ponedjeljak, 6. veljače 2017.

AVON: Caribbean Escape Eliksir za kupku s ekstraktima bisera i morskih algi

Vjerujem da već znate kako obožavam Avon Planet Spa linije. Već duže vrijeme uživam u posebnom i neobičnom eliksiru za kupku iz linije Caribbean Escape, a pošto je isti trenutno na popustu, pravo je vrijeme da vas pobliže upoznam s njim.

Što kaže Avon?
Čisti kožu te istovremeno hidratizira i njeguje, čini kožu baršunasto mekom. Formula s ekstraktima morske soli i algi pomaže održati prirodnu hidrataciju kože, osvježava i čini kožu glatkom i mekom. Stvara bogatu sapunicu i lako se ispire. Dermatološki i klinički testirano.


Ambalaža: Eliksir za kupku dolazi u simpatičnoj debeljuškastoj bočici od 250 ml. Doziranje je jednostavno, a čep je dodatno zaštićen folijom pa možete biti sigurne da ste prva osoba koja otvara i koristi ovaj proizvod. Čep ujedno služi i kao dozator, ali ja se time ne zamaram već radije koristim odokativnu metodu doziranja ;)

Količina: 250 ml
Cijena: 110 kn, 75 kn (na popustu)



Upotreba: Uliti 3-4 čepa u vodu dok punite kadu.

Moji dojmovi: Tekstura eliksira je srednje gustoće, a u doticaju s vodom stvara ogromnu količinu bogate pjene. U sebi sadrži sitne čestice shimmera koje korištenje i kupanje pretvaraju u pravi mali luksuzni spa trenutak. Da ne bi bilo zabune, ovaj eliksir za kupku bez problema možete koristiti i kao uobičajeni gel za tuširanje, ali osobno smatram da je prava šteta propustiti uživanje u kadi punoj mirisne pjene koja će probuditi sva vaša osjetila. Miris mu je nježan i ugodan, svilenkast, svjež i zaista imate osjećaj da ste okružene biserima. Nisam primijetila da isušuje kožu, dapače koža je nakon korištenja djelovala zdravo i blistavo.

Ocjena: 5+




Zaključak: Eliksir za kupku odlična je nagrada nakon napornog dana za svaku ženu. Luksuzni trenutak odmora i samoće koji si ponekad trebamo priuštiti te nježna hidratizirajuća njega koja će svojim mirisom probuditi sva naša osjetila.

Jeste li već isprobale nešto iz Caribbean Escape linije? Volite li Avonove Planet Spa linije?

Nema komentara:

Objavi komentar

 
 
Blogger Templates