utorak, 23. kolovoza 2016.

SUBRINA PROFESSIONAL: PHI repair maska za kosu

Otkako sam se pozdravila sa plavom bojom kose postala sam pravi freak za njegu kose, a moja kolekcija proizvoda za njegu kose povećava se iz dana u dan. Posebno su mi se svidjeli proizvodi koji u sebi sadrže ulja jer su upravo takvi najbolji za obnavljanje oštećene i isušene kose. Isprobala sam Subrina Professional PHI masku za kosu koja sadrži meni do sada nepoznato ulje moringe, a kako mi se svidjela pročitajte u nastavku...


Što kaže Subrina Professional?
Maska za obnavljanje oštećene kose s uljem moringe i keratrixom. Intenzivno obnavlja kosu i njezin korijen. Maska za obnavljanje oštećene kose oživljuje i obnavlja suhu i oštećenu kosu. Primjerena je ponajprije za gustu i razbarušenu kosu koja treba posebnu njegu.
Najbolji tretman za oštećenu, oslabljenu i ispucalu kosu. Kombinacija iznimno djelotvornog ulja moringe i hranjivih sastojaka poboljšava strukturu kose, jača kosu i čuva njezinu elastičnost i mekoću. Olje moringe osigurava sve hranjive tvari koje su potrebne za zdravu i vitalnu kosu. Keratrix™ je obnavljajući prirodni aktivni sastojak koji se nalazi u rogaču. Obnavlja i jača oštećenu i krhku kosu, vraća elastičnost i poboljšava rast kose. Vitamin E potiče rast kapilara i pospješuje cirkulaciju. Obnavlja oštećene i ispucale vrhove te kao rezultat daje snažnu i zdravu kosu.


Ambalaža: Subrinina maska za kosu dolazi u ambalaži kakvu smo navikle vidjeti u frizerskim salonima, s funkcionalnom pumpicom koja omogućuje jednostavno doziranje. Sama ambalaža je čvrsta i praktična kako za držanje tako i za korištenje, a kombinacija pastelne plave boje bočice i žutih slova odmah mi je zapela za oko. Dolazi u količini od gigantskih 500 ml što meni osobno odgovara jer volim imati zalihe proizvoda koje obožavam.

Količina: 500 ml
Cijena: 75 kn

Gdje kupiti: Tester weshop



Upotreba:
Masku nanesite na ručnikom osušenu kosu. Ostavite da djeluje 3 do 5 minuta, temeljito isperite vodom. Prije nanošenja dobro ocijedite kosu da se njegujuće molekule dobro uhvate za kosu i optimalno djeluju.


Moji dojmovi: Tekstura maske je gusta i kremasta. Potrebna je vrlo mala količina koju rasporedim duž cijele kose, posebno se usmjeravajući na vrhove. Miris ove maske nešto je po čemu je ona prepoznatljiva i vjerujem da ne postoji osoba kojoj se ovaj miris ne bi svidio. Miriše po ljetu, moru, pješčanim plažama i snovima, a miris se u kosi zadržava čak i do tri dana.

Masku sam kupila nakon što sam potrošila mini verziju iz Tester boxa i vjerujem da ću je kupiti opet. Zašto? Zato što je najsavršenija maska za oštećenu, oslabljenu i isušenu kosu koja se petlja. Kosa je nakon korištenja svilenkasto meka i sjajna, a suhi vrhovi nahranjeni. Ono što mi se posebno svidjelo kod ove maske je kako olakšava raščešljavanje i ubrzava sušenje kose. Moju kosu je nemoguće normalno počešljati bez Tangle Teezer četke i raznih preparata za stiliziranje, a uz ovu masku nemam nikakvih problema s češljanjem zbog čega ona zaslužuje ocjenu 10, a ne 5. 

Koristim ju dva puta tjedno, a rezultati su bili vidljivi već nakon prvog korištenja. Zaista, PHI repair maska dubinski njeguje i obnavlja isušenu kosu, a rezultat koji ćete vidjeti odmah nakon prvog korištenja je iznimno lako raščešljavanje i smanjenje petljanja kose. Promjenu u kvaliteti kose primijetila je čak i moja frizerka koja me pitala koja je maska u pitanju. Subrinina PHI repair maska vratila je elastičnost, živost i sjaj mojoj isušenoj i beživotnoj kosi koju sam godinama uništavala bojanjem u plavo. Sada sam nakon dugo vremena konačno sretna kada ugledam svoju kosu u odrazu ogledala, a za to je dobrim dijelom zaslužna upravo ova maska.

Kako izgleda moja kosa nakon korištenja PHI repair maske za kosu, bez dodatnih stiliziranja, možete vidjeti na sljedećoj slici :)


Jeste li isprobale PHI repair masku za kosu? Volite li mirišljave proizvode za kosu?

2 komentara:

 
 
Blogger Templates