utorak, 21. veljače 2017.

URIAGE: Creme Lavante pjenušava emulzija za pranje [RECENZIJA]

Prošle godine isprobala sam razne preparate za čišćenje lica i svi su više manje dobro obavljali svoj posao. Onda sam iznenada primijetila pojavu hrpe sitnih, crvenih prištića na području dekoltea. Odmah sam znala što je u pitanju - vuneni odjevni komadi u kombinaciji dali su svoj doprinos. Rješenje za ovaj problem brzo sam pronašla u Uriage Creme Lavante pjenušavoj emulziji za pranje.


Što kaže Uriage:
Pjenušava emulzija za pranje osjetljive kože lica i tijela. Obnavlja, umiruje, nježno čisti kožu, štiti hidrolipidni sloj, obnavlja epidermis, ne iritira oči, ugodnog mirisa, ostavlja kožu mekom poput svile. Za svakodnevnu higijenu suhe i izrazito osjetljive kože. Hipoalergen, fiziološki pH = 6, bez parabena, bez sapuna.



Ambalaža: Emulzija dolazi u praktičnoj tubici koja je izrađena od meke plastike. Poklopac dobro zatvara proizvod tako da ga bez straha od neželjenog otvaranja možete ponijeti na putovanje. Sam otvor je dovoljno uzak kako biste bez problema dozirale proizvod koji je dosta tekuće teksture.

Količina: 200 ml (moj primjerak je putna verzija od 50 ml)
Cijena: 104 kn

Uporaba:
Nasapunati lice i tijelo ili vlasište, i zatim isprati vodom. Za svakodnevnu upotrebu.


Moji dojmovi: Tekstura emulzije je tekuća poput mlijeka za lice/tijelo. U doticaju sa vodom blago se pjeni te učinkovito čisti kožu. Ne izaziva nikakve iritacije niti crvenilo unatoč dosta jakom, ali ugodnom mirisu. Potrebna je vrlo mala količina za područje lica (na slici je količina dostatna za lice, vrat i dekolte.

S obzirom da je ova emulzija namijenjena za čišćenje lica, tijela i kose, isprobala sam je na sva tri načina. Kao čistač lica odlično obavlja posao - nježna je, ne izaziva iritacije, a učinkovito odstranjuje makeup i nečistoće. Na tijelu sam ju koristila isključivo na području dekoltea gdje sam imala hrpu sitnih, crvenih prištića. U samo nekoliko korištenja, crvenilo se smanjilo, a ubrzo su nestali i prištići. Koža je meka, glatka i bez nepravilnosti. Također, nisam mogla odoljeti isprobavanju ovog proizvoda u službi šampona i mogu reći da me ugodno iznenadio. Povremeno mi se javlja ljuskanje kože uz rub čela zbog seboreičnog dermatitisa, a Uriage Creme Lavante emulzija brzo rješava ovaj problem, kako bi rekli naši stari - ljuskanje nestaje "kao rukom odnešeno" ;) Nisam ju koristila redovito kroz duži period pa ne mogu reći kako će se ponašati uz dugotrajnije korištenje, ali se pokazala izvrstan kao SOS tretman za osjetljivo vlasište sklono iritacijama te seboreični dermatitis.


Zaključak: Uriage Creme Lavante proizvod je koji nam je svima potreban. Izuzetno je nježan, a učinkovito čisti kožu lica, tijela te kosu. Multifunkcionalan 3u1 proizvod koji je pogodan i za najosjetljiviju kožu posebno će se svidjeti osobama s mješovitom kožom, a u svrhu šampona mogu ga koristiti djeca ili osobe sa ultra nježnim i osjetljivim vlasištem.

Jeste li već isprobale Uriage Creme Lavante? Kakvi su vaši dojmovi?

2 komentara:

  1. Isprobala, al samo na licu. Fino miriši i koža je glatka kad se ispere :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se ;) miris je stvarno ugodan, a koža nakon korištenja predivno glatka i meka.

      Izbriši

 
 
Blogger Templates