utorak, 30. kolovoza 2016.

Essence trendovska kolekcija "exit to explore" [RECENZIJA]

Ljeto nam se bliži kraju, ali uz ovu zavodljivu Essence trendovsku kolekciju ljeto će sigurno potrajati duže. Essence “exit to explore” biti će dostupna početkom rujna na prodajnim mjestima Dm-a, Bipe, Kozma i Konzuma, a koje to ljepote krije saznajte u nastavku...


Sljedeća postaja: raj! s novom trendovskom kolekcijom “exit to explore”, essence otkriva egzotični svijet amazon. kolekcija je inspirirana džunglom pa u njoj prevladavaju boje koje opisuju bujnu vegetaciju - zelena, smeđa, ljubičasta i ružičasta. apsolutni jungle naglasci su sjenila s holo efektom koja se prelijevaju i osvježavajući ruževi za usne s mirisom mente.

Otkrij prašumu - sa essence!

Exit to explore sjenilo za oči

Što kaže Essence?
Kameleonske oči! Tri nježna sjenila s velikim rasponom boja stvaraju intenzivni make-up look za oči u zelenoj, ljubičastoj, boji marelice i duginim bojama koje čine holografski završetak.



Sjenila dostupna u: 01 you can, toucan, 02 queen of the amazons i 03 apricot cockatoo.

Cijena: 16,90 kn


Moji dojmovi: Šarenilo koje donose ova sjenila iznutra i izvana brzo će vam popraviti i najtmurniji dan. Svaki put kažem kako je ovo najslađa i najljepša ambalaža i onda se već kod sljedeće limitirane kolekcije ugrizem za jezik jer je ona još ljepša nego prošle, tako da ću sada reći kako je ovo definitivno najveselija Essence limitirana kolekcija do sada. 

Ambalaža je standardna za Essence sjenila, čvrsta, jednostavna, slatka i praktična. Sjenila su fine, meke teksture i dobre pigmentacije. Uz bazu postižu najbolje od svog holografskog efekta, iako čak i bez baze odlično funkcioniraju. Truse se minimalno, a na kapcima su postojana tijekom 5-6 sati, dok će uz bazu trajati cijeli dan.

Nijansa 02 queen of the amazons - predivna plavo ljubičasta nijansa koju holografski efekt čini još posebnijom. Uz nju bih svakako preporučila bazu jer tada pokaže svu svoju ljepotu. Trusi se vrlo malo, ništa što malo otresanja kista ne može riješiti. Izuzetno je postojana na kapcima i idealna za preostale vruće ljetne noći.


Nijansa 03 apricot cockatoo - nježna breskvasto ružičasta nijansa s holografskim efektom koji ju čini posebnom. Ako ste dovoljno odvažne ovu nijansu možete koristiti i kao highlighter koji će posebno lijepo istaknuti preplanulu put. Čak i bez baze ova nijansa je odlično pigmentirana, izražajna i dugotrajna na kapcima. Obožavam ju koristiti u svim dnevnim varijantama, a kada padne noć savršena je za posvijetliti unutarnji kut oka.



Exit to explore rumenilo

Što kaže Essence?
Tropski! Rumenilo s jedinstvenim rasponom boja od marelice do ružičaste daje obrazima svjež izgled kao da si se upravo vratila s krstarenja rijekom Amazon. Sa dizajnom šarenih cvjetova.



Rumenilo dostupno u 01 my heart is beating like a jungle drum.

Cijena: 29,90 kn


Moji dojmovi: Rumenilo čije se boje doslovno pretapaju iz nježne breskvaste do izražajne ružičaste. Fine je, meke teksture, a opet dovoljno čvrste da nećete imati problem sa previše proizvoda na kistu koji onda morate otresati i bezrazložno prosipati rumenilo. Pigmentacija je dobra, rekla bih odlična jer ćete brzo naglasiti obraze bez straha da ćete pretjerati i izgledati kao klaun. Rumenilo je postojano i na mojim suhim obrazima bez problema izdrži cijeli dan. Nijansa je predivna, prava ljetna, što možete vidjeti na swatchu ispod. 


Exit to explore refreshing ruž za usne

Što kaže Essence?
Osvježavajuća boja! tanka olovka u nijasni tople marelice i vedroj ružičastoj pružaju usnama odličan miris i blago osvježavajući završetak.


Refresing ruževi dostupni su u:  01 pink parrot i 02 apricot cockatoo.

Cijena: 21,90 kn


Moji dojmovi: Odmah ću vas na početku riješiti svih nedoumica i dilema - ovo nisu ruževi za usne nego obojani balzami za usne koji solidno njeguju i hlade usnice. Kao takvi meni su odlični i dala bih im ocjenu 10, a ne 5. Pigmentacija im je solidna, uživo intenzivnija nego na swatchevima. Krasi ih divan miris i ugodan, osvježavajuć osjećaj na usnama. Lagano hlade i imate onaj osjećaj kao kod raznih sjajila koja obećavaju povećanje usnica. Upravo zbog tog osjećaja hlađenja idealni su za vruće ljetne, a i rane jesenske dane. Osim toga, solidno njeguju usnice pa su ovi mališani stvarno multifunkcionalni. Vjerujem da će se svidjeti svima, a meni su favoriti cijele ove šarene kolekcije.



(01 pink parrot)

(02 apricot cockatoo)

Exit to explore gumice za kosu

Što kaže Essence?
U punom cvatu. Dva Frangipani cvijeta u bijeloj i ljubičastoj boji daju bilo kojoj frizuri tropski dodir. Gumice za kosu dostupne u 01 my hair is a jungle.


Cijena: 16,90 kn

Moji dojmovi: Veseli i šareni cvjetovi savršeno će se uklopiti u raznovrsne ljetne frizure te dodati dašak egzotike našim pletenicama. Volim ih koristiti kada nosim visoki rep, ali odlične su i za već spomenute pletenice. Gumice su čvrste i izdržljive te dobro drže čak i najzahtjevniju kosu.


Exit to explore tetovaže za tijelo & kutikule

Što kaže Essence?
Bez obzira jesu li papige, cvjetovi hibiskusa ili palme - cool tetovaže s holografskim efektom mogu se primijeniti na odabranim dijelovima tijela ili kutikulama kao veseli hvatači pažnje.

Tetovaže za tijelo & kutikule dostupne u 01 feel the jungle vibes.



Cijena: 25,90 kn

Moji dojmovi: Inače nisam ljubitelj privremenih tetovaža, ali ove s holografskim efektom, kao i tanke trakice koje imitiraju narukvice su mi se posebno svidjele. Lako se nanose na kožu i traju dva do tri dana, ovisno o tome koliko ćete ih puta prati. Upečatljive su, a opet jednostavne i zanimljive te su, barem kod mene, produžile onaj ljetni osjećaj :)


Jeste li već isprobale nešto iz Essence "exit to explore" trendovske kolekcije? Što vam se najviše sviđa?

*PR proizvodi

1 komentar:

  1. Predivna kolekcija i essence zaista ne prestaje iznenađivati sa svojim izborom :)

    OdgovoriIzbriši

 
 
Blogger Templates