četvrtak, 24. studenoga 2016.

CATRICE jesen/zima 2016. mini recenzije

Drage moje, vjerujem da ste već uhvatile svoje favorite iz Catrice kolekcije za jesen/zimu 2016., a ukoliko još niste onda je pravi trenutak da saznate u koje se to proizvode zaista isplati uložiti te koji vam možda ipak nisu neophodni.

HD Liquid Coverage Foundation tekući puder


Što kaže Catrice?
Druga koža. HD Liquid Coverage Foundation tekući puder pruža visoko ali prirodno prekrivanje i osjeća se iznimno lagano na koži - baš poput druge kože. Pruža gladak i besprijekoran ten. Ultra tekuća tekstura je iznimno visoko kvalitetna i dugotrajna te pruža gladak i besprijekoran ten. Pokriva nedostatke do 24 sata i matira kožu.


Ambalaža: HD Liquid Coverage Foundation tekući puder dolazi u staklenoj mat bočici koja asocira na matirajući efekt koji pruža ovaj puder. Doziranje ovog pudera je vrlo zanimljivo, pomoću pripadajuće pipete, a s obzirom da sam ja pomalo smotana (a puder je dosta rijedak), zna mi se dogoditi da kapne baš tamo gdje ne treba, ali mu to opraštam jer je inače fantastičan.


Moji dojmovi: Dva puta sam se iznenadila kod prvog korištenja ovog pudera. Prvo, iznenadila me poprilično rijetka tekstura pudera jer sam nekako navikla da su najčešće srednje guste do guste teksture. Zatim me iznenadila prekrivna moć ovog malog čuda. Da, zaista ga mogu zvati moje malo čudo jer se brzo vinuo u vrh mojih najdražih pudera i vjerujem da će tamo dugo ostati. Izvrsno surađuje sa mješovitom kožom, lagan je na licu, a opet tako dobro prekriva i postojan je 8 sati, možda i duže, ne mogu sa sigurnoću tvrditi, ali ja sam ga nosila 8 sati i cijelo vrijeme je ostao nepromijenjen.

Ocjena: 5+


Matt 6hr Lip Artist ruž za usne



Što kaže Catrice?

Završni dodir. Savršenstvo mat usana. Samo jednim nanošenjem, Matt 6hr Lip Artist ruž za usne, prekriva usne intenzivnom bojom bez razmazivanja. U isto vrijeme formula ne isušuje usne i osjeća se ugodno na usnama. Praktičan oblik ruža u olovci dozvoljava preciznu aplikaciju i savršenu definiciju. Dugotrajne, savršene mat usne!


Ambalaža: Matt 6hr Lip Artist ruž za usne dolazi u obliku olovke što je vrlo praktično i vjerujem da će se većini svidjeti ovaj koncept. Nije ga potrebno šiljiti već ima mehanizam na odvrtanje što je dodatan plus jer ću uvijek radije posegnuti za olovkom/ružem na odvrtanje nego se mučiti sa šiljenjem.


Moji dojmovi: Nijansa koju sam dobila je 040 HibisKiss - Proof i radi se o tamno crvenoj nijansi sa primjesom ružičaste. Vjerujem da ruž slične, ako ne i iste nijanse svaka od nas ima u svojoj kolekciji stoga me nijansa i nije baš oduševila. Ali zato su me oduševile ostale karakteristike ovog ruža. Pigmentacija je vrhunska, u jednom potezu u potpunosti prekriva prirodnu boju usana bez ikakvih dodatnih popravljanja. Ugodan je na usnama, ali ne bih se složila kako se radi o mat ružu jer on zapravo čak i kada se u potpunosti osuši ima blagi sjaj. Obećana trajnost od 6 sati biti će ispunjena, ali samo ukoliko u tih 6 sati niste posegnule za hranom. Sa usana nestaje ravnomjerno te čak i kada ga obrišete ostavlja lagani stain.

Ocjena: 4


Eye & Brow paleta za konturiranje


Što kaže Catrice?
Transformacija za van. Eye & Brow paleta za konturiranje donosi trend konturiranja na oči. Paleta sadrži svjetlucavi highlighter za savršene naglaske na očima i obrvama i tri mat smeđe nijanse za sjenčanje. Transformirajte oči i obrve umjetnošću konturiranje.


Ambalaža: Eye & Brow paleta dolazi u čvrstoj plastičnoj ambalaži. Sama plastika je poprilično debela i čvrsta pa sam nekoliko puta provjeravala radi li se o staklu ili plastici. Otvara se s bočne strane što me zapravo ugodno iznenadilo jer je, vjerovale ili ne, puno praktičnije i lakše otvaranje. 

