srijeda, 20. travnja 2016.

NAJAVA: essence trendovska kolekcija “wake up, spring!”

Stiglo nam je proljeće! Sunce nam se konačno vratilo, dani su duži te je pravo vrijeme za najavu jedne slatke kolekcije, zanimljivog naziva "wake up, spring!". Radi se o novoj, proljetnoj trendovskoj kolekciji by essence :)


Doviđenja zimo, dobrodošlo proljeće! Osjetite prve zrake toplog sunca na svojem licu i uživajte provodeći vrijeme na svježem zraku. Od sada nadalje, debele jakne, mogu ostati skrivene u ormaru jer essence pozdravlja proljetnu sezonu sa novom trendovskom  kolekcijom “wake up, spring!” . Pastelne nijanse sa naglaskom na bojama marelice, ružičaste, lila i mint naglašene su proljetno – cvjetnim elementima essence kolekcije. 

Glavni proizvodi uključuju rumenilo sa preklopnim ogledalom, malu četkicu za rumenilo sa slovima “wake up” na držaču I tie & dye set lakova za nokte sa bazom i dvije nježne gel nijanse za predivan izgled noktiju!

Napokon proljeće… uz essence!

essence “wake up, spring!” biti će dostupna na prodajnim mjestima Bipe I DM-a krajem travnja i tijekom svibnja, do isteka zaliha.

essence wake up, spring! – paleta sjenila za oči


Razvedrite se! U paleti sjenila su predivne četiri svjetlucavo-ružičaste nijanse sa petom bijelo–srebrnom koja je idealna ako se koristi kao highlighter. Nježna tekstura traje cijeli proljetni dan. 

Cijena: 29,90 kn


essence wake up, spring! – tuš za oči u olovci


Predivne pastelne nijanse proljeća. Nježan aplikator i dugotrajna tekstura sa visokim prekrivanjem omogućava vam da kreirate profinjene linije na očnim kapcima u cool ljubičastoj, trendy bijeloj i fresh mint nijansi. 

Cijena: 16,90 kn


essence wake up, spring! – jumbo highlighter olovka za oči


Svijetle oči! Mat nude highlighter u jumbo drvenoj olovci ima nježnu teksturu i lako se nanosi. Može se nanijeti na vanjske kutove oka, ispod obrva, te na unutarnjem rubu oka kako bi oči izgledale prividno veće. 

Cijena: 16,90 kn


essence wake up, spring! – sheer balzam za usne


Nježne nijanse! Sheer balzam za usne se stapa sa nježnom bojom kako bi osigurao meke usne sa daškom boje I sjajnim završetkom u nježno ružičastoj nijansi. Dostupan u dvije nijanse. 

Cijena: 16,90 kn


essence wake up, spring! – ruž u olovci


Sezonske boje. Prave trendy boje – crvena i boja fuksije za najzapaženiji look! Kremasta tekstura ostavlja sjajan završetak i wow – look na usnama. Dostupan u dvije nijanse. 

Cijena: 19,90 kn


essence wake up, spring! – rumenilo


Bloomy rumenilo. Rumenilo u boji marelice i cvjetno ružičastoj daje kompleksnost i izgled svježine na obrazima! Rumenilo se preklapa, te otkriva ogledalo tako da možete popraviti make up i u pokretu! 

Cijena: 28,90 kn


essence wake up, spring! – četkica za rumenilo


Rumenilo se lako nanosi sa posebnom četkicom koja ima specijalna sintetička vlakna. Krasi je sladak ukras “wake up” na dršci, a praktična četkica stane u svaku kozmetičku torbicu. 

Cijena: 23,90 kn


essence wake up, spring! – tie & dye nail set za lakiranje noktiju


Bljesak boja! Ovi lakovi za nokte su idealni za višebojne kombinacije sa efektima. Svaki set sadrži bazu i dvije gel nijanse koje se mogu koristiti kod kreiranja ombre stila sa jumbo olovkom za dizajn noktiju. Dostupni su u dva seta - 01 spring it up! i 02 spring a-ling a-ling. 

Cijena: 34,90 kn


essence wake up, spring! – jumbo olovka za dizajn noktiju


Olovka za dizajn noktiju ima dvije strane s kojima se može postići najneobičniji dizajn na noktima. Točkice, linije, prekrasne boje i jedinstveni dizajn, sve je to moguće postići sa malim i velikim nastavkom olovke. 

Cijena: 21,90 kn


essence wake up, spring! – naljepnice za nokte


Poruke proljeća. Rascvjetani cvjetići i prekrasni leptiri za proljetni dizajn noktiju. Samoljepljive naljepnice se jednostavno nanose na nokte za jedinstven izgled. 

Cijena: 10,90 kn


essence wake up, spring! – ukosnice za kosu 


Izobilje cvijeća! Dvije malene ukosnice za kosu sa cvjetićima drže nestašne uvojke kose na mjestu i privlače poglede svojim slatkim izgledom cvjetića. 

Cijena: 12,90 kn

Što vam se najviše sviđa iz ove essence trendovske kolekcije? Veselite li se proljetnim kolekcijama?

Nema komentara:

Objavi komentar

 
 
Blogger Templates