nedjelja, 18. veljače 2018.

L.O.V cosmetics: LIPAFFAIR Color & Care Metalik i mat ruž za usne [RECENZIJA]

S obzirom da je brend L.O.V cosmetics izazvao veliko zanimanje javnosti čim se našao na policama naših drogerija, odlučila sam detaljno isprobati proizvode prije nego ih predstavim u recenzijama. Tako je nakon gotovo mjesec dana testiranja na red došla i recenzija L.O.V. ruževa za usne u metalic i mat verziji. 


LIPAFFIR COLOR&CARE METALIC RUŽ br.603- Bronze Sculpting

Što kaže L.O.V cosmetics?
Odgovor za prirodan, ženstveni izgled – kremasta i dugotrajna formula sa suptilnim sjajem i pulu-mat završetkom. Zavodljivost intenzivne pigmentacije i bogate boje, za senzualne, podatne i pune usne. Obogaćeno kendi uljem i Hyaluronic Filling SpheresTM. Ruževi za usne u modernom dizajnu by L.O.V inspirirani su ženskim oblinama.


Ambalaža: Lipaffair ruž metalik nijanse dolazi u luksuznoj, predivnoj i apsolutno očaravajućoj ambalaži. Izgled ovog ruža oduševio me već na prvi pogled i odlično se uklapa u moj makeup kutak dajući mu dašak elegancije i profinjenosti. Sama ambalaža je čvrsta, a magnetno zatvaranje daje dodatnu sigurnost da se ruž neće otvoriti u trenutku kada vi to ne želite.

Količina: 3,7 grama
Cijena: 78,90 kn


Moji dojmovi: Tekstura ruža je ultra kremasta i hidratantna. Dok ga nanosite klizi po usnama te u jednom nanosu u potpunosti prekriva prirodnu boju usana. Ne uvlači se u borice, a isto tako se neće preliti preko ruba usana čega sam se bojala zbog iznimno kremaste teksture. Trajnost mu je dobra, ako uzmemo u obzir da se radi o iznimno hidratantnom i kremastom ružu, a popravak će biti potreban nakon jela ili oko 2 sata nošenja.

Nijansa 603 Bronze Sculpting je divna brončano crvena metalik nijansa koja trenutno ne laska mom blijedom tenu, ali vjerujem da će za ljetni period, kada malo potamnim, biti idealna. Vjerujem da će se većini svidjeti i rekla bih kako se radi o jednoj univerzalnoj nijansi koja će biti prikladna za razne prilike.

Ocjena: 5




LIPAFFAIR COLOR&CARE MAT RUŽ br. 950- Guilty Conscience

Što kaže L.O.V cosmetics?
Odgovor za prirodan, ženstveni izgled – kremasta i dugotrajna formula sa mat završetkom. Zavodljivost intenzivne pigmentacije i bogate boje. Za senzualne, podatne i pune usne. Obogaćeno kendi uljem i Hyaluronic Filling SpheresTM. Ruževi za usne u modernom dizajnu by L.O.V inspirirani su ženskim oblinama.


Ambalaža: Kao i njegov metalik prethodnik, mat Lipaffair ruž dolazi u moćnoj luksuznoj ambalaži crne mat boje. Da me netko pita koja mi se od ove dvije ambalaže više sviđa, našla bih se u velikom problemu jer su obje posebne i predivne. Također, i ovaj ruž krasi čvrsta ambalaža sa magnetskim zatvaranjem.

Količina: 3,7 grama
Cijena: 78,90 kn


Moji dojmovi: Tekstura Lipaffair mat ruža je kremasta, baršunasta i iznimno pigmentirana. Unatoč tako "gustoj" i "teškoj" teksturi, lako se nanosi i kada ga jednom nanesete ostat će na usnama gotovo cijeli dan. Nije najugodniji na usnama, ali opraštam mu to zbog svih ostalih pozitivnih karakteristika. U borice usana se uvlači minimalno s obzirom da se radi o ultra mat ružu, a isto tako se zbog svoje teksture neće preliti preko ruba usana.

Nijansa 950 Guilty Conscience je zagasita mauve - tamna plum nijansa koja je odlična za hladniji dio godine. Osobno nisam ljubitelj tamnih nijansi ruževa, ali ova je posebna te se čak i meni svidjela, a kako onda ne bi i ljubiteljicama tamnijih, zimskih nijansi ruževa :)

Ocjena: 4



Jeste li već isprobale L.O.V ruževe? Kakvi su vaši dojmovi?

*PR proizvodi
Tamafista 💋

3 komentara:

  1. Meni su predivni,općenito cijela linija proizvoda

    OdgovoriIzbriši
  2. Kakav im je poklopac? Jel onako fino klikne bez opasnosti da spadne u torbici?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne klikne onako kao kod recimo Essence ruževa, ali ga privuče i priljubi magnet pa nema straha da će se otvoriti u torbici ;)

      Izbriši

 
 
Blogger Templates