ponedjeljak, 8. siječnja 2018.

LA ROCHE-POSAY: Serozinc tonik u spreju [RECENZIJA]

Jedna od čestih novogodišnjih odluka je veća briga o koži, ali nažalost često od te odluke vrlo brzo odustajemo. Kao glavni razlog odustajanja navodi se dugo čekanje vidljivih promjena na koži. Neka ove godine ne bude odustajanja, a da ne biste lako odustajale od ove odluke tu je jedan čaroban sprej uz koji ćete promjene na koži vidjeti vrlo brzo.


Što kaže La Roche-Posay?
La Roche-Posay osobama s problematičnom kožom pruža proizvod koji odgovara višestrukim potrebama masne kože. Serozinc, kao novitet u asortimanu, se preporučuje svima koji imaju problem s masnom i aknama sklonom kožom jer djeluje smirujuće na kožu te je obogaćen cinkovim sulfatom, dermokozmetičkim aktivnim sastojkom, poznatim po svojim svojstvima regulacije sebuma i matiranja kože. Sastojci u Serozincu pomažu regulirati sebum, djeluju umirujuće te pomažu pri obnovi kože. Sve ove dobrobiti La Roche-Posay je objedinio u spreju za jednostavnu i čestu upotrebu i maksimalne rezultate.


MOĆ CINKA: Cinkov sulfat se dugo u dermokozmetici koristio i zbog svoje učinkovitosti na masnoj i aknama sklonoj koži. Cinkov sulfat može biti od velike pomoći ljudima s takvom kožom te ovaj ključni sastojak pomaže kod smanjivanja lučenja sebuma. 

DOKAZANA UČINKOVITOST*
73% manje sjajna koža
71% manje masna koža
66% vidljivo smanjene pore
56% smanjen broj nepravilnosti

*Ispitano pod dermatološkim nadzorom, na 40 osoba, korišteno 2 puta dnevno kroz 4 tjedna.

Ambalaža: Sama činjenica da se radi o toniku koji dolazi u obliku spreja me oduševila jer korištenje pamučnih blazinica za nanošenje tonika često dovede do toga da zapravo preskočim ovaj korak u njezi kože. Sada više nemam izgovora za ne korištenje tonika. Bočica je praktična i možete ju bez problema na putovanje ponijeti u klasičnom neseseru. Raspršivač je funkcionalan, bez štekanja, raspršuje tonik u obliku maglice.

Količina: 150 ml
Cijena: 74,32 kn


Moji dojmovi: 
Prije nego sam kupila Serozinc bila sam u velikim dvojbama - s jedne strane je djelovao kao nešto što će mi uvelike olakšati njegu kože i bez čega neću moći zamisliti dan, a s druge strane na internetu nisam baš pronalazila recenzije koje bi potvrdile njegovu učinkovitost. Srećom, moja znatiželja je prevladala i konačno sam isprobala ovaj fantastičan proizvod.

Teško mi je opisati njegovo djelovanje jer djeluje pomalo nevjerojatno da isti proizvod matira i smanjuje proširene pore, a ujedno ostavlja kožu hidratiziranom uz nevjerojatan osjećaj čistoće. Također, promjene u vidu zaglađene i manje sjajne kože vidljive su odmah, a taj efekt uz duže korištenje postaje sve intenzivniji i dugotrajniji. Također, miteseri se manje i rjeđe pojavljuju, a akne ukoliko se tu i tamo pojave, puno brže i bezbolnije zacjeljuju.

Serozinc koristim svakodnevno, kao dio jutarnje rutine, te tijekom dana ukoliko osjetim potrebu za reguliranjem masnog sjaja na čelu (višak masnoće pokupim tapkajući maramicom te nakon toga pošpricam Serozinc) i nakon uklanjanja makeup-a kako bih smirila kožu i spriječila eventualne iritacije.

Svakako mogu potvrditi da Serozinc u potpunosti ispunjava sve obećano: od manjeg sjaja i manje masne kože, vidljivo smanjenih pora do smanjenja raznih nepravilnosti poput akni i mitesera, a ujedno ne isušuje kožu već čuva njezinu vlažnost i dopušta joj da diše. Jednostavan i praktičan za korištenje brzo je postao moj vjeran saveznik u borbi sa svim navedenim problemima.

Ocjena: 5+



Jeste li već isprobale Serozinc? Koji vam je najdraži La Roche-Posay proizvod?

1 komentar:

  1. Koristim ga tek od nedavno i ne znam je li do njega ili se slučajno poklopilo, ali stvarno mi koža izgleda bolje, akne brže prolaze. Moram ga još koristiti da bih potvrdila njegovu učinkovitost.
    ja sam također naišla na puno negativnih recenzija

    OdgovoriIzbriši

 
 
Blogger Templates