petak, 9. rujna 2016.

PHYTO CREAM: Ulje za njegu tijela - Naranča

Njega tijela često je zapostavljena jer zbog užurbanog načina života nemamo vremena za nanošenje proizvoda za njegu tijela te čekanja da se on upije. Ipak, njega tijela važan je dio svakodnevne brige o vlastitom zdravlju i o njoj bi se trebalo više i češće pričati. Upravo iz tog razloga izabrala sam jedan zanimljiv proizvod za njegu tijela koji ujedno djeluje antidepresivno, oslobađa stresa i podiže raspoloženje. O čemu je točno riječ, saznajte u nastavku...


Riječ je o ulju za njegu tijela obogaćenom eteričnim uljem naranče iz Phyto cream asortimana. Osim ovog, u ponudi su još i ulja s mirisom ruže, lavande te mediteran mix.

O bademovom ulju:
Bademovo ulje sadrži mnogobrojne sastojke neophodne za zdravu i njegovanu kožu. Pogodno je za sve tipove kože, smiruje upale, dermatitise, opekline, ekceme i psorijazu, a osobito se preporučuje za njegu suhe i osjetljive kože.
Vrlo rijetko izaziva alergije, pa se može koristiti i za njegu dječje kože. Osim što vlaži, hrani i učinkovito štiti kožu, bademovo ulje ju čini mekom i svilenkastom, a uz to usporava starenje i poboljšava ten. (Izvor: http://www.krenizdravo.rtl.hr/) 

Ambalaža: Ulje za njegu tijela dolazi u jednostavnoj, minimalističkoj ambalaži. Bočica je plastična, a ulje se nanosi pomoću raspršivača koji špricne ulje u uskom mlazu. Raspršivač dobro obavlja svoju funkciju, čvrst je i ulje neće curiti sa strane prilikom raspršivanja.

Gdje kupiti: Phyto cream shop, Radićeva 14, Zagreb



Moji dojmovi: Tekstura ulja je poprilično rijetka što je zapravo pozitivna stvar jer se takvo ulje vrlo brzo upija pa ne morate dugo čekati kako biste se odjenuli. Upravo to brzo upijanje me oduševilo, kao i činjenica da se u potpunosti upije u moju, doduše poprilično suhu kožu tijela. Miris je fantastičan. Nježan i ugodan te će vam u trenu popraviti raspoloženje, riješiti vas stresa i opustiti nakon napornog dana. Po pitanju njege, za ovo ulje imam same pohvale jer odlično njeguje kožu, čini ju mekom i glatkom, a pozitivno djeluje i na smanjenje celulita (uz obaveznu tjelovježbu). Naša je koža nakon ljeta, odnosno izlaganja suncu, posebno osjetljiva i stoga ju je potrebno kvalitetno nahraniti i njegovati. Ovo ulje u potpunosti je ispunilo svoju namjenu i brzo nahranilo moju suhu i osjetljivu kožu tijela.

Preporuka za ovo ulje ide svima koji vole mirišljave i brzoupijajuće proizvode za njegu tijela koji će u samo nekoliko korištenja nahraniti i preporoditi vašu kožu.



Koristite li ulja za njegu tijela? Volite li miris naranče?

*PR proizvod 

Nema komentara:

Objavi komentar

 
 
Blogger Templates