerno prate boju same maske što ćete vidjeti prilikom otvaranja. Ovakva ambalaža je praktična i moguće je precizno doziranje kroz lagani pritisak meke plastike.

Količina: 75 ml
Cijena: 49,90 kn


Primjena:
  1. Stavite na lice
    Masku stavite na prethodno očišćeno lice. Fokusirajte se na čelo, nos i bradu, izbjegavajući usne i oči. 
  2. Ostavite 1 minutu
    Ostavite da djeluje 1 minutu i zatim isperite mlakom vodom. Za najbolji rezultat, uključite masku u svoju svakodnevnu njegu lica.

Moji dojmovi: Maska je guste, kremaste teksture - svijetlo zelene boje sa sitnim tamno zelenim piling česticama. Miris joj je blag, svjež i osjetim ga samo dok je maska na licu. Koristi se na prethodno očišćenom licu i nije potrebno navlažiti kožu prije nanošenja, no ako želite uvijek to možete učiniti. Nanosim ju u tankom sloju, kistom, jer mi je nekako nepraktično nanositi masku prstima, ali to je čisto moj subjektivan dojam. Lako se razmazuje i nisam osjetila zatezanje prilikom sušenja čak niti kada sam ju držala duže od predviđene jedne minute.

Koža je nakon korištenja maske čista, glatka i osvježena, pore sužene, a miteseri uklonjeni, kao i sve druge nečistoće. Mogu reći kako zaista učinkovito uklanja sve nečistoće s kože i dubinski pročišćava kožu te je idealna za masnu i mješovitu kožu, dok bi za suhu bila preagresivna. Posebno mi se sviđa što prilikom skidanja maske sitne čestice rade blag, ali vrlo učinkovit piling tako da si obično uzmem dodatnu minutu i uz mlaku vodu - masirajući lice uklanjam masku.

Ukratko, ovo je idealna maska za sve koji su barem jednom u životu rekli "Ma nemam sad vremena držati 5-10 minuta masku za lice." Vlasnice masne kože mogu koristiti ovu masku svakodnevno, dok bih onima s mješovitom preporučila korištenje svaki drugi dan.

Ocjena: 5+



Jeste li već isprobale nešto iz Nivea Urban Skin linije? Hoćete li isprobati ovu masku?
Tamafista 💋

2 komentara:

  1. Nisam još ništa probala,ali mislim da mi zbog suhe kože ova maska ne bi odgovarala

    OdgovoriIzbriši
  2. Nisam, ali budem isprobala

    OdgovoriIzbriši

 
 
Blogger Templates