ponedjeljak, 5. prosinca 2016.

YVES ROCHER: Kruška & kakao

Nastavljamo u blagdanskom raspoloženju jer ipak smo ušli u najljepši mjesec u godini. Danas je na redu recenzija slasne blagdanske kolekcije Kruška & kakao iz Yves Rocher-a. Kako mi se svidjela možete saznati u nastavku...


Gel za tuširanje i kupka kruška & kakao


Što kaže Yves Rocher?
Blagi gel za tuširanje i kupka s mirisom kruške i kakaa. Užitak tuširanja okruženi slasnim mirisima blagdana. Želite gel za tuširanje i kupku sa zavodljivim notama blagdana? Počastite se ovim gelom za tuširanje i kupkom sa slasnim mirisom kruške i kakaa. Dermatološki testirano. Sastojci biljnog podrijetla: Ekstrakt organski uzgojene kruške, absolut kakaa sadržan u mirisu, vodica organskog različka, biljna baza čišćenja.

Cijena: 50 ml/13 kn, 400ml/29,90 kn


Moji dojmovi: Ovog slatkog mirišljavca možete nabaviti u količini od 50 ml ili 400 ml. Dolazi u simpatičnoj i jednostavnoj ambalaži, a onog trena kada ga otvorite prebacit će vas u daleku čokoladnu zemlju. Rijetke je, gelaste teksture, a u dodiru s vodom stvara bogatu pjenu te odlično uklanja sve nečistoće s tijela bez da isušuje. Slatka kruška odlično nadopunjuje intenzivan miris kakaa jer mu daje laganu osvježavajuću notu. Vjerujem da će se svi čokoljupci zaljubiti u ovaj gel za tuširanje jer miriše baš kao prava čoko bomba. 


Mirisni losion za tijelo kruška & kakao 


Što kaže Yves Rocher?
Neodoljivo! U potrazi ste za losionom za tijelo koji će na vašoj koži ostaviti nježni gurmanski miris Priuštite si užitak u ovom losion za tijelo sa slasnim mirisom kruške i kakaa. Sastojci biljnog podrijetla: Organski shea maslac, vodica organskog različka, ulje slatkog badema, ekstrakt kruške, absolut kakaa sadržan u mirisu. Ova formula sadrži više od 97% sastojaka prirodnog porijekla. Razgradiva bočica sadrži recikliranu plastiku.Bez mineralnih ulja. Bez parabena.

Cijena: 50 ml/13 kn, 200 ml/29,90 kn, 390 ml/49,90 kn


Moji dojmovi: Kada bih bila ograničena na samo jednu riječ kojom trebam opisati ovaj losion, rekla bih: gurmanski. Ali njega je nemoguće opisati samo jednom rječju jer je slastan, sočan, čokastičan i neodoljiv. Osim mirisa u kojem ćete se željeti doslovno okupati, krasi ga lagana i nemasna, brzoupijajuća tekstura. Solidno hidratizira kožu, a pored mirisa definitivno mu je najveća prednost trajnost na koži i brzo upijanje. Moram reći kako mi je ovaj losion za nijansu draži od brusnice i badema jer mu čokoholičarka poput mene jednostavno ne može odoljeti.

Jeste li već isprobale ovu slasnu blagdansku kolekciju?

*PR uzorci

1 komentar:

  1. Elegantno pakiranje a moram reć da me cijena iznenadila... Mislila sam da Yves Rocher proizvodi puno skuplji?

    OdgovoriIzbriši

 
 
Blogger Templates