ponedjeljak, 22. kolovoza 2016.

WHOLESALEBUYING: Kistovi #1

Kistova nikad dosta, zar ne? Prije nešto više od dva mjeseca stigli su mi kistovi sa Wholesalebuying stranice, ali nisam željela pisati recenziju sve dok ih nisam dobro i detaljno istestirala :) dojmovi su sada tu, a isplati li se naručiti ove kistove, provjerite u nastavku...



Kada sam pisala svibanjsku wishlistu, na njoj se našla kopija Real Techniques kistova sa Wholesalebuying stranice. Strašno me zanimalo je li cijena originala opravdana i koja je razlika u kvaliteti. Nadam se da ćemo to uskoro vidjeti :)



Ambalaža: Kistovi dolaze sa popratnom "torbicom" koja je zapravo stalak za kistove i moram priznati da je zapravo vrlo praktična jer brzo i lako možete doći do kistova, a isto tako ih brzo možete spremiti ukoliko negdje putujete. Plastičnu kutijicu u kojoj dolazi torbica s kistovima sam odmah bacila jer je u putu pretrpila veće ozljede i više se nije mogla zatvoriti, ali je ispunila svrhu i zaštitila ono najvažnije :)

Cijena: 4,70 $ + 1,65 $ poštarina ~ ukupno oko 42 kn

Link za narudžbu - klik

U Starter setu nalaze se sljedeći kistovi: Base Shadow Brush, Deluxe Crease Brush, Accent Brush, Pixel-Point Eyeliner Brush i  Brow Brush (kist za obrve).


Moji dojmovi: Bez imalo preuveličavanja mogu reći da su me kistovi oduševili kvalitetom. Iskreno, očekivala sam puno lošiju izradu, klimave kistove i ispadanje dlačica, ali ništa se od toga nije dogodilo. Koristim ih od petog mjeseca ove godine i još uvijek su kao novi. Doduše, slova na kistovima su se malo izlizala, ali to mi ne predstavlja nikakav problem. Dlačica su meke i odlično kupe čak i najmekša sjenila. Znam i znate koliko je teško pronaći dobre kistove za oči i zato mi je drago što sam otkrila i isprobala ove te vam ih mogu od srca preporučiti.

Base Shadow Brush - Osnovni kist za oči: kist koji koristim za nanošenje sjenila te neka manje zahtjevna blendanja. Praktičan je i mekan te odlično kupi sve teksture sjenila. Baš zbog ovog kista razmišljam o narudžbi još jednog starter seta.



Deluxe Crease Brush - Kist za konturiranje: Velik, mekan i fluffy, kralj svih kistova za oči ako mene pitate. Uz ovaj kist blendanje je puno jednostavnije i brže, njegove duge dlačice u trenu će izblendati čak i najzahtjevnija sjenila što ga stavlja u vrh mojih najdražih kistova.



Accent Brush - Smudge kist za sjenila: Mislim da vam sam naziv dovoljno govori. Najčešće ga koristim kada želim "omekšati" i lagano razmrljati liner na kapku, ali ga koristim i za neke zahtjevnije detalje, ponekad i za prekrivanje sitnih nepravilnosti. Multifunkcionalan kist od kojeg nisam imala velika očekivanja, a na kraju me ugodno iznenadio.



Pixel-Point Eyeliner Brush - Kist za tuš: Ovaj kist općenito najmanje koristim, a isto tako ga uopće ne koristim za nanošenje tuša. Svrha koju sam mu ja pronašla je nanošenje ruža za usne i kao takav sasvim solidno funkcionira.



Brow Brush - Kist za obrve: Vrhunski kist, rekla bih, najbolji kist za obrve koji posjedujem. Čvrst, lijepo rezan, bez stršećih dlačica omogućuje brzo definiranje i popunjavanje obrva u samo nekoliko poteza. Nisam isprobala, ali mislim da bi jednako dobar bio i za nanošenje tuša :)



ZAKLJUČAK: Povoljni kistovi odlične kvalitete koji će zadovoljiti čak i zahtjevnije šminkerice, a ukoliko ste tek početnica u svijetu makeup-a tada je ovo must have jer ćete u ovom setu pronaći sve kistove za oči koji su vam potrebni za kreiranje raznih makeup lookova, uostalom ne nosi bez razloga naziv "starter set". :)

Gdje vi najčešće kupujete kistove? Jeste li već naručivale sa Wholesalebuying webshopa?

Broj komentara: 7:

  1. Ne mogu vjerovati. :O Imam i ovaj set i još nekoliko njih sa iHerba i kistovi mi ovako sa slika djeluju identično, ali identično originalu, a cijena 3 puta manja. Savršen deal.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja sam bila u čudu jer stvarno jesu identični :D prijateljica ima original i usporedile smo ih.

      Izbriši
  2. ja sam upravo naručila neke s ebaya, imam i od prije i pokazali su se jako dobri :D

    mfashionfreak♥blog

    OdgovoriIzbriši
  3. Nisam ekspert za kistove, i zato mi je svaki post o njima korisan. Ucim od vas, mladih blogera :)
    Ako se tu šridoda i cena, onda je deal odlican. Jos bi me samo interesovalo koliko otprilike traje dostava

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Oko dva tjedna :) i dobije se broj za praćenje pošiljke pa nema straha da će se paketić zagubiti.

      Izbriši
  4. Nema niti neke razlike u spuzvici , fejk je Malo manje kad se osusi ali kad su mokre nema razlike.
    Sad Sam upecala free za bodove u Bootsu isti set origigi i jedva cekam isprobati, ali isto Sam gledala fejkove duze vrijeme .. mozda uzmem koji metals kist...btw MUR je izbacio artist dupove ..

    OdgovoriIzbriši
  5. Nema niti neke razlike u spuzvici , fejk je Malo manje kad se osusi ali kad su mokre nema razlike.
    Sad Sam upecala free za bodove u Bootsu isti set origigi i jedva cekam isprobati, ali isto Sam gledala fejkove duze vrijeme .. mozda uzmem koji metals kist...btw MUR je izbacio artist dupove ..

    OdgovoriIzbriši

 
 
Blogger Templates