ponedjeljak, 21. studenoga 2016.

Kaviar Gauche by CATRICE – Paleta sjenila za oči

Sigurna sam da ste se, baš kao i ja, zaljubile u Kaviar Gauche by Catrice limitiranu kolekciju. Imala sam priliku isprobati predivnu paletu sjenila za oči iz ove kolekcije i odmah vam moram reći kako je ona pun pogodak. Više o samoj paleti u nastavku...

Što kaže Catrice?
Zlatni cvijet. Tri mat sjenila u savršeno usklađenim trendi bojama kao i biserno ružičastoj nijansi. S integriranim ogledalom i reljefnim zlatnim cvijetom, ova paleta je par excellence.



Ambalaža: Kaviar Gauche paleta sjenila dolazi u predivnoj, tako jednostavnoj, a opet tako posebnoh ambalaži. Gornji dio palete je baršunast sa divnim zlatnim detaljima koji daju posebnu čar ovoj paleti. S funkcionalne strane, za paletu imam sve pohvale - dobro se zatvara, a isto tako nećete polomiti nokte prilikom otvaranja. Ono što mi se posebno svidjelo i što bih osobno voljela vidjeti kod svih paleta ovog tipa je ogromno ogledalo koje se prostire duž cijelog poklopca.





Nijansa: C01 Iris Sauvage

Cijena: 39,90 kn

Moji dojmovi: Tekstura sjenila je meka, svilenkasto praškasta i lagano se truse ukoliko koristite kist s grubljim dlačicama pa je moja preporuka da uz ovu paletu koristite što mekši kist. Sama sjenila su odlično pigmentirana i bez baze, a uz bazu im se dodatno pojačava intenzitet. Trajnost im je odlična, a ukoliko imate masnije kapke ipak posegnite za bazom kako biste bile sigurne cijelu noć. 

Tri su nijanse iz ove palete mat, a najsvijetlija biserna nijansa je shimmerasta. Ova smeđe-bordo-taupe kombinacija odlična je za sve prigode i zapravo uz ovu paletu možete kreirati mnoštvo različitih dnevnih i večernjih lookova. Vjerujem da će tamnijim djevojkama ova tamno siva do crna nijansa biti odlična i za obrve, a moj favorit je svakako ova taupe nijansa koja će odlično naglasiti svaku boju oka.

Kao što sam već spomenula, pomno odabrane nijanse pun su pogodak za razne jesensko-zimske makeup lookove i iako se može reći kako su ovo nekako univerzalne nijanse koje često vidimo, zapravo su ipak posebne i kombiniraći ih možete pokazati punu čar ove sjajne palete.

Ocjena: 5



Jeste li već ulovile nešto iz ove limitirane kolekcije? Kako vam se sviđa ova paleta?

*PR proizvod

1 komentar:

  1. Paleta je slatka, ali cu je svakako preskociti zbog previse sjenila koja vec posjedujem u kojima imam ove nijanse. Svejedno je dobra ideja imati ih ovako da te natjeraju da samo njih koristis :D

    OdgovoriIzbriši

 
 
Blogger Templates