ponedjeljak, 6. ožujka 2017.

VICHY: Visoka moć prekrivanja i optimalna tolerancija uz DERMABLEND

Žene oduvijek vode bitku sa nepravilnim tenom i sve do danas za postizanje ujednačenog izgleda bilo je potrebno nanijeti više slojeva kozmetičkih proizvoda. Premda takva kombinacija različitih proizvoda doprinosi ujednačenom tenu i dalje ostaju vidljive nepravilnosti u obliku izbočina, udubina i ožiljaka. Linija Dermablend pomoći će u korekciji vidljivih nepravilnosti na koži te čist, ujednačen ten zdravog sjaja. Za visok stupanj prekrivanja i ujednačavanje tena masne kože sklone aknama izaberite Dermablend 3D Correction dok za prekrivanje laganih do umjerenih kožnih nedostatka (nepravilan ten, podočnjaci, crvenilo, ožiljci itd.) isprobajte Dermablend Fluid. Iskoristite posebnu Vichy promociju te pri kupovini odabranog Dermablend pudera na poklon dobivate Pureté Thermale 3u1 micelarnu otopinu (30 ml) te brošuru s make-up savjetima poznate vizažistice Simone Antonović.

MOŽE LI PUDER SA VISOKIM STUPNJEM PREKRIVANJA PROMJENITI VAŠ ŽIVOT?

Naša je koža vitalan organ te je za postizanje idealnog tena bitno odabrati primjeren puder. Ako koža dođe u dodir s formulom koja nije prilagođena fiziologiji i potrebama kože, njezin izgled može se promijeniti, a to utječe na završni rezultat šminkanja. Danas puderi osim što pružaju učinak druge kože djeluju i kao visokokvalitetni serumi i kreme u kojima se nalaze pigmenti koji njeguju, regeneriraju i štite našu kožu od vanjskih utjecaja. Omogućavaju nam da ujednačimo boju kože lica i prekrijemo nedostatke čime nam daju i brzo i zdravo rješenje za samopouzdanje. Osim toga, prirodan i ujednačen izgled kože lica temelj je za daljnje uspješno nanošenje make-upa. Koži sklonoj izbijanju akni ili prištića primjeren je jači korektivni puder koji će ujednačiti problematičan te i omogučiti prikrivanje nedostataka kao što su ožiljci od akni, udubljenja, izbočenja kao i hiperpigmentacija. Suhoj i problematičnoj koži odgovarat će nanošenje dodatne hidratacije te nanošenje pudera utapkavanjem na područja koja su najproblematičnija.


VICHY PUDERI DERMABLEND - POTPUNA I TRENUTNA KOREKCIJA NEDOSTATAKA

DERMABLEND linija tekućih korektivnih pudera optimalne tolerancije za potpunu i trenutnu korekciju kožnih nedostataka, čak i jakih (crvenila, podočnjaci i nepravilnosti tena, vitiligo, angiomi itd.). Bez tragova, bez učinka maske. Za savršeno prekrivanje tijekom 16 sati te osjećaj "gole kože" uz mat učinak tu je tekući korektivni puder DERMABLEND FLUID za žene koje žele prekriti lagane do umjerene kožne nedostatke (nepravilan ten, podočnjaci, crvenilo, ožiljci itd.). Inovacija u liniji je DERMABLEND [3D CORRECTION] korektivni puder koji pruža vidljiv učinak u samo jednom nanošenju! Novi proizvod kožu dodatno hidratizira, matira i korigira tijekom 16 sati uz osjećaj lakoće i iznimno prirodan učinak. Korektivni puder sadrži AlliAgel™ formulu: izuzetnu osjetilnost u kombinaciji s najvišom učinkovitošću. Tekstura kombinira vodenu i bezvodnu fazu koje se savršeno upotpunjuju i zadržavaju svoja najbolja svojstva. Vodenasta faza pruža osjećaj hidratacije i svježine vode na koži i smiruje ju dok se upija. Time omogućuje ugodan, smirujući osjećaj kod nanošenja, a nakon nanošenja pudera na koži ostaje tanak, mek i baršunast veo. Zahvaljujući teksturi bez ulja i optimalnom odabiru mineralnih pigmenata, koža ostaje glatka od jutra do mraka.


Kako vam se čini Dermablend linija tekućih korektivnih pudera? Biste li isprobale neki od pudera iz ove linije?

Nema komentara:

Objavi komentar

 
 
Blogger Templates