srijeda, 20. srpnja 2016.

GARNIER: Dvofazna micelarna vodica s uljem

Kada za neki proizvod prijateljicama kažem "To morate kupiti!" onda ste sigurne da se radi o nečemu što vas sigurno neće iznevjeriti. Danas vam pišem o jednom takvom proizvodu za koji sam sigurna da će vas oduševiti ;)


Što kaže Garnier?
Inovativna formula dvofazne micelarne vodice s uljem iz Garniera oduševit će vas. Obogaćena je umirujućim uljem argana i cvjetnim mirisnim notama koje razbuđuju vaša osjetila, dok istovremeno pruža osjećaj svježine micelarne vodice. Uklanja šminku lako i brzo, a koža nakon nje ostaje meka, bez osjećaja zatezanja i masnih tragova. Sprječava sušenje kože i pruža dodatnu „njegu” u rutini skidanja šminke i čišćenja lica.


Kako djeluje dvofazna micelarna?
Garnier kombinira moć ulja argana, pročišćavajućih čestica ulja i učinkovitih micela. Micele djelujući zajedno poput magneta uklanjaju šminku, nečistoće i sebum. Ulje otapa sastojke vodootporne i jače šminke, što omogućava da ona jednostavno „sklizne” s vaše kože, trepavica i usana. Kad protresete boca, komponente se miješaju i stvaraju učinkovitu formulu koja nježno uklanja i najotporniju šminku ostavljajući kožu mekanom i mirisnom, bez masnih tragova.


Ambalaža: Standardno za micelarne vodice, dvofazna micelarna vodica s uljem dolazi u prozirnoj plastičnoj bočici. Količina od 400 ml trebala bi biti dostatna za 200 upotreba tako da ste s ovom micelarnom mirne duže vrijeme.

Količina: 400 ml
Cijena: 43,90 kn



Moji dojmovi: Prvo što moram spomenuti kod ove micelarne je miris. Ova micelarna ima najdivniji i najugodniji miris na svijetu. Zadržava se na koži neko vrijeme, ali je toliko nježan i ugodan da vjerujem kako će se svima ili barem većini svidjeti. Mene osobno upravo ugodan miris može potaknuti na češće korištenje nekog proizvoda tako da je ova micelarna brzo postala moj vjeran partner u uklanjaju makeup-a.

Princip korištenja ove micelarne vodice je vrlo jednostavan. Prije korištenja ju dobro promućkate kako bi se uljna i vodena faza pomiješale te ju nanesete na blazinicu kojom lagano prijeđete po licu kako biste uklonile šminku, nečistoće i višak sebuma. Iako se faze vrlo brzo ponovo razdvoje, nisam primijetila da se uljna troši brže od vodene. Micelarnu nije potrebno ispirati, ali ništa vas ne sprječava da to učinite ako želite. Osobno ju ne ispirem jer mi se čini kako arganovo ulje iz nje odlično štiti moju kožu od isušivanja, a i ne ostavlja masni trag pa ne vidim razlog za ispiranjem.

Glavna prednost ovog dvofaznog skidača šminke je što (osim što savršeno uklanja čak i najtežu šminku) ne ostavlja masni trag te njeguje i sprječava isušivanje kože. Za cijelo lice i oči potrebne su mi dvije blazinice dok sam s ostalim micelarnim vodicama najčešće koristila tri, ponekad čak i četiri blazinice. Ne pecka, ne zateže kožu i ne čepi pore, a posebno mi se sviđa što je toliko nježna da niti malo ne iritira moje osjetljive oči.

Najbolje vam mogu opisati učinkovitost ove micelarne ako kažem da bez ikakve muke skida Maybelline Lash Sensational maskaru koja je najpostojanija maskara koju sam isprobala, a isto tako i najteža za skidanje (ako ste ju isprobale znate o čemu pričam ;) ).

Zaključak: Ekonomična micelarna vodica koja savršeno obavlja svoj posao - u nekoliko poteza uklanja sav makeup bez pritiskanja ili trljanja. Ne ostavlja masni trag, ne isušuje kožu već ju ostavlja mekom i glatkom.

Ocjena: 5+




Koja je vaša najdraža micelarna vodica? Jeste li već isprobale novu Garnierovu dvofaznu micelarnu vodicu s uljem?

*PR proizvod

3 komentara:

  1. Super ideja za fotografije sa pola nasminkanog lica :)

    missymj.blogspot.rs

    OdgovoriIzbriši
  2. Nisam probala ali cim mognem kupujem !! Uvijek sam u potrazi za novim stvarcicama za njegu lica.

    Charming Coco

    OdgovoriIzbriši

 
 
Blogger Templates