četvrtak, 8. rujna 2016.

Wet n Wild noviteti: Photofocus Eyeshadow Primer i H2O Proof Liquid Eyeliner

Na redu je i drugi dio recenzije Wet n Wild noviteta. Već sam vam predstavila predivnu Bare and Beautiful paletu te Megaglo dvostrani stick na konturiranje, a sada na red dolaze proizvodi za koje mogu reći da su prava otkrića i jedva čekam podijeliti svoje dojmove sa vama ;)


Photofocus Eyeshadow Primer



Ambalaža: Photofocus eyeshadow primer dolazi u praktičnoj tubici iz koje ćete jednostavno laganim pritiskom dozirati količinu primera koju želite. Tubica ima suženje na vrhu pa možete primer nanositi direktno na kapak. Ovakva ambalaža mi je puno draža i svakako više higijenska od posudice u koju moram umočiti prste.



Moji dojmovi:
Tekstura baze je masnjikava i prije korištenja ju je potrebno dobro promućkati kako bi se obje faze spojile. Iako je masnije teksture od baza na koje sam osobno navikla, brzo se upija i ne ostavlja masni trag. Potrebna je vrlo mala količina baze za oba kapka, a čak i ako pretjerate s količinom to neće umanjiti njenu djelotvornost. Kada jednom nanesete sjenilo preko ove baze, ono će trajati cijeli dan, sve dok ga ne poželite same ukloniti. Izvrsno funkcionira s masnim kapcima, sprječava nakupljanje sjenila u boricama, produžava trajanje sjenila na kapcima i pojačava intenzitet sjenila izvlačeći iz njega maksimum. Ukratko, ovo je najbolja baza za sjenilo koju sam do sada isprobala. 

Ocjena: 5

Na slikama ispod možete vidjeti kako baza pojačava intenzitet sjenila i uspijeva izvući onu divnu boju koju vidite u ambalaži, a do sada ju niste uspijevale prenijeti na kapak. Lijevo su sjenila bez baze, a desno s Photofocus bazom.



H2O Proof Liquid Eyeliner


Ambalaža: H20 Proof Liquid Eyeliner dolazi u uobičajenoj ambalaži koja je standard za tekuće tuševe. Bočica tuša se dobro zatvara tako da možete biti sigurne da se neće slučajno otvoriti ukoliko ga nosite u torbi. Aplikator je praktičan, dovoljno dugačak i precizan te ćete uz njega brzo i lako nanijeti tuš.



Moji dojmovi: Bez preuveličavanja, odmah ću reći kako je ovo najpostojaniji tuš za oči. Zbog toga je potreban oprez pri nanošenju jer ćete teško obrisati dio gdje ste zabrljale, dakle mirna ruka je pod obavezno u kombinaciji sa ovim tušem. Odlične je pigmentacije te intenzivne crne nijanse. Kist tuša je tanak, praktičan za korištenje i uz njega ćete bez puno muke napraviti onaj željeni tanki "flick". Brzo se suši i kada se jednom osuši fiksiran je te će trajati cijeli dan bez preslikavanja i gubljenja intenziteta ili pucanja. Skinut ćete ga teško ukoliko ne posegnete za uljnim odstranjivačem, a čak i tada će vam biti potrebne 2-3 blazinice. Da, radi se o zaista trajnom i vodootpornom tušu koji je idealan za one sretne trenutke kada znate da će vam oči zasuziti, a želite da vaša šminka bude postojana ;) Bravo i hvala Wet n Wild!

Ocjena: 5



Kako vam se sviđaju ovi Wet n Wild noviteti? Jeste li već isprobale neki od njihovih noviteta?

*PR proizvodi

1 komentar:

 
 
Blogger Templates