četvrtak, 8. rujna 2016.

NOVITET: EFFACLAR DUO [+] UNIFIANT korektivna tonirana njega koja ujednačuje ten i djeluje protiv mrlja i nepravilnosti na koži.

U ovo užurbano doba tradicionalni tretmani protiv akni jednostavno su prespori. Mladi žele trenutačno i učinkovito rješenje koje će im omogućiti ujednačen ten u svakom trenutku. Postavilo se pitanje kako mladima ponuditi 'nstant' rješenje koje osim učinkovitosti na nepravilnosti djeluje i na ujednačavanje tena? Ove godine La Roche- Posay nudi jedinstveno rješenje i predstavlja novitet u njezi problematične kože: EFFACLAR DUO [+] UNIFIANT korektivnu toniranu njegu koja ujednačuje ten i djeluje protiv mrlja i nepravilnosti na koži. Osim jedinstvene njege La Roche- Posay je razvio online platformu #FreeFromSpots u suradnji s dermatologom i najpoznatijim YouTuberima koji razbijaju mitove o bubuljicama i daju savjete o pravilnom tretiranju kože s nepravilnostima.

U današnje doba „selfija“ i društvenih mreža, još više je izražen utjecaj akne na pojedince. Mladi dijele slike i sadržaj iz svog života, stvaraju krugove prijatelja na društvenim mrežama, žele biti viđeni u danom trenutku i zbog toga traže način kako da što prije 'poprave' ten na fotografijama. „Moderna dermatologija nudi velik broj tretmana za borbu protiv akni koji su neučinkoviti ako im pacijent nije dosljedan. Nažalost, prosječan pacijent nema strpljenja držati se propisanih tretmana, stoga je potrebno pronaći drugačije rješenje. Osim toga, brojke pokazuju da se otprilike polovina pacijenata ne drži propisanih tretmana“ ističe dermatologinja dr. Brigitte Dreno. Najčešće rješenje mladih s problemom nepravilnosti na licu jest 'photoshop' i/ili velika količina proizvoda za prekrivanje. Rješava li to zaista problem nepravilnosti na koži?
Dermatolozi ističu da adolescenti više ne žele čekati i do 4 tjedna da se pokažu prvi rezultati korištenja preparata za akne, a ako se nastali tragovi na koži ne počnu liječiti na vrijeme, mogu postati uzrokom anksioznosti, niskog samopoštovanja i frustracije što može ometati uobičajene dnevne aktivnosti osoba s problematičnom kožom. Iz tog razloga mladi traže brzo i učinkovito rješenje za prekrivanje i korigiranje nepravilnosti na licu. La Roche-Posay produbljuje razumijevanje posljedica nepravilnosti i potrebe za 'instant' učinkom te predstavlja novitet u njezi problematične kože: EFFACLAR DUO [+] UNIFIANT korektivnu toniranu njegu.

EFFACLAR DUO [+] UNIFIANT nova je ujednačavajuća i korektivna njega koja prekriva prištiće, mitesere i pore te sprječava nastanak istih, a prekriva i crvene i smeđe mrlje na koži. Formula sadrži Procerad™ koji aktivno djeluje protiv nepravilnosti: Procerad™ je patentirani ceramid koji štiti od pojave crvenih ili smeđih mrlja. Učinkovitost je vidljiva već nakon 24 sata: nepravilnosti su naočigled manje crvene, nakon 8 dana znatno su manje, a nakon 4 tjedna pore su odčepljene, tekstura kože poboljšana, a sjaj pod nadzorom.


Brzo i lako nanošenje lagane teksture stvara osjećaj ugode i hidratacije, a istovremeno ostavlja mat učinak na koži. EFFACLAR DUO [+] UNIFIANT dolazi u dvije nijanse: LIGHT i MEDIUM, za svijetlo i prirodno prekrivanje bez začepljenja pora. Uz La Roche–Posay termalnu vodu prirodno bogatu selenom dokazanog dermatološkog djelovanja: smiruje kožu, smanjuje nadraženost i djeluje kao antioksidant.

CIJENA EFFACLAR DUO [+] UNIFIANT: 129,20 HRK

Nema komentara:

Objavi komentar

 
 
Blogger Templates