utorak, 19. srpnja 2016.

YVES ROCHER: Top coat za fiksiranje makeup-a na kapcima – metalik efekt

Obožavam neobične proizvode koji donose promjenu u moju standardnu make up rutinu. Danas ću vam predstaviti upravo jedan takav neobičan proizvod u koji sam se brzo zaljubila...radi se o top coat-u čija je namjena fiksiranje make up-a na kapcima i pretvaranje svakog sjenila u metalik nijansu. 

Što kaže Yves Rocher?
Transformira vaš pogled u samo jednom potezu i ujedno fiksira make-up na kapcima. Dostupan u 3 različita efekta, Top Coat za kapke obogaćen s biljnim sokom organske agave iz Meksika, preobražava i fiksira sjenilo i olovku za oči na kapcima. Možete izabrati između efekta: Sjajni, biserni ili metalik efekt! Oftalmološki testirano.

Nanošenje: Nanesite top coat za kapke željenog efekta preko vašeg sjenila ili olovke za oči.


Ambalaža: Top coat dolazi u maloj prozirnoj bočici kroz koju možete vidjeti nijansu. Aplikator za nanošenje je u obliku kistića i to je zapravo jedina zamjerka koju imam. Osobno smatram da bi puno praktičniji bio aplikator kakav dolazi u sjajilima, ali brzo sam se naviknula i na četkicu. Inače je ambalaža u potpunosti funkcionalna, čvrsta, dobro se zatvara i bez ikakvog straha možete ovaj proizvod nositi u torbici.

Nijanse: sjajni/mokri efekt, metalik efekt ili biserni efekt

Količina: 4 ml
Cijena: 50 kn



Moji dojmovi: Strašno me zanimalo kako funkcioniraju ovi proizvodi i kada sam ga prvi put isprobala ostala sam toliko oduševljena da nisam stala samo na kapcima. Odmah sam morala provjeriti funkcionira li na usnama...i odgovor je DA! odlično funkcionira na usnama, metalik efekt usnama daje punoću, a isto tako od svakog mat ruža možete napraviti ultra sjajni metalik ruž. Kada sam se uvjerila da funkcionira i na kapcima i na usnama, nisam stala :) sjetila sam se da bi mogao poslužiti i kao highlighter i bravo ja, mogu reći kako je ovo jedan od najboljih highlightera koje posjedujem. No, vratimo se mi na njegovu primarnu svrhu - fiksiranje makeup-a na kapcima. Vrlo je bitno da ne trepćete puno onaj tren kada ga nanesete i pustite ga da se osuši nekoliko trenutaka. Primijetit ćete kada se osušio tj. "sjeo" te fiksirao vaše sjenilo i dao mu metalik efekt. Ovaj top coat idealan je za ljeto kada su šljokice i metalik efekt sveprisutni, a osim toga osigurat će da sjenila na kapcima budu postojana cijelu noć. Volim ga nositi i samostalno, a posebno lijepo izgleda u unutarnjem kutu oka. Ne znam koliko ćete to moći primijetiti na slikama jer mi je fotić taj dan otkazao svaku poslušnost, a i šljokice su uvijek problem za uslikati, ali ovaj top coat je prepun sitnih biserno-srebrnih šljokica koje daju metalik efekt. Ako volite blještavi metalik efekt, imate moju toplu preporuku za ovaj multifunkcionalan proizvod.



Jeste li kad koristile top coat za sjenila? Kako vam se sviđa ovaj top coat?

*PR proizvod

2 komentara:

  1. hmmmmm, nije mi nešto efekt koji ostavlja :/
    mislim da bilo koji šljokičast proizvod (highlighter, sjenilo, bronzer..itd) može ostaviti sličan ako ne i bolji efekt :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Moram probati, volim sve što šljašti :D

    OdgovoriIzbriši

 
 
Blogger Templates