srijeda, 12. listopada 2016.

KOPRIVILA: Šampon, krema za lice i tinktura

Neopisivo sam sretna što vam imam priliku predstaviti koncept najboljeg iz prirode po receptu naših baka jer one ipak znaju najbolje :) Brend Koprivila diči se linijom prirodnih proizvoda stvorenih od ekološki uzgojene koprive te na taj način nastoje podijeliti svoja znanja i očaranost blagotvornim djelovanjem ove čudesne biljke.


Šampon od koprive


Što kaže Koprivila?
Tko ne bi poželio imati vilinski lijepu i zdravu kosu? Ekstrakt koprive koji sadrži Koprivila šampon od koprive bogat je vitaminima, mineralima i flavonoidima te pomaže jačanju korijena kose i normalizaciji masnog vlasišta. U kombinaciji s eteričnim uljem čajevca i proteinima pšenice djeluje antibakterijski te zaglađuje površinski sloj kose. Šampon od koprive njeguje, hrani i štiti kožu vlasišta, a kosi vraća prirodnu vitalnost i sjaj. Idealan je za svakodnevnu uporabu. Namijenjen je svima, posebno srednjoj i starijoj muškoj i ženskoj populaciji s problemima ispadanja kose te slabog rasta kose.


Ambalaža: Jednostavna i praktična ambalaža ono je što preferiram kod šampona, ali i većine drugih proizvoda namijenjenih njezi kose. Koprivila šampon dolazi upravo u takvoj ambalaži sa čepom koji se otvara tako da ga pritisnete na jednoj strani, kao što možete vidjeti na slici ispod. Šampon se tako lako i precizno dozira te nema straha od neželjenog otvaranja ukoliko vam slučajno ispadne.


Količina: 200 ml
Cijena: 65 kn

Moji dojmovi: Prvo što moram spomenuti kod ovog šampona je prirodan miris koji će se mnogima učiniti neobičnim jer su navikli na šampone kojima su dodani razni mirisi. Ipak, čak i ukoliko vam on zasmeta, to ne bi trebao biti problem jer se na kosi zadržava samo prilikom pranja. Prozirne je boje, a tekstura mu se ne razlikuje od uobičajenih šampona. Odličan je za masnu kosu, kosu sklonu ispadanju i svrbež te iritaciju vlasišta. Dobro se pjeni i brzo umiruje razne iritacije vlasišta. Kosa je nakon pranja vidljivo sjajnija te mekša na dodir. Učestalim korištenjem kosa postaje čvršća, jača i sjajnija, smanjeno je kidanje vrhova kod oštećene kose te je kosi vraćen sjaj. Preporuka za ovaj šampon ide osobama koje imaju tanku i krhku kosu te kosu sklonu ispadanju, a posebno u ovom jesenskom periodu kada kosa općenito pojačano ispada.
Ocjena: 5


Sastojci / INCI: aqua, sodium coco-sulfate, urtica dioica extract, disodium laureth sulfosuccinate, gylcerin, coco-betaine, maris sal, caprylyl, glycol, hydrolyzed wheat protein, melaleuca alternifolia (tea tree) leaf oil, limonene, polyquaternium 10

Proizvod sadrži 96% komponenti prirodnog podrijetla.
Ne sadrži parabene, sintetske mirise i bojila.

Krema za lice od koprive



Što kaže Koprivila?
Za glatku, meku i elastičnu kožu posegnite za Koprivila kremom za lice od koprive. Ekstrakt koprive bogat vitaminima, mineralima te flavonoidima njeguje, hrani i štiti kožu lica. Kombinacija karite i kakao maslaca te ulja badema, avokada i sezama dodatno vlaži kožu i štiti je od isušivanja. Namijenjena je svakodnevnoj uporabi, posebno mlađoj dobnoj skupini s problematičnom kožom sklonoj aknama zbog antibakterijskog djelovanja koprive i čajevca.


Ambalaža: Koprivila krema za lice dolazi u tubici sa zaštitnom folijom koja osigurava da ste upravo vi prve koje otvarate ovu kremu. Volim ovakvu ambalažu jer smatram da je puno bolji, praktičniji i više higijenski izbor od posudice u koju morate umočiti prste ili špatulicu.



