petak, 11. studenoga 2016.

NAJAVA: Limitirana kolekcija Kaviar Gauche by CATRICE

Jesen volim zbog predivnih limitiranih kolekcija koje su posebne, nježne, a ujedno odvažne te ih većinom krase kombinacija bordo i zlatnih tonova koje osobno obožavam. Upravo jedna takva limitirana kolekcija stiže nam iz Catrice-a.

Naizgled lagana čipka, nježne siluete i elegantne boje inspiracija su za limitiranu kolekciju "Kaviar Gauche" by Catrice koja je rezultat najnovije suradnje Catrice kozmetike i dizajnerskog dvojca Kaviar Gauche. Limitirani proizvodi kombinacija su cvjetnih uzoraka i zamršenih detalja u elegantnim bojama kao što su rouge noir, rosé i nude.

La Perfection Mystique - by CATRICE.


Limitirana kolekcija "Kaviar Gauche" by CATRICE će biti dostupna na prodajnim mjestima Bipe, Dm-a, Kozma i Konzuma sredinom studenoga, do isteka zaliha.


Kaviar Gauche by CATRICE – Paleta sjenila za oči

Zlatni cvijet. Tri mat sjenila u savršeno usklađenim trendi bojama kao i biserno ružičastoj nijansi. S integriranim ogledalom i reljefnim zlatnim cvijetom, ova paleta je par excellence.


Nijansa: C01 Iris Sauvage.

Cijena: 39,90 kn

Kaviar Gauche by CATRICE – Kremasto sjenilo & tuš za oči

Antički pigmenti. Visoko pigmentirano dugotrajno sjenilo kremaste teksture. Može se koristiti za kreiranje preciznih linija tušem za oči ili kao sjenilo za postavljanje željenih naglasaka oko područja očiju. Zlatna nijansa sa antičkim izgledom ima prekrasan metalik sjaj.


Nijansa: C01 Force D'Or.

Cijena: 31,90 kn

Kaviar Gauche by CATRICE – Ruž za usne

Cvjetna haljina. Naglasite usne s dvije nijasne ruža za usne: pink sa sjajnim premazom i rouge noir mat teksture. Kremasti ruž glatko klizi usnama.


Nijanse: C01 Nude Sublime i C02 Fleur Du Soir.

Cijena: 31,90 kn

Kaviar Gauche by CATRICE – Highlighter

Svilenkasti odraz. Sa svjetlucavo-reflektirajućim pigmenatima, highlighter puder u dvije nijanse osigurava elegantan sjaj. Svilenkasta tekstura s obliku cvijeta odgovara svim tonovima kože.


Nijansa: C01 Clair De Lune.

Cijena: 35,90 kn

Kaviar Gauche by CATRICE –  Lak za nokte

Dragocjena boja. Četiri laka za nokte u providno rozoj boji sa zlatnim sjajem, svijetloj taupe boji, rouge noir boji i u nježnom nude tonu.


Nijanse: C01 Nude Sublime, C02 Nuit Fleurie, C03 Fleur Du Soir i C04 Rose D‘Or.

Cijena: 23,90 kn

Kaviar Gauche by CATRICE – kozmetička torbica

Best Case. Visoko kvalitetna vinil tkanina i neobičan izgled pretvaraju ovu kozmetičku torbicu u pravi magnet za poglede. Pruža prostor za sve važne dodatke za uljepšavanje i ističe se zahvaljujući lijepim detaljima kao što je zlatni zatvarač.


Cijena: 39,90 kn

Što vam se najviše sviđa iz ove predivne kolekcije? Volite li limitirane kolekcije?

1 komentar:

 
 
Blogger Templates