srijeda, 30. kolovoza 2017.

OLIVAL: Natural deo krema ružmarin i limun [RECENZIJA]

Linija Olivalovih Natural deo krema već je duže vrijeme dostupna u prodaji. Kako se radi o pomno odabranim prirodnim sastojcima, ove deo kreme odgovarat će i najosjetljivijoj koži, ali je pritom vrlo bitno da odaberete kombinaciju koja odgovara vašim potrebama. Moj favorit kojeg ću vam danas detaljnije predstaviti je Natural deo krema ružmarin i limun.


Što kaže Olival?
Linija Natural deo krema sastoji se od pet različitih kombinacija koje zbog svojih posebnosti pokrivaju široku ciljnu skupinu i potrebe. Natural deo krema ružmarin i limun svojim blagim antiseptičkim učinkom sprječava razvoj mikroorganizama i neugodnih mirisa uz osvježavajuću citrusnu notu, dok Natural deo mentu i lavandu čini kombinacija istoimenih eteričnih ulja,idealna formulacija za vruće ljetne dane kroz jedinstven osjećaj ugode i hlađenja na koži. Opojan i suptilan miris ruže glavna je osobina Natural sensitive rose, namijenjene osobama vrlo osjetljive kože i podložnih alergijskim reakcijama. Čajevac je poznat kao najsnažniji prirodni antiseptik te je stoga i najizražajniji i najtraženiji u kategoriji prirodnog dezodoriranja, pa Natural deo antibacterial krema sa sadržanim čajevcem ima snažan učinak koji traje tijekom cijelog dana. Namijenjen je osobama koje se pojačano znoje, bave se sportom ili su izložene dodatnim naporima. Natural deo krema zeleni čaj blagog je i izuzetno ugodnog mirisa, a posebno se ističe snažnim antioksidacijskim djelovanjem na slobodne radikale nastale znojenjem.



Ambalaža: Zanimljiva tubica, posebno oblikovana kako bi nanošenje ovog dezodoransa bilo što jednostavnije i praktičnije. Na vrhu "aplikatora" se nalaze tri rupice koje pravilno doziraju količinu proizvoda. Nakon korištenja jednostavno prebrišete "aplikator" maramicom i na taj način osiguravate da vas vaš omiljeni dezić čeka čist i spreman za novo korištenje.

Količina: 50 ml
Cijena: 30 kn



Moji dojmovi: Tekstura Natural kreme je rijetka i pomalo "masnjikava" što ne čudi ako uzmemo u obzir da se u sastavu nalaze karite maslac i kokosovo ulje čiji zadatak nije samo njega kože pazuha već i produženo djelovanje samog dezodoransa. Iz tog razloga potrebno je ostaviti dezodorans nekoliko trenutaka da se upije u kožu, a višak lagano pokupite tapkajući maramicom. Na taj način spriječit ćete prljanje odjeće i osigurati da dezodorans da svoj najbolji učinak. Miris mu je blag i osvježavajuć, ako volite miris ružmarina, onda ćete obožavati ovaj dezodorans.

I na kraju, ono što vas najviše zanima...štiti li ovaj dezodorans od neugodnih mirisa? Da! Osobno sam ga testirala u najgorim mogućim uvjetima, žurbe i visokih temperatura te mogu reći da od neugodnih mirisa pouzdano štiti cijeli dan (okvirno 10+ sati). Osim toga vrlo je nježan prema koži pa ga bez straha od iritacija možete koristiti odmah nakon depiliranja.

Ocjena: 5


Jeste li već isprobale Olivalove Natural deo kreme? Kakvi su vaši dojmovi?

*PR proizvod

3 komentara:

  1. Imam sensitive rose. Meni ostavlja fleke na odjeći :/

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja imam ovaj i ostavlja mi fleke na odjeći, a ne štiti me (bar po ljetnim vrućinama) od neugodnog mirisa

    OdgovoriIzbriši
  3. Mám levandulový, tak jsem zvědavá. Ještě jsem ho nezkusila. :)

    OdgovoriIzbriši

 
 
Blogger Templates