četvrtak, 21. srpnja 2016.

ESSENZA: Bio Kozmetika Premium Kvalitete

Danas ću vas upoznati sa jednim zanimljivim brendom koji se bavi proizvodnjom bio kozmetike. Essenza bio kozmetika proizvodi kozmetičke proizvode na bazi plemenitih biljnih sirovina te predstavlja sinergiju tradicionalnih receptura, prirodnih sirovina i najmodernijih saznanja kozmetologije. Isprobala sam nekoliko proizvoda iz njihove ponude, a moje dojmove možete saznati u nastavku...



Što kaže Essenza?
Bio press sapun Geranij je luksuzni toaletni sapun izrađen iz isključivo prirodne sirovine hladnom tehnikom prešanja, bez zagrijavanja, sa dodatkom očaravajućeg eteričnog ulja geranija i ekstrakta aloe vere. Nježan je, mirisan i odličan bio sapun za održavanje higijene cijelog tijela. 

Ambalaža: Geranij bio press sapun pakiran je u trajnu metalnu kutijicu koju nakon što potrošite možete iskoristiti za čuvanje nakita ili nečeg sličnog.

Količina: 80 grama
Cijena: 29 kn


Moji dojmovi: Sapun je nježnog mirisa koji podsjeća na ružu, ali je puno blaži i decentniji. Sitne čestice koje sadrži odlične su kao piling pa posebno volim ovaj sapun koristiti na nogama kako bih spriječila urastanje dlačica. Naravno, čestice su nježne i gotovo da ih niti ne osjetim prilikom tuširanja. Odličan je i za korištenje nakon depilacije jer sadrži aloa veru koja vrlo brzo smiri sve iritacije.

Sastav: Sodium palmitate, Sodium cocoate, Sodium olivate, Sodium coco sulfate, Pelargonium graveolens oil, Tocopheryl acetate, Aloe barbadensis leaf extract, CI 77288, *geraniol, *citronellol, *linalool



Što kaže Essenza?
Bio press šampon All in one baziran je na prirodnim kokosovim pjenilima. Razvija bogatu pjenu uz osvježavajuć miris grejpa. Uz veliku moć pranja ovaj je kruti šampon obogaćen ekstraktom aloe vere te proteinom svile i prirodnim voskovima i uljima koji kosi vraćaju vlažnost i neophodnu masnoću. Kruti šampon sadrži i organski kakao maslac. Ne sadrži sintetske supstance. Preporuča se za normalne i suhe tipove kose, za žene i muškarce.

Ambalaža: All in one kruti šampon pakiran je u trajnu metalnu kutijicu.

Količina: 60 grama
Cijena: 37 kn


Moji dojmovi: Oduvijek sam imala želju probati neki kruti šampon jer nikako nisam mogla zamisliti da kosu perem na taj način. Sada kada sam isprobala jedan, mogu reći da je ovakav proces pranja kose vrlo zanimljiv. Šampon se blago pjeni, slabije od šampona na koje sam ja navikla, ali izvrsno opere kosu i imate onaj škriputavi osjećaj pod prstima. Kosa se uz njega lako raščešljava, čak i ako ne koristim regenerator. Odlično njeguje, a da pritom ne zamasti brzo kosu.

Sastav: Sodium Coco Sulfate, Sodium Cocoate, Sodium Olivate, Cetearyl Alcohol, Coco-Caprylate, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Theobroma Cacao Seed Butter, Citrus Paradisi Peel Oil, Menthol, Hydrolized Silk, CI 77007, *Linalool



Što kaže Essenza?
Punomasni maslac za tijelo Essenza Vanilija bogatstvo je kombinacije masnih, mliječnih i voćnih kiselina za kožu vašeg tijela. Baziran na shea maslacu, organskom bademovom ulju i kokos maslacu, obogaćen je ekstraktom mliječnog maslaca, provitaminom B5, vitaminom E, ekstraktom aloe vere i toplim mirisom vanilije. Ugodne je, lako mazive teksture i vrlo brzo prodire u kožu. Ne ostavlja masan i sjajan trag, a kožu čini elastičnom i mekom. Idealan je za njegu kože tijela i ruku kroz cijelu godinu.

Ambalaža: Čvrsta plastična kutijica s poklopcem.

Količina: 100 grama
Cijena: 47 kn


Moji dojmovi: Obožavam mirisne mazalice za tijelo pa me tako i ovaj maslac odmah razveselio. Iako je miris vanilije predivan, u proizvodima za njegu tijela često on bude nekako zagušljiv, umjetan i intenzivan. Ovaj maslac za tijelo pokazao je da može i drugačije - miris je nježan, ugodan, slatkast i dugotrajan. Ono što me jako ugodno iznenadilo je brzina upijanja ovog maslaca...imam dojam da se mojoj koži toliko sviđa da ga ona na brzinu "srkne". Izvrsno njeguje i sigurna sam da ću dugo i često koristiti ovaj maslac.

Sastav: Aqua, Butyrospermum Parkii Butter, Cocos Nucifera Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Glyceryl Stearate SE, Cetearyl alcohol, Glycerin, Buttermilk Powder, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Citric acid, Phenoxyethanol (and) Ethylhexylglycerin, Parfum, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, *Coumarin



Što kaže Essenza?
Tekući sapun na bazi prirodnih kokosovih pjenila, obogaćen bademovim uljem i toplim mirisom kokosa. Vrlo je nježan, ne izaziva iritacije i ne isušuje kožu. Bogat je nesapunificiranim biljnim masnim kiselinama, koži ruku osim higijene pruža njegu i zaštitu. Može se koristiti više puta dnevno. Namijenjen za je cijelu obitelj. Dostupno je klasično pakiranje u bočici sa pumpicom 300 ml i refill pakiranje u boci od 1 litre.

Ambalaža: Praktična plastična bočica sa dozatorom u obliku pumpice.

Količina: 300 ml
Cijena: 34 kn


Moji dojmovi: Moje ruke su izuzetno osjetljive na agresivne sapune i često ih takvi isuše do krajnjih granica stoga sam pri isprobavanju ovog proizvoda bila vrlo skeptična. Ipak, ostala sam ugodno iznenađena blagošću i nježnošću ovog sapuna koji je idealan za često korištenje i osjetljivu kožu. Miris mu je vrlo nježan i decentan te se ne zadržava na koži što je meni osobno prednost jer ne volim da mi se miris sapuna miješa sa mirisom kreme za tijelo ili parfema.

Sastav: aqua, potassium palmitate, potassium cocoate, potassium olivate, cocamidopropyl betaine, glycerin, prunus amygdalus dulcis oil, citric acid, parfum, sodium chloride, sodium benzoate, potassium sorbate, coco-caprylate, tocopheryl acetate, *coumarin, *benzyl alcohol

Jeste li čule za Essenza bio kozmetiku? Kako vam se čine ovi proizvodi?

*PR proizvodi

2 komentara:

 
 
Blogger Templates