petak, 10. veljače 2017.

OLIVAL: Čarobni piling gel za tijelo [RECENZIJA]

Već znate kako se Olival i ja javno volimo. Obožavam Olivalove proizvode jer su svi pomno osmišljeni i kreirani kako bi zadovoljili zahtjeve i onih najzahtjevnijih korisnica. Tako je nastala i sada već cijela linija Čarobnih proizvoda koju sačinjavanju: Čarobno suho ulje, Čarobno mlijeko za tijelo te od nedavno i Čarobni piling gel koji ću vam danas predstaviti.


Što kaže Olival?
Čarobni piling gel namijenjen je nježnom i temeljitom čišćenju kože tijela. Blagog je mirisa i ugodne teksture koja se lako ispire, a njegova nježna pjena ne nadražuje i ne peče oči. Baza mu je prirodni tenzid bez štetnog SLS-a koji ne isušuje kožu, a sadržani emolijentni biolipidi dodatno ju hidratiziraju uslijed čega koža postaje meka i glatka. Pilirajuća zrnca usitnjenih koštica marelice i masline pomažu u uklanjanju odumrlih stanica s površinskog sloja kože čime se dodatno potiče regeneracija te produljuje njen mladenački tonus i izgled. Čarobni piling gel pronaći će dodatnu simpatiju poklonika prirodne kozmetike s obzirom da je njegova formulacija u skladu sa zahtjevima „zelene kemije“, što znači da nema štetni utjecaj na otpadne vode i ne zagađuje okoliš.



Ambalaža: Ako ste isprobale Čarobno mlijeko za tijelo onda ću vam samo reći da je ambalaža gotovo identična, jedino je bočica prozirne, a ne bijele boje. Ako niste, onda ću vam reći kako se radi o iznimno zahvalnoj ambalaži koja je elegantna, a jednostavna za korištenje i doziranje. Uska bočica izrađena je od meke plastike pa pritiskom možete dozirati količinu piling gela koju želite koristiti. Bočicu zatvara zlatni poklopac koji funkcionira na odvrtanje što ga čini vrlo sigurnim za putovanja. 

Količina: 200 ml
Cijena: oko 50 kn



Moji dojmovi: Tekstura gela je srednje gustoće sa sitnim piling zrncima. Piling zrnca su vrlo nježna i ne grebu kožu kao što je to slučaj nekim drugim pilinzima. Upravo to je bio jedan od razloga zašto sam do sada rijetko koristila pilinge, ali sada je to prošlost. Iako je vrlo nježan, učinkovito uklanja nečistoće i mrtve stanice kože. Krasi ga i predivan miris karakterističan za cijelu Čarobnu liniju proizvoda te se na koži zadržava dosta dugo (i do nekoliko sati nakon tuširanja).

Koža je nakon korištenja glatka, meka, mirisna i zdravog izgleda. Sviđa mi se što ne izaziva iritacije na mojoj suhoj i osjetljivoj koži, a ponajviše me iznenadilo što ne isušuje kožu. Bez ikakvog straha možete ga koristiti svaki ili svaki drugi dan ukoliko imate iznimno suhu kožu. Osobno ga koristim svaki drugi dan, a između uobičajeni gel za tuširanje koji inače koristim. Svakako se veselim ljetnim danima kada ću ga sigurno koristiti svakodnevno i u kombinaciji sa Čarobnim suhim uljem. Na kraju mogu reći da iako sam imala visoka očekivanja od ovog piling gela, on me još uspio pozitivno iznenaditi te nadmašiti moja očekivanja. 

Ocjena: 5+



Zaključak: Bez obzira imale masnu, normalnu ili suhu kožu tijela, s vremena na vrijeme potrebno je pilingom ukloniti mrtve stanice kože. Svojim opojnim čarobnim mirisom i nježnim zrncima koštica marelice pružit će vam sasvim novi pogled na piling tijela. Čak i ako niste ljubiteljica pilinga za tijelo, uz ovaj piling gel ćete se zaljubiti u "pilingiranje".

Jeste li već probale Olivalov Čarobni piling gel? Kakvi su vaši dojmovi?

*PR proizvod

2 komentara:

  1. Obožavam čarobno ulje i mlijeko za tijelo :) Ovaj piling ću isto probati, zrncca izgledaju super :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Svakako probaj :) zrnca su stvarno super, raznih veličina, a ne grebu kožu :)

      Izbriši

 
 
Blogger Templates