nedjelja, 21. siječnja 2018.

NIVEA: Creme & Oil Pearls gelovi za tuširanje [RECENZIJA]

O gelovima za tuširanje ne pišem često, ali kada me neki gel oduševi i obori s nogu, onda dojmove moram podijeliti sa vama. Sasvim slučajno u neplaniranom shoppingu u mojoj kolekciji su se našli ultra kremasti i mirisni gelovi za tuširanje koji će probuditi sva vaša osjetila. Radi se o Nivea Creme & Oil Pearls baršunastim gelovima za tuširanje koji su dostupni u čak 3 čarobna mirisa - Lotus, Ylang Ylang i Cherry Blossom.


NIVEA Creme & Oil Pearls Ylang Ylang gel za tuširanje

Što kaže Nivea?
NIVEA Creme & Oil Pearls Ylang Ylang gel za tuširanje pruža idealnu kombinaciju opuštanja pod tušem i njege. Dragocjene uljne perlice oslobađaju se tijekom tuširanja i stvaraju bogatu, baršunastu pjenu obogaćenu arganovim uljem koje čak i suhu kožu čini prekrasno glatkom. Miris ylang ylanga pruža svježinu kroz cijeli dan.


Karakteristike:
  • Kremasti gel za tuširanje s uljnim perlicama.
  • Intenzivna njega i svježina tijela kroz cijeli dan.
  • Sadrži arganovo ulje i miris Ylang Ylang-a.
Količina: 250 ml
Cijena: 17,90 kn

Moji dojmovi: U standardnoj Nivea plavoj ambalaži dolazi Creme & Oil Pearls gel za tuširanje. Kremasto je baršunaste teksture sa sitnim uljnim perlicama koje se sljubljuju s kožom te intenzivno njeguju i hrane kožu. Spoj gela za tuširanje i njege u obliku uljnih perlica oduševio me jer često vodim bitku sa suhom kožom nakon agresivnijih gelova za tuširanje koji ju isuše do razine perutanja. Jedna od prednosti ovog gela je svakako što se sporo troši jer je za bogatu, baršunastu pjenu potrebna količina koja odgovara kovanici 5 kuna. Miris je svjež, ugodan i dugo se zadržava na koži pružajući vam osjećaj svježe otuširanog tijela tijekom cijelog dana. 



Ocjena: 5+

NIVEA Creme & Oil Pearls Cherry Blossom gel za tuširanje

Što kaže Nivea?
NIVEA Creme & Oil Pearls Cherry Blossom gel za tuširanje pruža idealnu kombinaciju njege i uživanja pod tušem. Dragocjene uljne perlice oslobađaju se tijekom tuširanja i tako nastaje bogata, baršunasta pjena obogaćena arganovim uljem koja čak i suhu kožu čini mekanom i glatkom. Blagi miris trešnjinog cvijeta pruža svježinu kroz cijeli dan.


Karakteristike:
  • Kremasti gel za tuširanje s uljnim perlicama.
  • Intenzivna njega i svježina tijela kroz cijeli dan.
  • Sadrži arganovo ulje i miris trešnjevog cvjeta.
Količina: 250 ml
Cijena: 17,90 kn

Moji dojmovi: Cherry Blossom dolazi u identičnoj ambalaži kao i Ylang Ylang, jedina razlika je u sličici trešnjinog cvijeta koja predstavlja miris ovog mališana. Sve navedeno za Ylang Ylang vrijedi i za Cherry Blossom, a kada bih morala birati svog favorita, bila bi to teška odluka, ali za nijansu bi pobijedio Cherry Blossom - isključivo zbog subjektivnog dojma i moje opsesije mirisom cvijeta trešnje. Inače, oba mirisa su svježa i traju cijeli dan ne sudarajući se sa mirisom parfema ili dezodoransa. Koža je nakon tuširanja meka, mirisna i glatka bez osjećaja suhoće i zatezanja. Arganovo ulje koje sadrži svakako je dragocjen sastojak koju upotpunjuje cijelu priču Creme & Oil Pearls gelova za tuširanje.


Ocjena: 5+

Jeste li već isprobale NIVEA Creme and Oil Pearls gelove za tuširanje? Koji je vaš omiljeni gel za tuširanje?

Tamafista 💋

1 komentar:

  1. Odlični i divno mirišu.Cherry blossom mi je super,ovaj drugi nisam probala ali hoću

    OdgovoriIzbriši

 
 
Blogger Templates