utorak, 19. srpnja 2016.

YVES ROCHER: Must have mirisi ovog ljeta

Ljubiteljica laganih, svježih ljetnih mirisa u meni nije odoljela predivnoj ponudi Yves Rocher-a čija kolekcija krije prave ljetne bombe u čijim ćete mirisima uživati cijeli dan. Isprobala sam dva neodoljiva mirisa koji su me oborili s nogu i koje bih vam od srca preporučila ukoliko volite ovakav tip mirisa.



Eau de Toilette kokos


Što kaže Yves Rocher?
Želite slatkastu i senzualnu toaletnu vodicu? Tada je za vas Les Plaisirs Nature senzualna toaletna vodica kokos. Sva senzualnost kokosa slatkih i čulnih nota za nježno mirisnu kožu. Ova formula sadrži preko 93% prirodnih sastojaka.


Ambalaža: EDT Kokos dolazi u prozirnoj staklenoj bočici izrađenoj od debljeg stakla sa zelenim poklopcem. Bočica je razgradiva što je pohvalno, a vjerujem da već svi znate kako Yves Rocher brine o zaštiti okoliša. Sama bočica je slatka, a kombinacija bijele, zelene i smeđe boje, osim što podsjeća na kokos, djeluje vrlo prirodno.

Količina: 20 ml ili 100 ml
Cijena: 29,70 kn ili 55,20 kn


Moji dojmovi: Koliko volim ovaj miris govori činjenica da ga koristim na cijelom tijelu. Dva-tri puta špricnem na vrat, dva-tri puta na zapešće te isto toliko na kosu i noge. Miris je fantastičan i svi u mojoj blizini su oduševljeni te su me odmah pitali koji je to parfem. Miris kokosa je opojan i senzualan, ali opet toliko nježan i lagan da će vas odlično pratiti i pri najvišim temperaturama. To je miris ljeta, pješčane plaže i pina colade u čaši dok sunce miluje vaše obraze. Uz njega je tako lako otputovati negdje daleko, na mjesto u kojem ćete uživati uz onaj pravi miris kokosa koji je danas tako teško pronaći. U moru industrijskih mirisa kokosa koji su izgubili onaj pravi prepoznatljiv i nježno slatkast miris kokosa, konačno sam pronašla miris koji mami svojom slatkom svježinom, spaja nespojivo i traje na koži cijeli dan.

Ocjena: 5+

Eau de Toilette Žuta breskva

Što kaže Yves Rocher?
Slatka kao nektar, njen miris je očaravajući, sladak i opojan. Čisti užitak za čula; miris breskve i ljetnog sunca. Ova toaletna voda pruža vam sve prirodne prednosti žute breskve. Plus: odabir određene vrste: žuta breskva. Yves Rocher odabrao je žutu breskvu zbog njene mekane, baršunaste arome. Poput slatkog nektara, njen okus je neopisivo sočan. Delikatan i senzualan užitak koji obavija kožu mirisom na suncu dozrele breskve.


Ambalaža: EDT Žuta breskva dolazi u ultra simpatičnoj debeljuškastoj staklenoj bočici. Bočica je prozirne boje, a tekućina mirisa nježne narančaste baš poput breskve. Volim ovakvu jednostavnu ambalažu jer obično upravo takva unutar sebe krije pravu ljepotu, a baš tako je bilo i sa ovom bočicom.

Količina: 20 ml ili 100 ml
Cijena: 39 kn ili 69 kn


Moji dojmovi: Ovaj miris je prava slatkasto osvježavajuća, voćna rapsodija. Miris koji je idealan za vruće ljetne dane, kada ne volite teške mirise, ali ipak želite mirisati. Ono što me posebno iznenadilo i razveselilo je da se ovaj miris razvija odmah po nanošenju, bez onog neugodnog mirisa alkohola koji je tako često prvo što osjetim u parfemu. Miriše poput osvježavajućeg ljetnog voćnog koktela, poput svježe ubrane sočne breskve koja će baš kao i ovaj miris osvježiti i najsparniji dan. Voćne note ovog mirisa učinit će da se osjećate svježe, baš kao da ste upravo izašle ispod tuša. Ovaj miris moj je vjerni pratitelj tijekom dana, dok za večer biram kokos. Iznimno je postojan na koži i kosi (da i njega volim špricnuti svugdje) te će preživjeti i najgore ljetne vrućine ostavljajući vašu kožu svježom i mirisnom.

Ocjena: 5+

Volite li lagane ljetne mirise ili ste više fan jačih parfema? Jeste li već isprobale neki od Yves Rocher mirisa?

2 komentara:

 
 
Blogger Templates