četvrtak, 29. rujna 2016.

AURA: Jesenski favoriti

Nakon podužeg isprobavanja Aurinih proizvoda, vrijeme je da podijelim svoje dojmove sa vama. U ljetnom periodu trudila sam se nositi što manje makeup-a, a s dolaskom hladnijih dana to se konačno promijenilo. Slojevita odjeća, hladnije vrijeme i zemljani tonovi oko nas jednostavno zovu da eksperimentiramo sa makeup-om, a ja sam svoje jesenske makeup favorite našla upravo u Aurinim proizvodima.


Prime me! baza za šminku 

Što kaže Aura?
Za postizanje blistavog i ujednačenog tena. Zahvaljujući svom karakterističnom sastavu, igrajući se svjetlosnim zrakama, nepravilnosti vaše kože postaju manje vidljive, a vaš ten blistav i ujednačen. Formulirana na bazi vode intenzivno hidrira kožu čineći je nježnom i glatkom. Na taj način koža lica postaje idealno pripremljena za nanošenje pudera. Također, može se koristiti i samostalno za prirodan i osvježen izgled lica tokom cijelog dana. Bazu nanositi na očišćenu i hidriranu kožu lica uvijek kada želite blistav ten ili kao prvi korak u vašoj make-up rutini. 


Karakteristike:
  • Idealna baza za šminku
  • Formulirana na bazi vode i bez parabena
  • Ublažava izgled svih nedostataka na vašoj koži
  • Pruža zaštitu od štetnih sunčevih zraka
  • Pogodna za sve tipove kože

Količina: 30 ml
Cijena: 44,99 kn

Moji dojmovi: Dugo sam tražila primer koji bi odgovarao mješovitoj koži, znači da ne masti, a ujedno hidratizira. Ugodno sam se iznenadila kada sam ga neočekivano pronašla u ovako povoljnoj varijanti. Aurin primer izvrstan je kao podloga za šminku, ali i odlično funkcionira i kada ga koristite samostalno. Tada dobijete onaj efekt "my skin but better". Bijele je nijanse i lagane, kremaste teksture koja se lako razmazuje i brzo upija u kožu. Uz njega ćete lakše prebroditi hladnije jesenske dane kada mješovita koža postane sklonija isušivanju i ljuskanju. Ovaj primer spriječit će nakupljanje pudera na suhim dijelovima što mi daje pravo da kažem kako je ovo holy grail proizvod bez konkurencije za jesenske i zimske dane. Postojan je na licu i ne izaziva nikakve nerede te ćete se vrlo vjerojatno uz njega zapitati kako ste do sada mogle živjeti bez korištenja primera :)



GLORIOUS CHEEKS - Powder Blush

Što kaže Aura?
U okviru nove kolekcije Glorious Cheeks nalazi se 8 rumenila različitih boja i efekata. Ono što je zajedničko za sve njih jest izuzetno nježna, svilenkasta tekstura koja omogućava laku i ravnomjernu aplikaciju. Karakterizira ih odlična pigmentacija pa je potrebna samo mala količina proizvoda za postizanje željenog efekta. Najbolje ih je nanositi kozmetičkom četkom od prirodne dlake.




Količina: 5 grama
Cijena: 28,99 kn

Moji dojmovi: Onog trena kada sam otvorila ovo rumenilo, znala sam da će to biti jedno od mojih najdražih rumenila. Nijansa 222 CHIANTI je predivna, posebna boja rozog zlata s primjesama bakrene, ma nešto neopisivo. Idealna je za jesenske dane i mislim da će se odlično uklopiti u jesenske makeup lookove. Tekstura je meka, a pigmentacija fantastična te je vrlo lako pretjerati, ali čak ni tada nećete izgledati kao klaun. Lako se i lijepo blenda te je postojano na obrazima. Ako ste u potrazi za neobičnom nijansom i kvalitetnim rumenilom imate moju najtopliju preporuku za ovo rumenilo.



Divine eyes - sjenilo za oči

Što kaže Aura?
Visoko pigmentirana, baršunasta tekstura omogućava laku aplikaciju, savršeno blendanje i long-lasting efekat.



Količina: 3 grama
Cijena: oko 20 kn

Moji dojmovi: Divine eyes sjenilo koje sam isprobala dolazi u predivnoj boji koja odiše jesenskim tonovima. Radi se o nijansi Sun Kiss koja je pomalo neuobičajena zlatna nijansa. Tekstura je vrlo meka i praškasta pa stoga ne čudi činjenica da se u transportu sjenilo malo oštetilo. Uzmite to u obzir i pripazite kada koristite ova sjenila jer nisam sigurna da će preživjeti pad. Inače je pigmentacija odlična, a sjenilo vrlo postojano čak i na masnim kapcima poput mojih. Nisam ga testirala bez baze, ali uz bazu traje cijeli dan sve dok ga ne poželite skinuti.



Final Matte ruž za usne

Što kaže Aura?
Ruž baršunaste formulacije, intenzivnih boja i mat završnice. Kremasta tekstura dati će ugodan osjećaj na usnama, čineći ih mekim i glatkim. Intenzivna pigmentacija i stik praktičnog oblika daju punu boju usnama u samo jednom potezu. Odlična postojanost. U okviru kolekcije se nalazi 13 boja sa ugodnom aromom vanilije. Formula ne sadrži parabene. Svi ruževi su dermatološki ispitani.



Količina: 4,5 grama
Cijena: 44,99 kn

Moji dojmovi: Ruž koji mi je odmah "ukrala" majka. To bi vam trebalo značiti kako se radi o stvarno kvalitetnom ružu jer njen profinjen i istančan ukus bira samo najbolje. Odlična pigmentacija, postojanost, ugodan osjećaj na usnama i mat finish karakteristike su zbog kojih je ovaj ruž u rangu sa puno skupljim ruževima, usudila bih se reći bolji i od većine skupljih. Lako se nanosi zbog divne kremaste teksture i nemate onaj osjećaj zatezanja koji je čest kod mat ruževa. Posebno mi se svidjelo što ne isušuje usnice što je vrlo bitno za ovaj hladniji dio godine. Nijansa koju možete vidjeti na swatchu je 701 Guess Who.



ABSOLUTE MATTE tekući mat ruž za usne

Što kaže Aura?
Mat kremasti ruž za usne. Baršunasta long – lasting formulacija sa izrazitim mat finišem.



Količina: 7 ml
Cijena: 38,99 kn


Moji dojmovi: Vjerujem da će vas začuditi činjenica da je ovaj ruž u favoritima jer ste, sigurna sam, već isprobale Aurine tekuće mat ruževe i znate da su poprilično zahtjevni kako za nanošenje tako i za održavanje. Ipak, ja ih volim zbog činjenice da su trajni na usnama i zbog toga im opraštam neravnomjerno nanošenje i slabiju pigmentaciju nekih nijansi. Nijansa 609 Candy Pick moj je jesenski favorit iz jednostavnog razloga što će vam na brzinu uljepšati i razvedriti dan svojom baby pink nijansom :) ne mora jesen biti samo smeđa i zlatna, zar ne? :)



Jeste li već isprobale neke od ovih proizvoda? Imate li vi svoje Aura favorite?

*PR proizvodi

2 komentara:

  1. Koristim bazu i rumenilo samo u drugoj nijansi i obožavam. Ali ova tvoja nijansa me baš oduševila da mislim da bi je mogla prvom prilikom kupiti.

    OdgovoriIzbriši

 
 
Blogger Templates