četvrtak, 20. listopada 2016.

AROMARA: Hemo-Ex

Današnja tema nije niti malo lijepa, a još manje ugodna. Problem koji zbog načina života postaje sve češći, a o njemu se vrlo malo priča. Riječ je dakako o hemoroidima koji sve češće pogađaju mlađe dobne skupine. Javljaju se kao reakcija na stres, tijekom i nakon trudnoće, a uočena je i povezanost sa proširenim venama. Kako je ideja mog bloga još od samog početka razbijanje predrasuda i problema o kojima baš i ne možete pričati sa svima, danas započinjemo sa recenzijom proizvoda namijenjenog upravo za rješavanje i olakšavanje tegoba kod hemoroida.


Što kaže Aromara?
HEMO-EX je jedinstven i potpuno prirodan uljni preparat za olakšavanje tegoba kod hemoroida i njegu analnog područja. Svaka od njegovih supstanci je potpuno prirodna i neškodljiva. Zahvaljujući tome njegovo korištenje je učinkovito i sigurno!


Djelovanje:
  • Pomaže zarastanju tkiva (adstringentno djelovanje)
  • Smanjuje i otklanja upalu (protuupalno djelovanje)
  • Suzbija osjećaj boli (analgetično djelovanje)
  • Obnavlja konzistenciju krvnih žila (vazokonstriktivno djelovanje)
  • Zaustavlja krvarenje (hemostatično djelovanje)
  • Umirujuje (sedirajuće djelovanje)
  • Potiče regeneraciju tkiva
  • Regulira stolicu
  • Olakšava tegobe prostate


Cijena: 95 kn

Gdje kupiti: Aromara webshop

Način uporabe: Nanijeti na detaljno očišćeno analno područje dva puta dnevno. Najbolje primijeniti nakon pražnjenja crijeva. Prvi učinci djelovanja vidljivi nakon 4 do 7 dana primjene. Nakon 30 dana primjene napraviti pauzu u trajanju od 14 dana.



Moji dojmovi: Ako imate iskustva s ovim neugodnim problemom, onda sigurno znate kako nezgodno može biti sjedenje od 8 ili čak više sati, bilo na fakultetu ili poslu. Naravno, najbolji lijek za ovaj problem je kompletna promjena prehrane te konzumiranje hrane bogate vlaknima, a izbjegavanje svih vrsta "žestoke", slane i ljute hrane. U situacijama kada nemate vremena za zdravu prehranu, a hemoroidi ne pitaju za vrijeme i mjesto, pomoći će biljni pripravci poput Hemo-Ex preparata.

Moj problem je daleko od kritičnog, ali osobno više volim na vrijeme liječiti i držati pod kontrolom nego panično rješavati problem kada je već uznapredovao. Dakle, hemoroidi se kod mene javljaju povremeno, većinom kao reakcija na stres u kombinaciji sa ultra ljutom hranom koju btw obožavam :)

Hemo-ex je praktičan za korištenje, pumpica se jednostavno okrene prema gore i špricne. Koristila sam ga prema uputama, nakon pražnjenja crijeva i pranja. Miriši ugodno i odmah po nanošenju osjeća se ugodan osjećaj opuštanja. Hemo-ex je u vrlo kratkom roku smirio upalu, bol, osjećaj topline i peckanje. Gotovo dva mjeseca nakon mogu reći da sam mirna i da se hemoroidi nisu vratili čak ni nakon hrane koja je inače uvijek izazivala ovaj problem. Na kraju, moram spomenuti kako je ovo potpuno prirodan biljni pripravak koji mogu koristiti čak i djeca te trudnice kojima će, sigurna sam, biti od velike koristi.

Ocjena: 5+

Imate li problema sa hemoroidima? Kako ih rješavate?

*PR proizvod

Nema komentara:

Objavi komentar

 
 
Blogger Templates