utorak, 6. veljače 2018.

AVENE: Hydrance OPTIMALE Legere krema za lice [RECENZIJA]

Zima, bila blaga ili jaka, ostavlja posljedice na našoj koži te je posebno važno hidratizirati čak i masnu kožu, a za dehidriranu i/ili suhu kožu dubinska hidratacija trebala bi biti neizostavan dio svakodnevne rutine. U nastavku možete saznati koji je to proizvod idealan za zimsku hidrataciju mješovite kože, a da ujedno matira i omogućava postojanost šminke.

Što kaže Avene?
Dubinska i dugotrajna hidratacija. Za normalnu do mješovitu osjetljivu kožu. Kompleks lipomucin-meiboserin djeluje trenutno i dvostruko; osigurava dugotrajanu hidrataciju i štiti od dehidracije. Zahvaljujući jedinstvenom sistemu mikrokapsula, matira nepoželjni sjaj i omogućava postojanost šminke. Avène termalna voda umiruje, djeluje antiiritirajuće i ostavlja trenutni osjećaj ugode na koži.


Ambalaža: Uobičajena, standardna i prepoznatljiva Avene ambalaža bijele boje koja podsjeća na čistoću i svježinu. Praktična tubica lako će naći svoje mjesto u svakom kozmetičkom kutku, ali i u svakoj kozmetičkoj torbici.

Količina: 40 ml
Cijena: 135,20 kn



Moji dojmovi: Hydrance Optimale legere krema lagane je, hidratantne i nemasne teksture. Lako se razmazuje i brzo upija ne ostavljajući masni film na koži. Miris joj je nježan i ugodan, a na koži se zadržava kratko tako da neće smetati čak ni onim najistančanijim nosićima. S obzirom da je moja koža mješovita i dehidrirana, zahtjeva kombinaciju krema i seruma, no željela sam vidjeti pravi učinak ove kremice tako da sam se nakratko odrekla svih ostalih "saveznika" i koristila samo nju. Rezultati su odlični. Mogu reći kako vrlo dobro ujednačava masne i dehidrirane dijelove lica, a posebno mi se svidio lagani osjećaj matiranja bez zatezanja kože. Hidratacija koju pruža je odlična za mješovitu kožu, a za suhu bih svakako preporučila Riche verziju koja je bogatija i masnija ili barem kombiniranje sa serumom.

Osim za njegu, koristim ju i kao podlogu za šminku upravo iz razloga što lagano matira i čini šminku postojanom satima i satima, a ujedno štiti kožu od dehidracije. Osjećaj umirene i hidratizirane kože posebno se osjeti kada kremu nanosim u večernjim satima, kada koža nakon cjelodnevnog stresa vapi za hidratacijom, njegom i umirenjem, a sve navedeno dobijem u jednoj kremici - Hydrance Optimale Legere. Preporuke za ovu kremu idu svima koji traže hidratantnu i umirujuću kremu koja ne ostavlja masni film na koži već lagano matira i sprječava dehidraciju.

Ocjena: 5+



Jeste li već isprobale Avene Hydrance Optimale Legere kremu? Koja je vaša omiljena Avene krema?

Tamafista 💋

3 komentara:

 
 
Blogger Templates