nedjelja, 19. veljače 2017.

STUDIO KIM: Ekstenzije trepavica [moje iskustvo]

Drage moje, nedjelja je savršen dan za posvetiti se vlastitom duhu i tijelu. Jeste li odlučile danas napraviti nešto za sebe?  Prije nekog vremena i sama sam razmišljala o jednom tretmanu na koji sam se pripremala već duže vrijeme, ali s obzirom da imam izuzetno osjetljive oči uvijek sam nekako pronašla onaj razlog za "ne još". Povodom Tjedna ljepote pružila mi se prilika otići na upravo taj dugo željeni tretman ekstenzija trepavica u salonu Studio Kim, a kakva su moja iskustva saznajte u nastavku...

Izvor slike: https://www.facebook.com/StudioKim-DippingNails-1561850384083872/
Odmah po ulasku u salon dočekala me vesela i ugodna atmosfera što je svakako smanjilo moju brigu oko ovog tretmana. Nije me toliko brinulo samo izvođenje tretmana, nego kako će to izgledati na kraju, hoću li biti zadovoljna, hoću li izgledati kao prijateljica noći, kako ću spavati te ono najbitnije kako će moje osjetljive oči reagirati na ljepilo i nove trepavice. Sto pitanja u mojoj glavi, ali cure su bile fenomenalne i prije samog tretmana su me detaljno uputile u izvođenje i objasnile kako je normalno ukoliko osjetim peckanje zbog ljepila koje može ući u oko ukoliko ga otvorim za vrijeme ugradnje.

Ono što mi se posebno svidjelo je dogovor prije samog tretmana o dužini trepavica i izgledu kakav želite postići. Nažalost, koliko sam čula nemaju svi saloni ovakav pristup stoga veliki plus za Studio Kim Dipping Nails. Moja želja je bila prirodan look stoga ugradnja nije išla na svaku trepavicu i kombinirane su duže i kraće trepavice kako bi se postigao što prirodniji izgled. Sam tretman je izuzetno ugodan, traje oko sat-dva, ovisno o efektu i broju trepavica koje se postavljaju. Osobno nisam osjetila nikakvo peckanje niti bilo kakve iritacije, a kada sam po završetku ugradnje otvorila oči iznenadio me osjećaj lakoće jer sam očekivala da ću osjetiti neku težinu na kapcima, barem sličnu onoj kada nosim umjetne trepavice. Ne osjetim ih na očima, ne smetaju mi za vid ili naočale, baš kao da su moje prirodne.

Hoću li nastaviti s ekstenzijama trepavica?
Definitivno! Nema te maskare koja će pružiti ovakav "doll efekt", a opet izgledati tako prirodno. Moja očekivanja su daleko nadmašena tako da ću za četiri tjedna otići na nadopunu. Ne mogu vam opisati koliko sam oduševljena, a dovoljno govori činjenica da su svi u mojoj okolini primijetili promjenu i pitali što sam radila da su mi tako narasle trepavice, a nitko nije posumnjao na ekstenzije.

Studio Kim Dipping Nails bravo i hvala za odlično obavljen posao!


Održavanje: Po pitanju održavanja nema nekih većih promjena od uobičajene rutine. Bitno je samo da ih ne smočite barem 12 sati od ugradnje (ja sam se suzdržala 24 sata) te da ne koristite uljne preparate na očima, tj. trepavicama jer oni otapaju ljepilo pa samim time i skraćuju trajanje ekstenzija. Spavam na boku kao i inače te nisam primijetila da su mi se na toj strani prorijedile trepavice. Zapravo, možete slobodno zaboraviti da ih imate te se ponašati kao i inače.

Na slikama ispod možete vidjeti usporedbu kako izgledaju moje trepavica bez maskare, s maskarom te na kraju kako izgledaju sa ekstenzijama. Efekt s ekstenzijama trepavica je predivan, a trepavice i dalje izgledaju prirodno. Slikala sam ih tek peti dan nakon ugradnje, a od tada je ispalo svega par trepavica.

P.S. Neka vas ispadanje trepavica ne zabrine. Prirodno je da nam dnevno ispadne do tri trepavice kao što nam recimo ispadne do 100 vlasi kose. Ekstenzije ispadaju zajedno s prirodnim trepavicama te ni na koji način ne oštećuju vaše prirodne trepavice.



Na kraju, željela bih da obratite pažnju na to kakvom se riziku izlažete ukoliko razne kozmetičke tretmane obavljate na mjestima koja nisu ovlaštena za obavljanje kozmetičke djelatnosti:
  • riskirate loše obavljenu uslugu,
  • rad s nekvalitetnim proizvodima i lošom aparaturom,
  • tretman s "fejk" proizvodima, tj. proizvodima koji se lažno deklariraju (zamjena skupih proizvoda jeftinima),
  • zbog neadekvatnih higijenskih uvjeta izlažete se rizicima od bolesti i infekcija,
  • tretmane izvode osobe koje su često slabo ili nikako educirane.
Vjerujem da je većina nas u jednom trenutku pomislila otići kod lokalne "tete noktarice" ili na neki sličan tretman u kućnoj radinosti osobe koja se prezentira kao stručna. Moj je savjet: nemojte. Prije nekoliko godina i sama sam nasjela na priču i otišla gelirati nokte upravo kod jedne takve gospođe. Jesam li uštedila? Nisam...jer sam dobila lopate, previše stanjenu ploču nokta i oporavak od dva mjeseca. Od tada, kozmetičke tretmane radim isključivo u ovlaštenim salonima koji ulažu u svoje zaposlenike i redovito ih šalju na edukacije.

*U Studiu Kim Dipping Nails traje promotivna akcija pa ekstenzije trepavica možete staviti za 100 kn do kraja veljače

FB stranica salona: https://www.facebook.com/StudioKim-DippingNails-1561850384083872/

Web stranica salona: http://www.studiokim.hr/

Izvor slike: www.studiokim.hr

Koje kozmetičke tretmane najčešće koristite? Jeste li ikad isprobale ekstenzije trepavica?

**moj je tretman bio besplatan, ali to ne utječe na moje mišljenje i iskustvo

2 komentara:

  1. Na ekstenzije se ne smije stavljati maskara? Ako sam dobro upućena.. Pitam zato što i sama razmišljam o njima, ali me malo strah :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. U principu ona nije ni potrebna jer trepavice same po sebi izgledaju bujnije nego s bilo kojom maskarom. Ako baš želiš za neku posebnu situaciju koristiti i maskaru možeš, bitno je samo da nije vodootporna, s tim da će uz korištenje maskare trepavice ipak kraće trajati.

      Izbriši

 
 
Blogger Templates