subota, 27. kolovoza 2016.

OOTD: Pure perfect skirt

Sreća je pronaći odjevni komad koji će ti izmamiti osmijeh na lice. Sreća je pronaći odjevni komad kakav si vidjela u svojim snovima. Sreća je kad ti se snovi ispune. Sreća je kada svoje snove i sreću možeš podijeliti sa drugima. Tako sam i ja bila sretna kada je stigla ova predivna suknja, a sreća je bila još i veća kada sam dobila mogućnost da jednu takvu darujem i vama u prošlom darivanju.


Suknja je jedan od najboljih odjevnih ulova ove godine. Efektna, posebna i odlična za sve prigode. Veselim se čak i hladnijim danima jer će odlično izgledati uz najlonke i gležnjače. Planiram ju nositi na posao, ali i u raznim drugim prigodama.

Materijal je neobičan, čvrst, ali vrlo udoban. Prednost je što se suknja minimalno gužva pa ne morate strahovati da ćete nakon što sjednete izgledati kao da ste upravo izvadile suknju iz perilice rublja. Bila sam skeptična po pitanju univerzalne veličine, ali zbog gumice u stražnjem dijelu struka ova suknja odgovara veličinama od XS pa sve do L, možda čak i XL veličine.

Dostupne veličine: one-size

Cijena: 17,99 $

Više informacija o suknji pronađite: OVDJE





Suknja: SheIn

Majica: H&M
Sandale: M&G shoes

Naočale: ebay

Kako vam se sviđa ova suknja? Volite li suknje A kroja?

Nema komentara:

Objavi komentar

 
 
Blogger Templates