ponedjeljak, 18. srpnja 2016.

YVES ROCHER: Savršena baza za make-up Marelica

Vrućina je jedan od najvećih neprijatelja dobrog make up-a, stoga je važno pripremiti kožu iznutra i izvana kako bi ona izgledala svježe tijekom cijelog dana. Danas vam pišem o jednom malom spasitelju koji će osigurati da vaš make up na licu izdrži cijeli dan čak i pri visokim ljetnim temperaturama.


Što kaže Yves Rocher?
Ova baza s dodatkom ulja ruže, priprema vašu kožu za podlogu i pomaže njenu postojanost, kako bi osigurali besprijekoran ten tijekom cijelog dana. Obogaćena uljem mošusne ruže, ekstraktom damask ruže i vodicom damask ruže, trenutačno zaglađuje sitne bore i nepravilnosti poput proširenih pora ili znakova umora na koži. Dermatološki testirano. Tekstura kože je primjetno glatkija. Vaš ten je prekrasan, ujednačen i blistav. Vrlo ugodna, tekuća, lagana i nemasna formula koja se brzo upija u kožu i blaga je prema svim tipovima kože.

Ključni sastojci
  • Ulje mošusne ruže: bogato esencijalnim masnim kiselinama koje jačaju prirodnu barijeru lipida kože.
  • Vodica damask ruže: ima moć omekšavanja kože.
  • Esencijalno ulje damask ruže: ima svojstva umirivanja, čišćenja, toniranja i ublažavanja.
  • Ekstrakt damask ruže: ima svojstvo poticanja blistavosti kože kao i ujednačavanja. 
Nijanse: ružičasta, marelica

Primjena: Na čistu i hidratiziranu kožu nanesite malu količinu baze na nos, čelo, obraze i bradu. Zatim razmažite teksturu od unutrašnjosti lica prema van.


Ambalaža: Baza dolazi u simpatičnoj maloj staklenoj bočici sa crnom pumpicom koja omogućuje precizno doziranje. Pumpica funkcionira tako da se "otključa" kada ju okrenete u jednu stranu, a na isti način ju možete ponovo zaključati i spriječiti neželjeno istjecanje proizvoda ukoliko ju nosite na putovanje.

Količina: 15 ml
Cijena: 99 kn


Moji dojmovi: Prvo moram reći kako je bočica stvarno minijaturna, tek nešto veća od laka za nokte i zbog toga sam imala puno upitnika iznad glave kada sam ju ugledala. Ipak, već pri prvom korištenju shvatila sam da će mi ova baza trajati jaaaako dugo jer je potrebna tek kapljica za cijelo lice. Nanosim ju tako da količinu koju ćete vidjeti na slici ispod lagano umasiram u cijelo lice. Ten odmah po nanošenju izgleda svježije, koža je zategnutija, a pore sužene i gotovo neprimjetne. Efekt koji se postiže najbolje mogu opisati sa efektom blura u programima za uređenje slika. Puder na ovu bazu puno bolje i ljepše "sjedne", trajniji je i jače prekriva, ali u ovim vrućim danima ja volim ovu bazu koristiti i samostalno. Ona nekako učini da koža djeluje blistavo, zdravo i svježe što je posebno teško postići ljeti. Ne masti kožu, a primijetila sam da mi masni sjaj puno sporije probije uz korištenje ove baze. Preporučila bih ju svim tipovima kože, a posebno onima s mješovitom kožom jer odlično ujednači suhe i masne dijelove lica.

Zaključak: Odlična baza za make up koja u potpunosti ispunjava sva obećanja. Idealna je za ljetne dane jer drži make up pod kontrolom, a uz to čini kožu blistavom, elastičnijom i svježijeg izgleda. 



Koristite li baze za make-up? Volite li Yves Rocher proizvode? Imate li svoj omiljeni Yves Rocher proizvod?

*PR proizvod

Nema komentara:

Objavi komentar

 
 
Blogger Templates