srijeda, 29. lipnja 2016.

NAJAVA: essence trendovska kolekcija “little eyebrow monsters”

Drage moje, stiže nam jedna ultra zanimljiva kolekcija by Essence za koju sam uvjerena da će rasprodati u rekordnom roku. Riječ je o "little eyebrow monsters" kolekciji koja je namijenjena za njegu i uređenje obrva.


Neugledne obrve! Obrve vode na Beauty Top Listi ove sezone i trebaju biti naglašene i atraktivne. S pravim oblikom, one ističu oči i daju svakom make-up stilu individualnu notu. Nova essence trend kolekcija “little eyebrow monsters”pruža djevojkama sve što im je potrebno za savršeno definirane wow-obrve. Kolekcija sadrži proizvode za njegu i slatku pincetu za pripremu, eyebrow & highlighter set i praktične pomagače kao što su šablone u tri različita oblika za nevjerojatne obrve.
Wow obrve ... sa essence-om!

essence “little eyebrow monsters” će biti dostupna na prodajnim mjestima DM-a (na drugom metru essence stalka) krajem lipnja do kraja srpnja ili isteka zaliha.
 
essence little eyebrow monsters – tretman za obrve

Tretiraj ih dobro! Ovaj tretman za obrve pruža idealnu noćnu njegu. Obogaćen vrijednim uljima, osigurava glatke obrve i čini da obrve izgledaju prekrasno dok spavaš. Dostupan u 01 trick just treat.

Cijena: 21,90 kn


essence little eyebrow monsters – pinceta

Oblikovanje. Pinceta veselog brow-monster dizajna ima glatki, kosi vrh za osobito precizno čupanje. Na taj način, obrve se mogu oblikovati u trenu. Naposljetku, pinceta dolazi i u praktičnoj torbici. Dostupna u 01 don't touch the monsters!

Cijena: 16,90 kn


essence little eyebrow monsters – set za obrve & highlighter

Gimme brows! Dva pudera za obrve u smeđim nijansama uključujući i highlighter zasigurno stavljaju fokus na obrve. Zahvaljujući zapečenoj teksturi obrve predivno hvataju boju. U suptilnoj, svijetloj verziji za plavuše i izražajnoj tamnijoj verziji za brinete i crnokose ljepotice. 

Nijanse: 01 little miss natural i 02 little miss bold.

Cijena: 28,90 kn


essence little eyebrow monsters – olovka za obrve

Savršeno uokvirene. Puder u obliku olovke dolazi s mekanim spužvastim aplikatorom koji savršeno nanosi boju na obrve . Tri različite nijanse smeđe za svjetlije , srednje i tamnije obrve nude pravu boju za svaku djevojku .

Nijanse: 01 little miss natural, 02 little miss bold i 03 little miss dark.

Cijena: 25,90 kn


essence little eyebrow monsters – maskara za obrve

Ljubiteljica obrva! Iznijansirana gel maskare za obrve dostupna je u svijetloj ili tamnijoj nijansi. Gel sadrži sitna vlakna za popunjavanje praznina i stvara lijepo definirane, pune obrve.

Nijanse: 01 ernie knows best i 02 bert knows better

Cijena: 23,90 kn


essence little eyebrow monsters – lifter olovka za obrve

Podigni ih. Postavi prekrasne naglaske ispod obrva s svilenkasto svjetlucavom teksturom olovke za obrve. Blistavo bijela i nježno ružičasta vidljivo podiže obrve. 

Nijanse: 01 lift'em up in white i 02 lift'em up in rosy.

Cijena: 21,90 kn


essence little eyebrow monsters – gel za fiksiranje obrva

U top formi! Gel fiksira obrve u njihov prirodni oblik i drži ih na mjestu cijeli dan. Zahvaljujući prozirnoj teksturi, ovaj gel je pogodan za sve tipove obrva. Dostupan u 01 hold'em in place.

Cijena: 19,90 kn


essence little eyebrow monsters – šablone za obrve

Izražajno! Tri različite šablone nude pomoć za make-up obrva, one čine naglašavanje obrva super lakim i daju im novi, svjež oblik. Dostupne u 01 say yes to statement brows.

Cijena: 15,90 kn


essence little eyebrow monsters – styler duo kist za obrve

Multitalent. Duo - stilist kist je idealan za češljanje obrva i nanošenja pudera za obrve. Dostupan 01 monsters in style.

Cijena: 21,90 kn



Što kažete na ovu zanimljivu kolekciju? Što vam se najviše sviđa iz nje?

4 komentara:

  1. Ova pincetica je preslatka!
    Nisam još isprobala ništa od Essencea za obrve, mislim da je sada najbolje vrijeme da to promijenim. :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Ima divnih stvari! Ovaj set za obrve mi se dopada :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Jedva čekam da ispprobam nešto od svega toga <3

    OdgovoriIzbriši
  4. Definitivno će se nešto od ovoga isprobati! Makar šablone.

    OdgovoriIzbriši

 
 
Blogger Templates