ponedjeljak, 20. studenoga 2017.

OLIVAL: Hidratantni balzam za njegu stopala i noktiju & Olovka za njegu noktiju i zanoktica

Hladni jesenski i nadolazeći zimski dani idealni su za male kućne spa rituale u kojima ćete svojem licu i tijelu pružiti potrebnu njegu. Kada govorimo o spa ritualima nemojte zaboraviti njegu stopala i noktiju jer iako su nam trenutno skrivena od očiju javnosti, stopala upravo sada zahtijevaju posebnu njegu. Koji će vam to proizvodi pomoći u njezi, saznajte u nastavku...


Hidratantni balzam za njegu stopala i noktiju

Što kaže Olival?
Balzam za njegu stopala i noktiju obogaćen je eteričnim uljima čajevca i ružmarina. Čajevac je jedan od najsnažnijih prirodnih antiseptika, a ružmarin pojačava cirkulaciju, njeguje kožu i stopalima vraća svježinu i ugodan miris. Balzam hrani kožu, idealan je za svakodnevnu njegu te se nanosi ujutro za cjelodnevnu svježinu stopala. Preventivno djeluje protiv stvaranja natisaka i tvrde kože, a rezultat je osvježena, nahranjena i mirišljava stopala. 



Ambalaža: Balzam dolazi u simpatičnog i girly ambalaži koja će vas sigurno poticati na svakodnevno korištenje. Tubica je praktična, a meka plastika osigurava precizno doziranje. Poklopac se čvrsto zatvara i neće se sam otvoriti ukoliko vam ispadne ili ako ga nosite na put. 

Količina: 100 ml
Cijena: 27 kn



Moji dojmovi: Ovakav tip proizvoda do sada nisam koristila i mogu reći da ako, poput mene, do sada niste obratile pažnju na ovaj tip proizvoda, propuštate puno toga. Balzam ima gustu, pomalo gelastu, hidratantnu teksturu koja se brzo upija i ne ostavlja masni trag. Izuzetno brzo njeguje i omekšava grubu kožu na stopalima te ih opušta i osvježava. Dugotrajan miris eteričnih ulja čajevca i ružmarina čini stopala svježim i mirisnim tijekom cijelog dana, a u večernjim satima volim nanijeti deblji sloj ovog balzama koji tada ima funkciju dubinske maske za stopala. Pohvale definitivno idu i za sprječavanje natisaka što je vrlo bitno u ovom periodu kada su nam stopala "zacementirana" u gležnjačama ili čizmama.



Ocjena: 5+

Olovka za njegu noktiju i zanoktica

Što kaže Olival?
Olovka hrani i regenerira tanke i slabe nokte i ujedno omekšava pokožicu koja se nalazi uz rubove nokta. Olovka sadrži visokovrijedna ulja jojobe, makadamije i avokada koja jačaju strukturu i ubrzavaju proces rasta nokta. Kratko nakon premazivanja nokta, pokožica se lagano potisne posebno oblikovanim vrhom olovke. 


Uporaba: Olovkom premazati nokte po cijeloj površini i po rubovima, a pokožicu uz nokat lagano premazati nekoliko puta uzastopno. Nakon nekoliko minuta pokožicu lagano potisnuti posebno oblikovanim vrhom olovke prema korijenu nokta. Postupak premazivanja najbolje je vršiti prije manikure noktiju ili svakodnevno po potrebi, sve dok se ne kožica stanji. Trag olovke je bezbojan, sjajan i dovoljan za 300 primjena. Nakon upotrebe olovku je potrebno dobro zatvoriti.



Ambalaža: Olivalova olovka za njegu noktiju i zanoktica krije se u kartonskoj ambalaži. Sama olovka je izrađena od čvrste plastike s kvalitetnim poklopcem koji se dobro zatvara (prilikom zatvaranja čujete onaj dobro poznati "klik"). Aplikator je iznimno praktičan - i za nanošenje ulja i za potiskivanje pokožice.

Količina: 4 ml
Cijena: 24,90 kn



Moji dojmovi: Ova olovka toliko me oduševila da zaista ne znam otkud krenuti kako bih vam dočarala sve njezine prednosti. Jedna sam od onih žena koja nema strpljenja čekati da joj se osuši lak na noktima, a kako bih tek onda imala strpljenja za duga upijanja raznih proizvoda za njegu noktiju. Čini se da je Olival mislio upravo na nas nestrpljive kada je kreirao ovu olovku :)
Olovka je izuzetno praktična i ulje se nanosi vrlo brzo u samo nekoliko poteza. Krasi ju prirodan i opuštajuć miris lavande. Kada ulje nanesete imate opciju čekati nekoliko minuta ili ga odmah umasirati u nokte i kožicu oko nokta. Naravno, meni se više sviđa ova druga opcija :). Bez obzira na koji ju način koristile, već nakon dva-tri nanošenja kožica oko nokta izgleda puno zdravije, mekše i hidratizirano. Također, sama ploča nokta izgleda sjajnije i zdravije, a nokti rastu brže te su primjetno čvršći. 


Ocjena: 5+

Zaključak: Olival je napravio pun pogodak sa linijom za njegu stopala i noktiju te su me definitivno zainteresirali i ostali proizvodi iz ove linije koje ću sigurno isprobati. Jednostavnost, praktičnost i učinkovitost - ključne su riječi koje krase ovu mirisnu i njegujuću liniju. 

Njegujete li svoja stopala? Jeste li već isprobali neki od Olivalovih proizvoda za njegu stopala?

*PR proizvodi

2 komentara:

 
 
Blogger Templates