četvrtak, 23. veljače 2017.

LA ROCHE-POSAY: Effaclar Duo(+) Unifiant [RECENZIJA]

Borba s prištićima i aknama često je teška i dugotrajna. Veliki problem koji prati djevojke koje vode bitku sa aknama je manjak samopouzdanja te često u nadi da će teškim puderima prikriti "nedostatke" zapravo onemoguće koži disanje i samo pogoršaju situaciju. Iz La Roche-Posay brenda stiže nam rješenje za ovaj problem u obliku ujednačujuće korektivne njege koja će prikriti prištiće i akne, a ujedno i djelovati protiv nepravilnosti.



Što kaže La Roche-Posay?
EFFACLAR DUO [+] UNIFIANT nova je ujednačavajuća i korektivna njega koja prekriva prištiće, mitesere i pore te sprječava nastanak istih, a prekriva i crvene i smeđe mrlje na koži. Formula sadrži Procerad™ koji aktivno djeluje protiv nepravilnosti: Procerad™ je patentirani ceramid koji štiti od pojave crvenih ili smeđih mrlja. Učinkovitost je vidljiva već nakon 24 sata: nepravilnosti su naočigled manje crvene, nakon 8 dana znatno su manje, a nakon 4 tjedna pore su odčepljene, tekstura kože poboljšana, a sjaj pod nadzorom.




Ambalaža: Effaclar Duo(+) Unifiant njega dolazi u praktičnoj tubici sa pripadajućom kartonskom kutijicom. Tubica je izrađena od meke plastike što olakšava doziranje. Pri vrhu se nalazi suženje za izuzetno precizno doziranje pa možete biti sigurne da nećete pretjerati s količinom proizvoda. Njega dolazi u količini od 40 ml što je odlično ako uzmemo u obzir da uobičajeno puderi dolaze u količini od 30 ml.

Količina: 40 ml
Cijena: 129 kn

Dostupne nijanse: light, medium



Moji dojmovi: Tekstura je srednje gustoće i vrlo lagana. Unatoč izuzetno laganoj teksturi prekriva odlično, rekla bih da je prekrivanje srednje, a ukoliko nanesete dodatan sloj na kritična područja dobit ćete potpuno prekrivanje. Lako se nanosi i blenda, a kako se ne suši brzo imate dovoljno vremena za kvalitetno sljubiti proizvod sa vašom kožom. Miris Unifiant njege je vrlo nježan i svjež, poput mirisa svježe opranog rublja i samim time me podsjeća na nešto čisto, osvježavajuće.

Efekt na licu je odličan. U koliko god slojeva nanesete Unifiant njegu ona će i dalje izgledati prirodno i nećete imati onaj osjećaj maske na licu. Dapače, toliko je lagana da je to naprosto nevjerojatno te je iz tog razloga obožavam nositi na dnevnoj bazi. Lice djeluje svježe, odmorno i zdravo te neće oksidirati na licu čak niti nakon cjelodnevnog nošenja. Odlično se ponaša na mješovitoj koži te nisam primijetila nestajanje s masnih dijelova, kao ni isticanje suhih. Uz dugotrajno korištenje primijetila sam da mi se ten pošteno pročistio što ćete moći vidjeti na slikama ispod, a čak i kada mi povremeno izađe pokoji prištić uz Unifiant puno brže i bezbolnije zacijeli.



I za kraj, ono što vas najviše zanima - kako izgleda Effaclar Duo(+) Unifiant njega na djelu. ;)



Zaključak: Što drugo reći osim da smo ovaj proizvod čekale godinama. Njega za problematičan ten i "puder" za prekrivanje bez mane koji neće začepiti naše pore, 2u1 proizvod o kojem smo sanjale, zar ne? Bravo i hvala, La Roche-Posay :)

Jeste li već isprobale Effaclar Duo(+) Unifiant njegu? Kakvi su vaši dojmovi?

*PR proizvod

2 komentara:

  1. Mene zanima kako imate ovakvo prekrivanje? Dobila sam testere i isprobala na licu, prekrivanje je bilo jako jako loše - pritom nemam akne i pristice (njih jako malo), nego ne pretamne oziljke od akni. Nikad be koristim puder, samo njeznu bb kremu od clarinsa pa mi nije jasno kako u usporedbi s njom RLP daje tako ocajno prekririvanje...drago mi je na testerima jer sam ustedila preko 100 kuna jer ocito nista od ovog :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Možda je problem u nanošenju. Ako nanosim Unifiant beauty blenderom dobijem slabije prekrivanje jer ga blender dosta upije stoga s ovim proizvodom najbolje funkcionira nanošenje vlastitim prstima i to tako da razmažem po cijelom licu i na kraju dodatno utapkam na eventualne nepravilnosti. ;)

      Izbriši

 
 
Blogger Templates