ponedjeljak, 31. listopada 2016.

OOTD: White lovely lace

Danas se osjećam poput princeze jer nosim jednu predivnu haljinu koja će vas instantno prebaciti u svijet bajki. Bijela čipka nešto je što će razveseliti svaku djevojku koja voli sanjariti, a posebno kada je dio jedne divne, čarobne haljine. Osim haljine, sretna sam i zbog čizmi preko koljena jer sam konačno pronašla idealne. Više o outfitu možete pronaći u nastavku...


Zapravo sam dugo dvojila hoću li naručiti ovu haljinu ili ne jer sam se bojala da će biti prozirna. Odmah da napomenem, da ova haljina ima prozirne dijelove i upravo zato sam ispod obukla crnu potkošulju kako biste ih mogle uočiti ;)

Haljina je zaista predivna, upečatljiva i jednostavna za kombinirati. Stigla je relativno brzo, za nekih petnaestak dana i nije imala nikakve nedostatke. Jedina mana joj je što se dosta gužva, ali opraštam joj to jer je zbilja predivna.

Više informacija o haljini: OVDJE

Čizme koje nosim u ovom outfitu su također sa SheIn-a i one su mi definitivno otkriće godine. Dugo vremena sam tražila čizme preko koljena i nakon što u našim dućanima nisam pronašla ništa što bi mi odgovaralo, odlučila sam riskirati i naručiti čizme online. Jesam li požalila? Definitivno ne! Čizme su preudobne, savršeno odgovaraju mom uskom stopalu veličine 39/40. Tople su, elegantne i upečatljive. Naprosto ih obožavam i vjerujem da ćemo se ovu zimu često družiti.

Više informacija o čizmama: OVDJE





Haljina: SheIn
Najlonke: Calzedonia
Čizme: SheIn

Kako vam se sviđa ovaj outfit? Volite li nositi čizme preko koljena?

*haljina je dobivena kao PR proizvod, a čizme sam kupila vlastitim novcem

2 komentara:

  1. Haljina mi je predivna :D Jel se jako prozire? Pokušavam skontati što imaš ispod nje, jel to crni topić? Pitam zato jer me zanima može li se haljinu nositi na posao :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Imam crni topić da :D prozire se samo na ovom dijelu po sredini i toj kao trakici oko struka, ali ako ispod nje obučeš bijeli topić onda se ništa ne primijeti tako da može ići za posao ;)

      Izbriši

 
 
Blogger Templates