ponedjeljak, 8. kolovoza 2016.

Essence trendovska kolekcija “the beach house” [RECENZIJA]

Pozdrav ljepotice! Nadam se da uživate u suncu i toplom vremenu, a ja ću vam pokazati uz koje ćete zanimljive proizvode iz Essence "the beach house" kolekcije upotpuniti svoj ljetni štih ;) 



essence the beach house – the beach house duo sjenilo za oči


Što kaže Essence?
Beach beauty! Dva sjenila u novim kombinacijama boja - slonovače - pijeska i bijelo- koraljne stvaraju prekrasne efekte na očima. Cool cik - cak reljef na površini zasigurno privlači poglede!

Dostupan u 01 build me a sandcastle! i 02 sea you soon!



Moji dojmovi: Sjenila iz Essence limitiranih kolekcija već su poznata sa svojim zanimljivim i upečatljivim reljefnim uzorcima. The beach house kolekcija donosi duo sjenila koja stižu u pravim ljetnim, nježnim nijansama, idealnim za vruće ljetne dane kada većina preferira laganiji makeup. Dobro su pigmentirana, ali kako se radi o vrlo svijetlim nijansama vjerujem kako će bolje izgledati na tamnijoj puti pa ću još malo pričekati s korištenjem dok ne postignem željeni preplanuli ten :) Tekstura im je meka te se lako nanose i blendaju, a uz bazu postižu svoj najbolji efekt.

Cijena: 16,90 kn



essence the beach house – the beach house ruž za usne

Što kaže Essence?
Sjajne usne. Ruževi koji imaju u sebi u koraljnu i ružičastu jezgru pružaju usnama ljetni dodir boje. Zahvaljujući kontrastnoj nijansi jezgre ruža, boje se stapaju stvarajući jedinstveni rezultat “beach bleached” izgleda.

Dostupan u 01 beachy keen i 02 a summer kinda girl.



Moji dojmovi: Ruževi iz ove kolekcije su pravi ljetni bombončići u dvije nijanse. Kako je većina nas ljeti vjerna laganijem makeup-u i nježnijim nijansama, tako i ovi ruževi prate tu priču te osvajaju svojom kremastom teksturom i hidratacijom. Tekstura je kremasta, a pigmentacija je solidna, rekla bih odlična za ovakav tip ruža koji pruža hidratantnu njegu baš poput balzama za usne. Trajnost je uobičajena za ruževe ovakve teksture te ćete ga morati popraviti nakon svakog obroka. Ipak, ja bih ovim ruževima dala čistu peticu zbog iznimno ugodnog osjećaja na usnama, njege i divnih ljetnih nijansi.

Cijena: 23,90 kn



Na kraju sam se odlučila malo poigrati pa sam na gornju usnu nanijela ruž u nijansi 01 beachy keen, a na donju 02 a summer kinda girl.


Jeste li već isprobale neke od ovih noviteta? Kako vam se sviđaju?

*PR proizvodi

Nema komentara:

Objavi komentar

 
 
Blogger Templates