utorak, 27. veljače 2018.

AFRODITA: 100% SPA Sufle za tijelo [RECENZIJA]

Hladno vrijeme i ovo pravo malo ledeno doba koje nas je iznenadilo u vrijeme kada smo očekivali da će nas toplim poljupcima iznenaditi proljetno sunce, idealno je za ostati u toplini vlastitog doma i priuštiti si spa trenutak uz njegu tijela Afroditinim antistres sufleom.


Što kaže Afrodita?
Lagana kremasto-pahuljasta formula osigurava glatku, elastičnu i optimalno navlaženu kožu svilenkastu na dodir. Arganovim uljem potiče proces regeneracije stanica kože, djeluje antioksidativno i štiti od gubitka vlage.Eteričnim uljem lavande, koja opuštajuće djeluje na tijelo i duh, osigurava cjelovito iskustvo njege! Brzo se upija i ne ostavlja neugodan mastan trag. Nije za konzumiranje.


Ambalaža: Afroditin sufle za tijelo dolazi u praktičnoj i simpatičnoj plastičnoj posudici. Možda vam se čini da ovo nije najhigijenskije rješenje, ali vjerujte mi ovo je tekstura u koju definitivno želite umočiti prste. Sam proizvod je dodatno zaštićen aluminijskom folijom tako da možete biti sigurne da ste prve koje će svoje prstiće umočiti u ovu čaroliju.

Količina: 200 ml
Cijena: 47,99 kn


Glavni sastojci: 
  • Arganovo ulje - hladno prešano organsko ulje s 80-postotnim sadržajem omega-3, omega-6 i omega-9 nezasićenih masnih kiselina jedan je od najbogatijih izvora visokovrijednih hranjivih tvari. Vlaži kožu te je s visokim sadržajem vitamina E, koji djeluje antioksidativno, štiti od gubitka vlage. Koža je nakon upotrebe zaštićena i elastična.
  • Eterično ulje lavande - smiruje i obnavlja stanice kože te djeluje antiseptički.

Moji dojmovi: Otkud početi, a da vam dočaram sve pozitivne stvari koje nosi ovaj souffle. Krenimo sa mirisom jer ipak se radi o 100% spa liniji pa se očekuje da miris djeluje ugodno i opuštajuće. Kombinacija arganovog i eteričnog ulja lavande miriše čarobno i na koži se zadržava dosta dugo što mi odgovara u ovo hladnije vrijeme, posebno zbog opuštajućih i umirujućih svojstava lavande.

Tekstura ovog souffle-a je čarobna, flafasto nježna i kada uronite prste u posudicu imate dojam kao da ste dodirnule najmekši i najflafastiji oblak, možemo to nazvati i anđeoskim dodirom. Mislite da pretjerujem? O, svakako morate isprobati ovu ultra nježnu, a ujedno vrlo hranjivu mazalicu. Izuzetno se brzo upije u kožu ostavljajući ju svilenkasto mekom, dugotrajno hidratiziranom i mirišljavom. S obzirom da je vrlo lagana i lako se razmazuje, potrebna je mala količina tako da će posudica od 200 ml dugo potrajati. Preporučila bih ovu mazalicu svima koji traže nježnu hidrataciju, mirisni spa trenutak u hladno zimsko vrijeme, čak i onima koji misle kako im mazalica za tijelo nije potrebna...vjerujte mi, kada probate ovu, shvatit ćete što ste do sada propuštale :)

Ocjena: 5+


Jeste li već isprobale nešto iz Afrodita 100% spa linije? Kakvi su vaši dojmovi?
Tamafista 💋

2 komentara:

  1. Nisam ali hoću.Sviđaju mi se njihovi proizvodi

    OdgovoriIzbriši
  2. Nisam probala ovo sufle za tijelo , al po tvojoj recenziji izgleda primamljivo , pa cu svakako probati :*

    OdgovoriIzbriši

 
 
Blogger Templates