srijeda, 12. listopada 2016.

Eau Thermale Avène: Univerzalna svakodnevna njega za sva stanja i tipove kože

Naša koža je svakodnevno izložena brojnim štetnim vanjskim utjecajima: klimatizirani i zagrijani prostori, vremenske nepogode i zagađenje te neizostavni stres i umor neki su od najvažnijih. Kada im pridodamo i komplicirane rutine za njegu koje zahtijevaju mnoštvo proizvoda jasno je da se naša koža suočava s (pre)velikim izazovima. Svjesni su toga u Dermatološkim laboratorijima Avéne, pa su osmislili Tolerance Extreme, liniju za njegu kože sa maksimalno sedam nježnih i učinkovitih sastojaka koji poštuju fiziologiju svake, pa i najosjetljivije kože.


Formula koja njeguje kožu s maksimalnim poštovanjem Tolerance Extreme je upravo takva vrsta njege. Danas smo više nego ikad svjesni ključne uloge koju mirkobiota ima u očuvanju ravnoteže ekosustava naše kože. Ranije smo mislili da se koža ponaša kao barijera i da joj je jedina zadaća spriječiti da neželjeni organizmi i tvari uđu kroz nju. Sada znamo da je koža dinamičan organ i da je nekim mikroorganizmima koji su nam korisni dopušteno stanovati na koži. Jedinstven pristup dermatoloških laboratorija Avène pokazao je kako dnevnom primjenom Tolérance Extrême umirujuće emulzije na koži lica, mikrobiota ostaje očuvana i netaknuta*. Upravo su zato, po prvi puta dermatološki laboratoriji Avène dokazali prednosti sterilne kozmetike koja kroz patentirane formule bez konzervansa i tvari koje djeluju kao konzervansi ne ometa fiziološku floru zaslužnu za očuvanje prirodne ravnoteže kože.

*Panel usporedna studija na ženama koje su nanosile Tolérance Extrême emulziju na jednu stranu lica uspoređujući s drugom netretiranom stranom.

Snaga jedinstvene Tolérance Extrême umirujuće njege za fuzijsku hidrataciju

FUZIJA (lat. Fusio): stapanje, udruživanje, ujedinjavanje

1.FIZIO-kompatibilni SASTOJCI – slični su fiziološkom sastavu hidrolipidnog filma i rožnatog sloja kože:
  • Avène termalna izvorska voda - umiruje, djeluje antiiritirajuće, omekšava i štiti kožu
  • Glicerin - djelatna tvar koja u koži zadržava vodu
  • Izbor emolijensa (trigliceridi, skvalen, shea maslac, ulje šafranike ) - pružaju ugodu i omogućavaju zaštitu kože.

2.FIZIO-kompatibilna TEKSTURA je savršeno prilagođena potrebama kože i sljubljuje se s njom.

3. STERILNA KOZMETIKA: Zahvaljujući jedinstvenom načinu proizvodnje sterilne kozmetike, patentirane tehnologije od strane francuske farmaceutske tvrtke Pierre Fabre, možemo se usredotočiti na esencijalne potrebe svih tipova i stanja koža bez obzira da li su osjetljive ili nisu: hidratacija . sterilna kozmetika jamči formule koje su apsolutno bez konzervansa i/ili tvari koje djeluju kao konzervansi. Tolérance Extrême formula oslobođena je od svega suvišnog i ograničena na maksimalno 7 sastojaka potrebnih za svakodnevnu znimnu hidrataciju i umirenje.

Tolérance Extrême emulzija  

Lagana tekstura emulzije hidratizira i umiruje sva stanja osjetljive normalne do mješovite kože sa samo 6 sastojaka. Iznimna fluidno mliječna tekstura brzo se upija te kožu čini mekom. Bogata je Avène termalnom izvorskom vodom koja umiruje, djeluje antiiritirajuće, omekšava i štiti kožu, dok uz FIZIO-kompatibilne emolijense hidratizira i obnavlja kožu maksimalno ju poštujući. Nanesite Tolérance Extrême emulziju ujutro i navečer na prethodno očišćenu kožu lica i vrata. Proizvod je dostupan u pakiranju od 50 ml u odabranim ljekarnama.


Informativna preporučena cijena od 159,98 kn.

Tolérance Extrême krema 

Bogata tekstura hidratizira i umiruje sva stanja osjetljive suhe do vrlo suhe kože uz maksimalno poštivanje fiziologije kože. Može se koristiti kao dnevna hidratantna njega ili kao dio večernje rutine za dodatno umirenje i ugodu. Kremasta tekstura brzo se upija, nemasna je i neljepljiva te kožu čini mekom, baršunastom i pruža joj dugotrajnu ugodu. Bogata je Avène termalnom izvorskom vodom koja umiruje, djeluje antiiritirajuće, omekšava i štiti kožu, dok uz FIZIO-kompatibilne emolijense hidratizira i obnavlja kožu maksimalno ju poštujući. Sadrži samo 7 sastojaka. Nanesite Tolérance Extrême kremu ujutro i navečer na prethodno očišćenu kožu lica i vrata. Proizvod je dostupan u pakiranju od 50 ml u odabranim ljekarnama.


Informativna preporučena cijena od 159,98 kn.

Tolérance Extrême losion za čišćenje 

Posebno je formuliran za sve tipove i stanja osjetljive kože. Poštujući fiziologiju kože, savršeno uklanja sve nečistoće i šminku ostavljajući osjećaj čistoće i svježine. Pruža trenutni osjećaj ugode na koži zahvaljujući hidratantnim sastojcima,a sadrži i Avène termalnu izvorsku vodu koja umiruje, djeluje antiiritirajuće, omekšava i štiti kožu. Sadrži samo 7 sastojaka. Nanesite Tolérance Extrême losion za čišćenje ujutro i navečer vrhovima prstiju nježnim kružnim pokretima na kožu. Uklonite nježno blazinicom bez trljanja. Proizvod je dostupan u pakiranju od 200 ml u odabranim ljekarnama.


Informativna preporučena cijena od 136,26 kn.

Je li vaša koža osjetljiva? Jeste li već čule za Tolerance Extreme liniju?

Nema komentara:

Objavi komentar

 
 
Blogger Templates