subota, 27. siječnja 2018.

L.O.V cosmetics: EYEvotion Luxurious paleta sjenila za oči i LASHseduction Instant Volume maskara [RECENZIJA]

Neopisivo mi je drago što vam mogu predstaviti brend koji slavi ljepotu žene, strastvenost, jedinstvenost i odlučnost ženskog duha - sve to jednostavno uklopljeno u sliku L.O.V. žene. L.O.V cosmetics novi je brend na policama dm-a i Mullera i vjerujem da će vas oduševiti svojim, usudim se reći, gotovo unikatnim proizvodima. Najviše vas je zainteresirala maskara stoga u prvom postu o L.O.V proizvodima pišemo o maskari i paleti sjenila za oči...


L.O.V ŽENA
Ona je strastvena žena koja voli i živi modernu ženstvenost. Fascinantna, višeznačna osobnost - snažna i odlučna, ali istodobno inspirirana, puna empatije i zlatnog srca.
Njezini su interesi u arhitekturi, dizajnu i umjetnosti. Putovanje i kultura njezini su izvori inspiracije.
Ona je cijenjena za sve lijepe stvari. Ljubav prema detaljima i kozmetici su njezina strast. Ipak njezina istinska ljepota sjaji iznutra. Ona je u miru sa sobom i ispunjava svoje brojne uloge ravno iz srca i nevjerojatno lakoćom. Kao poslovna žena, majka i kozmopolitski biće, gospodari istinskim balansiranjem između svjetova. Dobro je informirana i poznaje najnovije trendove, ali sama odlučuje što voli i što joj odgovara. Postavlja vlastiti stil.
Ona može biti sve što poželi - uz L.O.V.

EYEvotion LUXURIOUS PALETA SJENILA ZA OČI



Što kaže L.O.V cosmetics?
Nova paleta sjenila za oči ujedinjuje pet savršeno usklađenih visokopigmentiranih nijansi - nude, rosé i metalik – dugotrajne teksture. Naglašeni metalik i intenzivni svjetlucavi efekti kreiraju očaravajući make up stil očiju. Jedinstveno soft-touch silikonsko pakiranje pretvara paletu u pravi magnet za poglede.


Ambalaža: Kada sam izvadila EYEvotion paleticu iz njezine kartonske kutijice ostala sam šokirana. Pozitivno, da se razumijemo! Ono što me iznenadilo je čvrsta ambalaža sa mat silikonskim poklopcem neobičnog, gotovo hipnotizirajućeg reljefa. Čvrsto se zatvara, a u unutrašnjem dijelu poklopca nalazi se veliko ogledalo što ju čini odličnom za putovanja.

Količina: 8 grama
Cijena: 117,90 kn



Moji dojmovi:
EYEvotion Luxurious paleta dolazi u tri kombinacije, moja je 720 Devoted To Metallics i sadrži kombinaciju sjenila zemljanih i zlatnih tonova. Ono što sam odmah primijetila su pomno odabrane nijanse tako da uz ovu paleticu možete kreirati kompletan look jer sadrži i biserno bijelu nijansu koja je odlična kao highlight sjenilo i mat smeđu koja će većini uspješno zamijeniti olovku za obrve. Preostale tri nijanse su divne, metalic shimmer nijanse rozog, zlatnog i smeđeg tona.

Sjenila su fine, svilenkasto-baršunaste teksture i najbolje funkcioniraju uz meki kist za nanošenje sjenila. Zbog shimmera se lagano truse, ali to lako riješim na način da prije nanošenja otresem višak sa kista. Postojana su na kapku te će bez problema izdržati 8+ sati čak i na masnim kapcima. Odlično se blendaju i međusobno stapaju, a pigmentacija im je zaista impresivna što ćete moći vidjeti na slikama ispod - swatchevi su rađeni bez korištenja baze. 

Ocjena: 5+



LASHseduction INSTANT VOLUME MASKARA


Što kaže L.O.V cosmetics?
Trenutačno pruža trepavice spektakularan XL volumen. Jedinstvena četka s inovativnim, valovitim vlaknima oblaže svaku pojedinačnu trepavicu s dubokom crnom teksturom obogaćenom rižinim voskom. Dostupna i kao vodootporna.


Ambalaža: LASHseduction maskara dolazi u upečatljivoj, elegantnoj ambalaži koja djeluje luksuzno te bi bez problema mogla proći kao high end maskara. Zatvara se na klik što će spriječiti prerano sušenje maskare koje se često dogodi ako maskara nije dobro zatvorena. Četkica je neobična, velika, ali jednostavna za korištenje te u samo nekoliko poteza obuhvati sve trepavice.

Količina: 12 ml
Cijena: 86,90 kn



Moji dojmovi:
LASHseduction maskara je rijetke kremaste teksture koja savršeno obavija svaku trepavice bez da ju dodatno otežava. Mislim da vam je ova prilično proturječna rečenica ukratko objasnila sve vezano uz ovu fantastičnu maskaru. Osim odlične teksture, ono što ovu maskaru svrstava u rang najboljih je neobična četkica sa valovitim vlaknima kojoj niti jedna pojedina trepavica ne može "pobjeći". Efekt koji ova maskara postiže su ultra crne, uvijene i definirane trepavice koje će zaista privući poglede.

Tako naglašene, ultra crne trepavice trajat će cijeli dan, a maskara se neće trusiti ili nestati sa vrhova trepavica - postojan i dugotrajan izgled trajat će sve dok ju ne odlučite skinuti. Uklanjanje maskare je jednostavno i u samo nekoliko poteza, uz micelarnu otopinu brzo ćete ju skinuti bez puno trljanja.

S obzirom da ponekad slika vrijedi više od tisuću riječi pogledajmo kako izgleda LASHseduction maskara na djelu ;)

Ocjena: 5+



Jeste li već isprobale nešto od L.O.V kozmetike? Kakvi su vaši dojmovi?

*PR proizvodi

Tamafista 💋

2 komentara:

 
 
Blogger Templates