utorak, 6. rujna 2016.

PHYTO CREAM & DORA kozmetika: Carota maska i Azulen krema

Herba laboratorij je tvrtka koja se bavi osmišljavanjem i proizvodnjom prirodne kozmetike i biljnih dodataka prehrani. Spoj suvremene tehnologije i tradicionalne recepture koji je odlika ove tvrtke približit će vam prirodnu kozmetiku čak i ako ste do sada bile skeptične. Dio asortimana Herba laboratorija su Phyto Cream, Dora kozmetika, ulja za njegu tijela i mirisi mediterana. Isprobala sam dva proizvoda za lice čiju recenziju imate priliku pročitati danas te ulje za njegu tijela čija recenzija stiže uskoro ;)


DORA kozmetika - CAROTA maska


Što kaže Dora kozmetika?
Carota maska je vrsta maske koja se primjenjuje kao krema te povoljno djeluje na omašćivanje i hidrataciju kože. Pogodna je za sve tipove kože. Aktivne komponente - ulje mrkve i badema, vitamini A i E - poboljšavaju „prehranu“ kože, te daju licu svjež, mladenački izgled. Ulje mrkve bogato je mineralima, vitaminima A i E te provitaminom vitamina A - beta karotenom, koji pomaže u tretmanu suhe i ispucane kože. Tonizira kožu, vlaži je i hrani stoga ona postaje glatka i ugodno baršunasta. 


Primjena: Maska se nanese na suhu i očišćenu kožu u jednoličnom sloju, debljine 2-3 mm. Ostavlja se na licu 15 do 20 minuta te se nakon toga skida toplom vodom ili pomoću vlažne vate. Nakon maske može se nanijeti hranjiva krema (Univerzalna vlažna krema ili Krema protiv bora).


Gdje kupiti: Phyto cream shop, Radićeva 14, Zagreb

Web adresa: Phyto Cream

Ambalaža: Carota maska dolazi u plastičnoj bočici i popratnoj kutijici elegantne, breskvaste nijanse sa zlatnim detaljima. Sve to doprinosi dojmu profinjenosti i elegancije baš poput Dore iz "Zlatarovog zlata" koja je bila inspiracija za Dora kozmetiku. Maska se lako dozira pomoću funkcionalne pumpice koja ujedno i osigurava da sadržaj bočice ne dođe u dodir sa štetnim vanjskim utjecajima koji bi mogli promijeniti teksturu ili utjecati na kvalitetu samih sastojaka ove maske.



Moji dojmovi: Tekstura je kao što joj i samo ime govori - kremasta. Moram priznati kako se do sada nisam susrela s maskom u obliku kreme i isprobavanje ove mi je bilo vrlo zanimljivo i ugodno iskustvo. Nanosila sam ju dva puta tjedno nakon pilinga i to tako da bih ju u debljem sloju nanijela na kožu i ostavila da djeluje 20 minuta. Odmah po na nošenju osjeća se ugodan osjećaj hidratacije, bez onog osjećaja zatezanja kože kao s uobičajenim maskama za lice. Ispire se jednostavno uz pomoć mlake vode. Možete se poslužiti i vlažnom blazinicom, ali ja sam ju bez problema isprala i bez nje.

Rezultati vidljivi odmah nakon korištenja su nahranjena, hidratizirana i baršunasto meka koža. Nakon nekoliko korištenja koža postaje mekša na dodir, ljepšeg, zdravijeg izgleda te elastičnija, a što je koža elastičnija, duže će ostati glatka, bez bora. Posebno se učinkovitom pokazala na suhim dijelovima moje mješovite kože te će biti idealna za nadolazeće hladnije i vjetrovitije jesenske dane.

Ocjena: 5/5



DORA kozmetika - AZULEN krema


Što kaže Dora kozmetika?
Ekstrakt cvijeta kamilice umiruje i djeluje protuupalno te hidratizira osjetljivu kožu sklonu iritacijama. Hranjiva krema sa umirujućim svojstvima. Pogodna je za njegu grube i jako suhe kože, jer sprječava upalu, umiruje, hidrira i čini kožu glatkom. Koži pruža njegu i daje joj glatkoću.



Primjena: Nanijeti na lice, vrat i dekolte ujutro i/ili navečer.

Gdje kupiti: Phyto cream shop, Radićeva 14, Zagreb

Web adresa: Phyto Cream

Ambalaža: Azulen krema dolazi u plastičnoj posudici sa pripadajućoj kartonskom kutijicom u nježnoj ružičastoj nijansi. Posudica u kojoj se nalazi krema je zlatne nijanse koja kao da govori kako se unutar nje krije pravo blago za vašu kožu. 


Moji dojmovi: Od Azulen kreme sam očekivala puno i došla je taman kada je moje lice uslijed klasičnog divljanja dermatitisa vodilo bitku sa crvenilom. Upravo zbog tog nesretnog dermatitisa moja je koža posebno osjetljiva i sklona burnim reakcijama na razne vanjske utjecaje. Azulen krema pružila joj je umirujuć osjećaj i brzo je smirila postojeće crvenilo što me oduševilo.

Tekstura kreme je hidratantna, a miris nježan i decentan. Brzo se upija ostavljajući kožu osvježenom i umirenom. Ne masti kožu pa je samim time dobra i za masnije tipove kože koji se bore s crvenilom. Dobro surađuje s puderima pa ju možete koristiti i kao hidratantnu podlogu za puder. Odlično njeguje i hrani kožu te ju čini mekom i baršunastom. Baš kao i Carota maska, tako će i ova krema biti izvrsna njega za ne samo za suhu ili mješovitu kožu, nego i za masnu jer u hladnije dane koža treba jaču njegu i hidrataciju.

Ocjena: 5/5



Jeste li već čule za Phyto Cream i Dora kozmetiku? Koristite li neki od njihovih proizvoda?

*PR proizvodi

2 komentara:

 
 
Blogger Templates