ponedjeljak, 5. prosinca 2016.

AVON Volcanic Iceland maska za tijelo s islandskim mineralima

Prvi put u svom životu isprobala sam masku za tijelo. Ne znam zašto, ali sam koncept da nešto moram držati na tijelu određeni vremenski period i onda ispirati nije mi se činio privlačnim. Priznajem, pogriješila sam. Volcanic Iceland maska za tijelo već pri prvom nanošenju učinila je čudo i ne samo da sam promijenila svoj stav prema maskama za tijelo, nego sam se totalno zaljubila u nju. Zbog čega sam toliko oduševljena, saznajte u nastavku...


Što kaže Avon?
Zaglađujuća maska za tijelo s islandskim mineralima i izvorskom vodom.
  • uklanja nesavršenosti kože
  • umiruje kožu i opušta tvoja osjetila
  • pruža joj čvršći i glađi izgled
Ambalaža: Volcanic Iceland maska dolazi u praktičnoj ambalaži u obliku tube koja omogućuje jednostavno i precizno doziranje maske kroz uski otvor. Sama tuba je izrađena od meke plastike pa je istiskivanje maske dodatno olakšano. Sve u svemu, odlična ambalaža na koju nemam nikakve zamjerke.

Količina: 200 ml
Cijena: 110 kn (često ju možete uloviti i na popustu)


Djelovanje: Formula s islandskim mineralima i izvorskom vodom uklanja nečistoće kože i vraća čvrst i mek izgled kože. Toplina drvenastih tonova inspirirana esencijom islandskih vulkana umiruje kožu i opušta osjetila. Dermatološki i klinički testirano.

Upotreba: Nanijeti na vlažnu kožu i ostaviti da djeluje 5-10 minuta za uklanjanje nečistoća. Isprati. Koža će izgledati čvrsto i glatko nakon upotrebe.



Moji dojmovi: Već pri otvaranju osjetila sam toplinu oko srca jer ova maska miriše fantastično. Miris je intenzivan i podsjeća na muške parfeme, ali ipak odiše dozom one ženske elegancije što ga čini savršenim za ove hladne zimske dane. Na koži se zadržava cijeli dan te postepeno, vrlo nježno i decentno gubi na intenzitetu. Uz ovu masku vam definitivno neće biti potreban parfem te mi je stoga još draža.

Tekstura je kremasta i lako se razmazuje pa vam neće biti potrebna velika količina za cijelo tijelo. Osobno ju ne koristim na cijelom tijelu već samo na rukama, nogama i dekolteu. Dekolte i noge dio su koji, u mom slučaju, zahtijeva umirenje i dodatnu njegu kroz zimski period, a na rukama, odnosno nadlakticama me muči pureća koža (keratosis pilaris). Ova maska već pri prvom korištenju ekspresno umiri kožu, a nakon ispiranja me iznenadila glatka, čvršća, ali na dodir izuzetno meka koža. Definitivno sam primijetila pomake u vidu bolje elastičnosti kože, a miris i osvježavajuć osjećaj koji pruža ova maska doprinosi cjelokupnom spa trenutku tako da mi čekanje od 5 do 10 minuta na djelovanje ove maske ne predstavlja nikakav problem. 

Uz redovito korištenje ove maske koža zaista djeluje zdravije, svježije i smanjenih nepravilnosti poput sitnih prištića, crvenila te isušenih dijelova. Zapravo, uz korištenje ove maske sam se zapitala odradi li moj gel za tuširanje dobro svoj posao jer nemam taj osjećaj čistoće i svježine kao nakon korištenja ove maske.



Zaključak: I inače obožavam Avonovu Planet Spa liniju za njegu tijela, lica i kose, a ova maska samo je potvrdila ljubav prema odličnim proizvodima koji su kreirani od strane Avona, a dio su Wellness asortimana. Maska koja temeljito uklanja nečistoće te zaglađuje i umiruje kožu nešto je što svaka od nas treba imati u svojoj kolekciji, posebno u ovom zimskom periodu kada je naša koža izložena dodatnom stresu u obliku ekstremne hladnoće. 

Jeste li isprobale neku masku za tijelo? Volite li Avon proizvode?

2 komentara:

  1. Nisam dosad pomišljala na maske za tijelo... mislim da većina nas zaboravlja da i tijelo treba njegu ne samo lice <3

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja imam masku za lice iz ove linije i jako sam zadovoljna :D Sad mi je žao što nisam uzela i ovu za tijelo :D

    OdgovoriIzbriši

 
 
Blogger Templates