ponedjeljak, 19. rujna 2016.

Eau Thermale Avène: RECI STOP AKNAMA UZ CLEANANCE LINIJU

Ove jeseni proglašavamo rat aknama u tri koraka: #čišćenje, #umirenje, #njega iz Eau Thermale Avene Cleanance linije. Stanje naše kože, ogledalo je našeg zdravlja stoga je vrlo važno brinuti o koži i na vrijeme liječiti sve kožne probleme. 


Iako se čini da je tema akni sveprisutna i da se o njima sve zna, stvarnost je bitno drukčija. Akne su kožno oboljenje koje mogu značajno narušiti kvalitetu života uzrokujući nisko samopouzdanje, bijes, anksioznost, čak i depresiju, naročito kada je riječ o adolescentima. Stoga je važno akne shvatiti ozbiljno i na njihovu pojavu reagirati odlaskom dermatologu, a nikako zubnom pastom, acetonom ili sličnim „tretmanima“ koji se preporučaju na internetu. Upravo su adolescenti populacija koja je najviše pogođena aknama; statistike kažu da je čak 83% djevojčica i 95% dječaka ima masnu i problematičnu kožu sklonu nastanku akni. Statistički pokazatelji jasno dokazuju da su akne neizbježne, no to ne znači da su nepobjedive. Znaju to u Dermatološkim laboratorijima Avène, pa su pripremili kampanju STOP AKNE u periodu od 01. 09. do 30. 09. 2016. koja Vam omogućuje kupnju uz POPUST OD 30% na cijelu Cleanance liniju proizvoda i Triacneal EXPERT emulziju na odabranim prodajnim mjestima.


#ČIŠĆENJE

„Higijena je pola zdravlja!“; rečenica koju slušamo od malih nogu, ali unatoč tome mnogi ju smetnu s uma. Šteta, jer upravo adekvatna higijena je osnovni preduvjet za pobjedu nad aknama. Pritom treba istaknuti da to što netko ima akne ne znači nužno da ima loše higijenske navike, ali s druge strane loše higijenske navike dodatno će pogoršati problem s aknama. Eau Thermale Avène adut za čišćenje problematične kože je Cleanance Gel za čišćenje. Namijenjen je masnoj i problematičnoj koži sklonoj nastanku akni koji nježno uklanja nečistoću i prekomjerne masnoće poštujući prirodnu ravnotežu i pH kože.


Avène savjet 1: Ujutro i navečer, na prethodno navlaženu kožu nanesite Cleanance Gel nježno masirajućim kružnim pokretima. Nakon toga temeljito isperite lice i uživajte u osjećaju svježine i čistoće.

Preporučena maloprodajna cijena: 88,71 kn (200 ml)

#UMIRENJE

Pubertet je vrlo burno razdoblje, što se itekako manifestira na stanje kože. Stoga je umirenje kože vrlo važno i može se povjeriti samo najpouzdanijim proizvodima, kao što je primjerice Avène termalna izvorska voda. Ona nastaje spajanjem podzemnih voda u gorju Cevennes te se tijekom svog dugog putovanja obogaćuje elementima u tragovima i silikatima, koji ju čine tako nježnom za kožu. Zbog dokazana protuupalnog, umirujućeg i antiiritacijskog djelovanja, Avène termalna izvorska voda upotrebljava se kod svih oblika pojačane osjetljivosti i iritacija kože, te kao dodatak dermatološkim tretmanima.


Avène savjet 2: Nakon što ste očistili lice i vrat, blago raspršite AVÈNE TERMALNU IZVORSKU VODU na kožu, pričekajte 2 do 3 minute, a zatim višak uklonite papirnatom maramicom. Vaša koža će biti meka i umirena!

Preporučena maloprodajna cijena: 29,35 kn (50 ml); 60,99 kn (150 ml); 82,91 kn (300 ml)

#NJEGA

Nakon što je koža očišćena i umirena na red dolazi njega tretman proizvodom. U brandu Eau Thermale Avéne specijalist za njegu mladenačke masne kože sklone nepravilnostima i nastanku akni je proizvod Cleanance EXPERT s tri aktivna sastojka. Aktivni sastojak Diolényl®* s trostrukim selektivnim djelovanjem smanjuje crvenilo i razmnožavanje bakterija odgovornih za nastajanje upalnih promjena na masnoj i problematičnoj koži te potiče uklanjanje nepravilnosti. Aktivni sastojak X-PressinTM* svojim keratolitičkim djelovanjem pomaže otklanjanju mitesera, dok Monolaurin* regulira povećanu proizvodnju sebuma.


Avene savjet 3: Cleanance EXPERT emulziju nanesite ujutro i navečer na prethodno očišćeno lice. CLEANANCE EXPERT EMULZIJA se može koristiti samostalno kod blagih do umjerenih nepravilnosti ili u kombinaciji s anti-akne terapijom koju je preporučio dermatolog. Cleanance EXPERT emulzija je odlična podloga za šminku.

Preporučena maloprodajna cijena: 123,26 kn

Koristite li već neke od ovih proizvoda?

Nema komentara:

Objavi komentar

 
 
Blogger Templates