subota, 20. kolovoza 2016.

BOCASSY: Hidratantna gel krema

Jedva sam dočekala da vam recenziram kremu koja je apsolutno savršena za mješovitu kožu, a ukoliko ste vlasnica takve, onda vjerujem da znate koliko je teško ujednačiti masne i suhe dijelove jednom kremom. Isprobala sam stvarno puno raznih krema i niti jedna nije ovako dobro funkcionirala na mojoj mješovitoj, a dehidriranoj koži. Riječ je o Bocassy hidratantnoj gel kremi čiju recenziju možete pročitati u nastavku...

Što kaže Bocassy?
Predivna drhtava krema izgleda apsolutno ukusno na pogled. Naročito privlačna na pomisao maksimalne vlažnosti koju zadržava u koži, ova gel-krema je ipak puno više od toga. Nakon nanošenja preplavit će vas osjećaj potpune vlage koji se širi kroz osjetila kože i ispunjava ona čudljiva ženska osjetila. Sa vrlo malim udjelom ulja, no ipak ulja pšeničnih klica, bogata je učinkovitim ekstraktima koji se, baš radi te snažne hidratacije, lako upijaju kroz kožu te djeluju brzo. Biljni ekstrakti, glicerin te razni djelotvorni vitamini hrane kožu bez uljih komponenata te ju drže osvježenom tijekom cijeloga dana. To je kao ostvarena želja svima onima koji žele više hidratacije i manje ulja, iako mi preporučujemo protutežu sa Bocassy bogatom kremom za noć kao noćnom njegom.

To je ono što želimo svakoga jutra ponovno osjetiti! Samo zatvorite oči i dopustite si da vas ponese osjećaj barem tih nekoliko sekundi. 97% sastojaka je prirodnog porijekla.

Osnovni sastav: extrakt anisa, zeleni čaj, kofein, ulje pšeničnih klica, vitamini A, B5 i E



Ambalaža: Već na prvi pogled ambalaža Bocassy hidratantne gel kreme odiše profinjenošću. Od bordo kutijice koja je protkana sa srebrno otisnutim tekstom do elegantne staklene posudice u kojoj se nalazi gel krema. Tu je i dodatni plastični poklopac koji štiti i čuva vrijedne sastojke. Već znate da padam na dobru ambalažu, a još sam sretnija kad se spoji odlična ambalaža i još bolji sadržaj unutar ambalaže, kao što je ovdje slučaj.

Količina: 50 ml
Cijena: 139,90 kn



Moji dojmovi:
Tekstura kreme je lagana, gelasta, u dodiru sa kožom pretvara se u vodenastu koju koža vrlo brzo upije. Miris je nježan i blag te se ne zadržava dugo na koži. Odmah po nanošenju na koži se osjeća osvježavajuć i razblažujuć osjećaj koji traje i traje. Ne masti masne dijelove, a suhe intenzivno hidratizira, ostavljajući kožu glatkom, elastičnom i hidratiziranom, bez onog neugodnog ljepljivog osjećaja.

Koristila sam ovu kremu protekla dva mjeseca kao dio jutarnje njege. Oduševio me osjećaj svježine koju pruža, kao i to što odlično funkcionira kao podloga za makeup. Brzo je dotjerala u red suhe dijelove lica koji su se ljuskali te mi se za vrijeme korištenja niti jednom nisu ponovo pojavili. Lagana, hidratantna i nemasna brzo je pronašla put do mog srca i postala jedno od dražih beauty otkrića ove godine. Ne znam hoće li biti dovoljno hidratantna za zimski period godine, ali za ljeto je idealna, posebno zbog osjećaja osvježenja koji sam vam već spomenula. 

Vjerujem da vas najviše zanima jesu li mi se masni dijelovi kože poput čela brže zasjajili uz korištenje ove kreme, jer je upravo to bilo ono što je mene zanimalo. Mogu reći da mi se čelo nije ništa brže zasjajilo, dapače imam dojam da je upravo ono vapilo za hidratacijom te je iz tog razloga lučilo povećanu količinu sebuma. Također, za vrijeme korištenja nije mi izazvala nikakve nerede na licu, a osjećaj svježine, zaglađene i elastične kože nakon nanošenja je naprosto neprocjenjiv.

Nakon ovako dobrih dojmova sa hidratantnom gel kremom, sigurna sam da ću dati šansu i ostalim Bocassy proizvodima, posebno serumu za koji vjerujem da bi se također odlično uklopio u njegu mješovite kože.

Ocjena: 5+


Jeste li isprobale nešto iz Bocassy ponude? Kakvi su vaši dojmovi?

3 komentara:

  1. Serum je vrhunski :D kremu nisam probala, al budem

    OdgovoriIzbriši
  2. Isprobavanje Bocassy proizvoda mi je na popisu već jako dugo. Drago mi je da si pronašla dobru kremicu :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Napokon sam našla kreme i serum koje moja koža obožava.

    OdgovoriIzbriši

 
 
Blogger Templates