utorak, 13. veljače 2018.

MACADAMIA: No Tangle Pre-Styler sprej [RECENZIJA]

2018. godina za mene je godina njegovane kose :) jer sam ja tako odlučila. U mom cilju uvelike mi pomažu razni proizvodi za dodatnu njegu i stiliziranje, a jedan od njih predstavit ću vam već danas.


Što kaže Macadamia?
Izuzetno lagan sprej koji hidratizira kosu i trenutno otklanja zamršenost kose. Uz ovaj sprej više nema neugodnog čupanja i lomljenja kose. Idealan je za kemijski tretiranu kosu i za one koji imaju zapetljanu i teško ukrotivu kosu. Revitalizira kosu dajući joj elastičnost i sjaj. Također zatvara kutikulu pa tako štiti kosu i čini je izuzetno glatkom i sjajnom.


Prednosti:
  • Lagani pre-styler, savršen za volumen i kreiranje glatkih, sjajnih frizura
  • Trenutno raspetljava, bez lomljenja i oštećivanja kose
  • Osigurava prirodnu UV zaštitu
  • Vraća vlagu i sjaj
  • Osigurava potrebnu njegu i bezbolno raščešljavanje
Primjena:
Raspršiti na ručnikom posušenu kosu kako biste zaštitili kosu od feniranja i peglanja i dalje nastaviti sa postupkom izrade frizure.


Ambalaža: No tangle sprej dolazi u karakterističnim Macadamia, zelenkasto-smeđim tonovima. Bočica je simpatična bočica koja se sužava pri vrhu. Raspršivač je funkcionalan i dobro raspršuje sprej unatoč njegovoj nešto gušćoj teksturi.

Količina: 250 ml
Cijena: 145.00 Kn 101.50 Kn - Ušteda 30%


Moji dojmovi:
Na prvu malo me iznenadila prilično gusta tekstura ovog spreja i čak sam pomislila da je pokvaren, ali guglajući sam saznala kako je sprej upravo takve - guste teksture. S obzirom na gustu teksturu lako je pretjerati i nanijeti hrpu proizvoda na jedno mjesto stoga ovaj sprej prvo nanosim na ruku, razmažem ga između dlanova i zatim nanosim cijelom dužinom kose. Nanošenje: riješeno!

Opisati djelovanje ovog spreja najlakše je u jednoj riječi - omekšivač. Zaista, divno je kako No-Tangle Pre-Styler omekša grubu kosu, olakšava raščešljavanje i zagladi kosu. Miriše svježe i nježno, baš poput omekšivača, ali neće se sudarati s jačim mirisima ostalih proizvoda. Kao prednost još bih navela mogućnost korištenja na suhoj, mokroj ili polu-posušenoj kosi. Ukoliko ga koristim na mokroj kosi primjetno je brže sušenje kose i manje petljanje kose za vrijeme sušenja. Kosa je na dodir meka i glatka, a ujedno lepršava bez osjećaja težine. Volim kada proizvod ispunjava sve obećano, a ovo je upravo jedan od takvih proizvoda stoga ga s veseljem mogu preporučiti svima kojima je poznat problem grube ili petljanju sklone kose.

Ocjena: 5+


Volite li leave in proizvode za kosu? Koji je vaš omiljeni Macadamia proizvod?
Tamafista 💋

1 komentar:

  1. Njihovo ulje za kosu mi je super.I ja sam 2018.posvetila svojoj kosi jer sam je malo zaboravila,ali nikad više

    OdgovoriIzbriši

 
 
Blogger Templates