Primjena: prvo, prekrijte cijeli kapak s baznom nijansom i lagano uklopite prema obrvama. Zatim, nanesite svjetliju ili tamniju nijansu na rub kapka i nježno blendajte. Kako bi kompletirali izgled ispunite i oblikujte obrve s kistom i smeđom nijansom koja najbolje odgovara boji kose.


Moji dojmovi: Inače je dostupna u dvije verzije (010 BUT FIRST, COLD CHOCOLATE! i 020 BUT FIRST, HOT COFFEE!), a moja je stigla u toplijim nijansama, odnosno verziji 020 But first, hot coffee!. Pigmentacija ove male, ali moćne paletice je fantastična, na slikama ispod ćete moći vidjeti swatcheve bez baze koji pokazuju koliko je dobro pigmentirana ova mala ljepotica. Zbog nje sam se totalno ulijenila i većina mojih dnevnih makeup lookova se svodi na kombiniranje svijetlijih i tamnijih nijansi iz ove paletice u obliku nekog decentnijeg smokey eyes looka. Trusi se minimalno, a postojana je čak i bez baze te zbog svih ovih kvaliteta naveliko razmišljam i o kupnji hladnije verzije.

Ocjena: 5+ (apsolutni favorit)



Prêt-à-Lumière dugotrajno sjenilo za oči



Što kaže Catrice?

Hibridni heroj. Jedinstveno Prêt-à-Lumière dugotrajno sjenilo za oči ima visoki intenzitet boje sjedinjen s ugodnim, laganim dodirom. Inovativna i vrlo kremasta puderasta tekstura pruža maksimalnu boju samo jednim nanošenjem.


Ambalaža: Prêt-à-Lumière dugotrajno sjenilo dolazi u glamuroznoj ambalaži. Crna čvrsta plastična kutijica dodatno ističe ljepotu sjenila koje se krije u okrugloj posudici i u sebi ima utisnutu oznaku "Lumière". Kutijica se dobro zatvara, čvrsta je i stabilna, ali ipak mislim da sjenilo ne bi preživjelo pad na tvrdu podlogu.


Moji dojmovi: Sjenilo koje sam ja dobila je u nijansi 050 La Vie En Rose i u kutijici je izgledalo fantastično, no nažalost s mojim kapcima nikako ne surađuje. Možda je to samo moj subjektivan dojam, ali mislim kako bi bilo puno bolje prenamijeniti ovo sjenilo u highlighter. Pigmentacija je solidna, ali blendanjem zapravo nestaje s mog kapka (imam masne kapke). Šteta jer se radi o zaista predivnoj nježnoj ružičastoj nijansi hladnog podtona. Ipak, ja sam mu pronašla namjenu pa ga koristim kao već spomenuti highlighter i za naglašavanje unutarnjeg kuta oka.

Ocjena: 3.5


Ultimate Lak za nokte



Što kaže Catrice?
Ultimate Nail Lacquers lakovi za nokte usklađeni su s modnim trendovima sezone i idealni partneri za savršenu manikuru. Formula se ističe profesionalnim prekrivanjem, jedinstvenog sjaja boje, duže trajnosti kao i rezultatima visokog sjaja. Bez formaldehida, toluena i ftalata.


Ambalaža: O ambalaži Catrice lakova ne moram puno pričati. Ona je već standardno kvalitetna, a sada je tu i novi, poboljšani kistić koji doslovno u dva poteza nanosi lak na nokat.

Moji dojmovi: Inače nisam neka ljubiteljica lakova za nokte tako da po tom pitanju nisam mjerodavna, ali ovi su mi se zapravo svidjeli zbog nekoliko stvari: dobro su pigmentirani, brzo se suše i trajnost im je solidna. Također svidjela mi se četkica, tj. kistić koji je plosnat i omogućava brzo i precizno nanošenje laka. Na slikama ispod možete vidjeti kako lakovi izgledaju nanešeni u jednom debljem sloju.

Ocjena: 4.5



Koji su vaši favoriti iz Catrice kolekcije za jesen/zimu 2016.? Jeste li već isprobale neke od ovih proizvoda?

*PR proizvodi

2 komentara:

  1. Divan post imam većinu proizvoda osim sjenila njega nisam isprobala :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Jedino sam isprobala puder koji je i meni apsolutno savršen,jako lagan, a zanima me i sjenilo koje bi isto koristila kao highliter :)

    OdgovoriIzbriši

 
 
Blogger Templates