ponedjeljak, 18. srpnja 2016.

Essence bloggers beauty secrets – touch up to go! one-for-all paleta by Diana zur Löwen

Essence je poznat ne samo po izuzetno kvalitetnim i cjenovno pristupačnim proizvodima, nego i po suradnji sa blogericama. Sigurna sam da ste već čule za posljednju suradnju koja je rezultirala zanimljivim i slatkim paletama koje su uz Essence kreirale poznate svjetske blogerice. Isprobala sam jednu od paleta iz ove kolekcije, a moje dojmove možete pročitati u nastavku...


Što kaže Essence?
All4one! Dianina “touch up to go!” paleta je apsolutno specijalna i savršena za sve djevojke koje vole imati svoju ljepotu pri ruci u svakom trenutku. Tri sjenila u ljubičastoj, smeđoj i nude te dvije nijanse rumenila i mazni melem su savršeni pratioci koji osiguravaju svjež izgled u svako doba. Proizvodi se također mogu međusobno kombinirati - balzam i rumenilo stvaraju sjajilo za usne u trenu! Sadrži mali duo aplikator za brzi touch up kada si u pokretu. Paleta one-for- all dostupna je u 01 touch up to go! 


Ambalaža: Paleta touch up to go! dolazi u simpatičnoj kartonskoj ambalaži rozih tonova, a zatvara se pomoću magneta. Izrađena je od čvrstog kartona i sigurna za nošenje na putovanja. Zapravo ovakva je ambalaža idealna za putovanja kada pokušavate nositi što manje šminke ili se barem trudite da ona bude što manjih dimenzija :) Sadrži i ogledalce pa je stvarno "one-for-all" paleta.

Cijena: 43,90 kn


Moji dojmovi: Šarenilo koje donosi ova paleta instantno popravlja raspoloženje, a moje je poraslo do maksimuma kada sam shvatila kakve dragulje krije ova mala, ali vrlo korisna paleta. Paleta krije tri sjenila u nijansama on the mauve, coffee to go i shine on. U njoj je najljepša mauve nijansa sjenila ikad čiju pravu ljepotu nikako nisam uspjela uloviti fotićem. Sva tri sjenila su odlično pigmentirana, postojana na kapcima i moguće ih je kombinirati na razne načine. Kistić koji stiže u ovoj paleti je funkcionalan i poslužit će svrsi ukoliko trenutno nemate uz sebe vaše omiljene kistove. Balzam za usne je bez boje, nije nešto posebno hidratantan, ali je solidan za putovanja kad zaboravite svoj uobičajeni balzam za usne. Na kraju, par riječi o duo peach and party rumenilu koje dolazi u pravim ljetnim nijansama. Odlične izražajne nijanse mogu se koristiti zajedno ili odvojeno. Peach nijansa idealna je kada lagano uhvatite boju jer posebno lijepo ističe preplanuli ten, a otkačena Party nijansa je samo za odvažne djevojke koje ne žele proći nezapaženo. 

Zaključak: Zaista ova paleta je one-for-all i bit će moj vjerni pratitelj na putovanjima. Kvalitetna, praktična, zanimljiva i slatka, zaslužila je od mene čistu peticu!




Jeste li već ulovile neku od paleta iz bloggers beauty secrets kolekcije? Kako vam se sviđaju palete iz ove kolekcije?

*PR proizvodi

1 komentar:

  1. sa ostale tri sam dosta dobro upoznata, jedino mi je ova ostala tajanstvena do ovog posta :D
    sviđa mi se što je svaka jako funkcionalna i odlična za putovanja, pa tako i ova <3 coffee to go podsjeća na tip nijanse bez koje ne mogu nikad :D

    OdgovoriIzbriši

 
 
Blogger Templates