utorak, 28. ožujka 2017.

ADRIA SPA: Piling za tijelo - Limun/smilje [RECENZIJA]

 Posljednjih dana obožavam jedan proizvod koji neodoljivo podsjeća na ljeto, more i suncem okupane dane. Radi se o Adria Spa pilingu za tijelo na bazi šećera koji je vrlo nježan, ali iznimno učinkovit te osvaja svojim neodoljivim mirisom. Detalje o ovom pilingu saznajte u nastavku...


Što kaže Adria Spa?
Šećerni blagi, neagresivni piling s dodatkom mljevenih koštica marelice, uljem marelice, nevena, evoila i vitamina E, osim što sudjeluje u otklanjanju površinskog sloja kože, potiče rast novih stanica i proizvodnju kolagena.



Ambalaža: Piling dolazi u ambalaži u obliku posudice što je vrlo praktično za ovaj tip proizvoda. Osim poklopcem, proizvod je zaštićen dodatnim plastičnim poklopcem koji štiti proizvod od vanjskih utjecaja. Ambalažom dominiraju žuto-narančasti tonovi koji podsjećaju na limun i smilje - glavne uzdanice ovog pilinga.

Količina: 150 ml
Cijena: 39,90 kn



Moji dojmovi: Prva stvar koju moram spomenuti kod ovog pilinga je predivan, ali zbilja predivan miris koji podsjeća na ljeto, svježu limunadu i tople ljetne večeri. Na koži se zadržava oko par sati što će biti odlično upravo u ljetnim večerima kada će ovaj miris još više doći do izražaja.

Tekstura mu je fina, sa sitnim česticama koštica marelice koje vrlo nježno piliraju kožu. Radi se o pilingu na bazi šećera i sa dodatkom raznih ulja poput ulja marelice, nevena i smilja koji ujedno i njeguju kožu. Upravo iz tog razloga mogu reći kako je ovo jedan od najboljih pilinga koje sam probala - vrlo nježan, učinkovit i njegujuć. Nanosi se na vlažnu kožu, kružnim pokretima, lagano masirajući. Dok zrnca koštica marelice piliraju kožu, a zrnca šećera lagano se "tope", uljne komponente dubinski hrane i njeguju kožu. Koža je nakon korištenja fantastično meka, glatka i nahranjena. Nema onog neugodnog osjećaja suhoće i zatezanja koji sam znala imati nakon korištenja ovakvih proizvoda. Mogu ga koristiti čak i osobe sa vrlo suhom kožom upravo zbog odličnih, njegujućih ulja koje sadrži.

Ocjena: 5+



Zaključak: 3u1 piling koji čisti, pilira i dubinski njeguje kožu definitivno je zaslužio pažnju i mjesto u svakom kozmetičkom kutku, odnosno kupaonskom ;) Fantastičan proizvod uz koji će vam tuširanje postati pravi mali spa tretman.

Volite li pilinge za tijelo? Jeste li već isprobale nešto iz Adria Spa linije limun/smilje?

*PR proizvod

1 komentar:

  1. Ja obozavam pilinge :) Ovaj konkretno nisam probala, ali deluje sasvim simpaticno :) Odlican post, definitivno stavljam na spisak #Samokazem

    OdgovoriIzbriši

 
 
Blogger Templates