petak, 5. siječnja 2018.

TREND IT UP: Maskara, ruž i lak za nokte [RECENZIJA]

Drage moje, vjerujem da ste već čule za novi kozmetički brend koji je dostupan u dm-ovim prodavaonicama. Radi se o trend It Up dekorativnoj kozmetici koja broji više od 500 različitih proizvoda u službi ženske ljepote. Moto brenda “Be a Voice. Not an Echo.” odmah me oduševio stoga sam rado isprobala neke od zanimljivih proizvoda ovog brenda.



Trend it up Ultra Matte ruž



U jednostavnoj i elegantnoj ambalaži krije se pravi mali dragulj. Ruž koji ravnopravno može stati uz bok puno skupljim i razvikanijim ruževima. Predivne je kremaste teksture, lako se nanosi klizeći po usnama i u samo jednom nanosu u potpunosti prekriva prirodnu boju usana.



Na usnama je potpuno mat, s tek daškom decentnog sjaja zbog čega me još više iznenadila činjenica da uopće ne isušuje usne i ne naglašava već postojeću isušenost. Postojan je i preživjet će čak i manji obrok, dok će sokić ili kavu definitivno u potpunosti preživjeti. Osim toga, iznimno je ugodan na usnama, nemate osjećaj nošenja mat ruža što mi je u hladnijem dijelu godine vrlo bitno.


Nijansa 410 Matte poprilično je univerzalna neutralna nijansa koja je nosiva u svim godišnjim dobima i odgovarat će svim podtonovima. Sigurno ću upotpuniti svoju kolekciju sa još nekoliko nijansi jer kvaliteta ruža uvelike nadmašuje njegovu povoljnu cijenu.

Cijena: oko 18 kn
Ocjena: 5+


Trend it up Tropic Chic lak za nokte



Lak za nokte nešto je bez čega mogu zamisliti svoj život iz razloga što mi niti jedan lak do sada nije pružio postojanost koja bi me oborila s nogu. S obzirom da sam poprilično nestrpljiva kada je sušenje laka u pitanju, za mene je lakiranje noktiju više od jednom tjedno previše. I onda se dogodilo čudo. Čak sam zamolila mamu da i ona isproba Trend It Up lak jer naprosto nisam mogla vjerovati. Njezina reakcija nakon 7 dana bila je otprilike ovakva: „Tamara, pa ovaj lak za nokte je neuništiv!“


Za potpunu pigmentaciju potrebna su dva sloja laka (na slici je samo jedan sloj), brzo se suši i to značajno brže od ostalih lakova koje sam do sada isprobala te traje između 7 i 10 dana nakon čega tek počinje lagano gubiti boju na rubovima. Zaista mu nisam uspjela pronaći zamjerku, a boja je prava blagdanska stoga sam ga rado nosila u zadnje vrijeme.


Cijena: oko 18 kn
Ocjena: 5+
Trend it up Pop Lashes Khol maskara


Raskošna, gumena četkica glavni je adut ove maskare. Čim sam ju otvorila bila sam sigurna da će me oduševiti i nisam pogriješila u svojoj procjeni. Dolazi u elegantnoj crnoj ambalaži sa metalik ružičastim slovima. Jedina zamjerka je što ovako divna ambalaža na sebe privlači apsolutno sve od mucica do otisaka prstiju, no zbog ljepote ćemo joj oprostiti.



Već spomenuta četkica odlično raščešljava trepavice i obavija ih bez lijepljenja. Trajnost joj je odlična, a boja izrazito crna što dodatno naglašava čak i one najsitnije trepavice. Odlična je za sve dnevne varijante, a uz dva do tri sloja poslužit će i za večernje, izražajnije lookove. Na slici ispod nosim ju u dnevnoj varijanti u jednom sloju.


Cijena: oko 75 kn
Ocjena: 5

Zaključak: Trend It Up brend dekorativne kozmetike pravo je osvježenje na policama dm-a. Raznovrsna, kvalitetna i cjenovno povoljna ponuda zadovoljit će zahtjeve čak i onih najzahtjevnijih šminkerica. Sigurna sam kako ću rado i često u svojim shoppingiranjima posegnuti za ovim brendom.

Jeste li već isprobale nešto od ovog brenda? Kakvi su vaši dojmovi?

*PR proizvodi

1 komentar:

 
 
Blogger Templates