Količina: 50 ml
Cijena: 67 kn

Moji dojmovi: Tekstura kreme je kremasta i vrlo lagana. Brzo se upija i odličan je izbor za njegu mješovite kože, a može poslužiti i kao podloga za puder. Miris joj je blag i prirodan te se na koži zadržava vrlo kratko. Kako je vrlo lagana, smatram da bi za suhu kožu u ovom jesenskom periodu bila preblaga, ali je zato idealna za mješovitu kožu, a vjerujem da bi kao noćna njega odlično odgovarala i masnoj. Odmah po nanošenju osjeća se lagano zatezanje kože i blago peckanje kao rezultat poticanja cirkulacije na licu. Čajevac u sastavu zaslužan je za antibakterijsko i protuupalno djelovanje koje ćete najprije primijetiti u vidu isušivanja prištića, umirenja upaljenih akni i ubrzanog zacjeljivanja gotovo svih kožnih problema. Koža je uz korištenje ove kreme glatka, meka i zategnuta, a problematični dijelovi svedeni su na minimum,

Ocjena: 5



Sastojci / INCIaqua, urtica dioica extract, butyrospermum parkii (shea butter) fruit, prunus amygdalus dulcis (almond) oil, sesamum indicum seed oil, carbomer, sodium c14 – 16 olefin sulfonate, caprylyl glycol, melaleuca alternifolia (tea tree) leaf oil, sodium hydroxide, limonene

Proizvod sadrži 98% komponenti prirodnog podrijetla.
Ne sadrži parabene, sintetske mirise i bojila.

Tinktura od koprive


Što kaže Koprivila?
Kao dodatak šamponu od koprive, za snažniji i bujniji rast kose pojačajte svakodnevnu njegu Koprivila tinkturom od koprive. Prokrvljuje vlasište, ojačava korijen kose, potiče mladu kosu na rast. Poboljšava rad probavnog sustava, a uz pregršt minerala i vitamina koje posjeduje djeluje na cijeli organizam. Koprivila tinktura od koprive pomaže pri jačanju imuniteta, u borbi protiv alergija, u slučaju viroza i prehlada, kod urinarnih infekcija.



Ambalaža: Tinktura od koprive dolazi u staklenoj bočici tamne boje kako bi se što duže očuvali dragocjeni sastojci ovog preparata. Dozira se jednostavno u obliku kapi i zatvara plastičnim poklopcem na odvrtanje.

Količina: 50 ml
Cijena: 70 kn

Uporaba:
Koprivila tinkturu od koprive potrebno je oralno uzimati tri puta dnevno po 20 kapi u pola decilitra vode. Koprivila tinkturu od koprive popijemo naiskap prije jela. Za najbolje rezultate preporučuje se svakodnevno uzimanje mjesec dana s pauzom od jednog tjedna.


Moji dojmovi: Vjerujem da već po sastavu možete pretpostaviti o kakvoj se teksturi radi. Dakle, tinktura je tekuće teksture i koristi se oralno. Okus mi se nije svidio jer i inače nisam ljubitelj ovakvih preparata. Ipak, bila sam uporna i koristila ovaj preparat punih mjesec dana. Poboljšanja koja sam primijetila su u obliku bolje probave, jačeg imuniteta i boljeg stanja cijelog organizma. Posljednjih mjeseci mučio me kronični umor i iscrpljenost organizma čak i nakon 10 sati sna, a uz tinkturu stanje se bitno popravilo, imam više energije, snage i živosti. Po pitanju bujnije kose i snažnijeg rasta kose ne mogu puno reći jer sam u zadnje vrijeme isprobala puno proizvoda (neke i dalje koristim) koji su već pokazali rezultate pa nisam imala problema sa ispadanjem i prorjeđivanjem kose.

Ocjena: 4

Sastojci: domaća rakija, kopriva

Jeste li čule za brend Koprivila? Jeste li već isprobale neki od Koprivila proizvoda? Kakvi su vaši dojmovi?

*PR proizvodi

1 komentar:

  1. Koristila sam sampon za kosu, ali nije me bas impresionirao, nisam vidjela nikakve promjene

    Maggie's Blog

    OdgovoriIzbriši

 
 
Blogger Templates