petak, 1. srpnja 2016.

OOTD: Bluza i haljina u jednom

Drage moje, nadam se da uživate negdje na moru ili barem planirate odlazak. U današnjem postu pokazat ću vam jedan odjevni komad u koji sam se istog trena zaljubila jer ga možete nositi na sto načina i uvijek će izgledati odlično. Riječ je o bluzi, odnosno tunici koja će savršeno izgledati i kao lagana ljetna haljinica, idealna za nešto hladniju večernju šetnju plažom.


Haljina je neobične prljavo roza - sive boje, a volančići su bež boje. Zapravo se radi o tunici, ali kao što možete vidjeti čak je i na moju visinu od 176 cm poprilično duga pa ju slobodno možete profurati kao haljinicu. Stigla je sa SheIn-a i ovo mi je jedan od dražih ulova. Znam da je mnoge strah naručivati online, ali kada jednom potrefite ovako dobar odjevni komad sav rizik se isplati :)

Toliko je udobna i lagana da ju obožavam nositi u gotovo svim mogućim varijantama. Najčešće ju kombiniram uz bijele tri-četvrt traperice i sandale na punu petu ili ovako kao što možete vidjeti na slikama jednostavno kao haljinicu uz balerinke.

Trenutno je na sniženju za samo 5,17 dolara pa ako vam se sviđa požurite jer se ovakva ponuda ne propušta ;)

Sve informacije o ovoj tunici/bluzi/haljini možete pronaći: OVDJE.





Haljina: SheIn
Balerinke: Opossite 
Sat: ebay

Kako vam se sviđa ova haljina?

3 komentara:

 
 
Blogger Templates