ponedjeljak, 30. svibnja 2016.

OOTD: Black vs. purple

Drage moje, vrijeme je za još jedan modni dvoboj. Danas su se u modnom dvoboju našle ljubičasta i crna haljina, no prije nego krenemo sa slikama moram se ispričati jer ovaj mjesec malo štekam sa objavama...studiranje se opasno bliži kraju pa su me i obaveze pritisnule, ali eto nadam se da će se uskoro sve vratiti u normalu ;) 


Prva haljina je odlična za prigode u kojima trebate biti elegantno, ali jednostavno obučene. Odlična je i za poslovne prilike, ako ju iskombinirate sa sakoićem ili blejzerom. A sad ono što će vas sigurno iznenaditi, a to je cijena :) ova haljina je trenutno snižena na samo 8,77 dolara (inače je cijena 43,85 dolara) što je ultra povoljno, a haljina je zaista kvalitetna, udobna, ugodna na koži i puna elastina.

S obzirom na to da je haljina stvarno puna elastina preporučila bih vam da uzmete manju veličinu od one koju nosite, ja sam se vodila tom činjenicom i nisam pogriješila. Obožavam ovakve haljine koje su lagane i praktične za kombiniranje u gotovo svim godišnjim dobima, a volim ih još i više kada su na ovakvim popustima :)

Sve informacije o haljini, kao i mjere možete pronaći: OVDJE.





Haljina: SheIn
Sandale: Butik Lea Varaždin

Druga haljina je čudo. Nešto što ću rado nositi u raznim prilikama, a tako je jednostavna za kombinirati. Materijal je zanimljiv, lagan i udoban na koži, a sama haljina idealne dužine na moju visinu. Uz nju nažalost ne dolazi remen, ali sam se snašla i posudila mamin koji se savršeno uklopio.

Haljina je stigla brzo, bez ikakvih nedostataka, a kao dodatan plus istaknula bih zlatne gumbiće koji su neobičnog oblika te nema straha da će se slučajno otkopčati. Pri izboru veličine slobodno izaberite onu koju i inače nosite, veličina je realna. Sve u svemu haljina za čistu desetku :)

Detaljne informacije o haljini, mjere i ostalo možete pronaći: OVDJE.





Haljina: SheIn
Cipele: Butik Lea Varaždin

Koja vam se haljina više sviđa?

1 komentar:

 
 
Blogger Templates