petak, 8. travnja 2016.

MAYBELLINE Push Up Drama maskara

Maybelline nam ove godine donosi hrpu zanimljivih noviteta, a jedan od njih je i Push Up Drama maskara koju ću vam danas predstaviti. Je li ovo najbolja maskara koju sam isprobala? Čekirajte u nastavku ;)

Što kaže Maybelline?
Specijalno dizajnirana četkica omogućuje tako podignute, tako dramatične trepavice. Odvaži se na efekt umjetnih trepavica na tvojim očima! Nanesi maskaru od korijena do vrhova trepavica dok ne postigneš željeni volumen. Između dva nanošenja maskara na trepavicama se ne smije osušiti.



Ambalaža: Push Up Drama maskara dolazi u zanimljivoj i upečatljivoj ambalaži koja na prvi pogled izgleda kao da u sebi krije dvostranu maskaru. Kombinacija crvene i ružičaste je odlična te mogu reći da je ovo jedna od najljepših ambalaža koje sam vidjela. Osim pohvala za predivan dizajn, pohvale idu i za zatvaranje "na klik" s kojim možete biti sigurne da ste maskaru dobro zatvorile i spriječile sušenje.

Količina: 9,5 ml
Cijena: 69,90 kn




Osnovne informacije: gumena četkica, gusta tekstura, ultra crna boja, dramatičan efekt

Moji dojmovi: Na prvi pogled gumena četkica ove maskare izgledala mi je skromno u usporedbi sa ogromnim i gustim čekinjama na koje sam navikla. Skeptik u meni odmah je proradio i maskara je završila u ladici čekajući "bolje dane". Ipak, kako me stvarno upečatljiva ambalaža bockala u oko svaki put kada bih otvorila ladicu sa kozmetikom, odlučila sam vidjeti kako će funkcionirati ova neobična četkica. Pogađate? Funkcionira odlično!

Tekstura maskare je gusta, ali kremasta i kao takva savršeno obavija trepavice dajući im dramatičan, ultra crn izgled. Suši se brzo pa je potrebno malo prakse za brzinu nanošenja. Ukoliko krenete nanositi drugi sloj maskare na već osušen prvi sloj, dobit ćete slijepljene trepavice pa ako niste najspretnije sa nanošenjem predlažem da ju nanosite u samo jednom sloju koji je sasvim dovoljan za naglašene trepavice.

Sitne čekinje odlično ističu čak i najsitnije baby trepavice, a upravo ovakav tip četkice idealan je za brzinsko nanošenje maskare u samo nekoliko poteza. Osim što daje odličan volumen, obavijajući svaku trepavicu, ova maskara lijepo produži trepavice, kod mene toliko da mi znaju zapinjati za naočale. Maybelline kaže kako ova maskara daje efekt umjetnih trepavica i ja se u potpunosti slažem jer sam nedavno dobila upit koje to umjetne trepavice djeluju tako prirodno :)

Trajnost je savršena. Bez preslikavanja i trušenja izdržat će cijeli dan, sve dok ju ne poželite skinuti. Skida se lagano, uz micelarnu otopinu i dvije blazinice (po jednu za svako oko). Iako nije vodootporna, preživjet će suzenje očiju, a i neku manju suzu. Na kraju mogu zaključiti kako se radi o odličnoj maskari koja je brzo postala moj vjeran saveznik i definitivno je jedna od najboljih koje sam isprobala, a isprobala sam ih stvarno puno :). Cijena je standardna za Maybelline maskare, a uzmite u obzir da ju često možete uhvatiti na popustima za oko 46 kn što je stvarno povoljno.

Ocjena: 5+




Na kraju možete vidjeti kako je ova maskara dovoljna za jedan lagani dnevni makeup. Zaista daje dramatičan look i efekt umjetnih trepavica. Ja sam oduševljena :)


Jeste li već isprobale Maybelline Push Up Drama maskaru? Koja je vaša omiljena maskara?

*PR proizvod

Broj komentara: 6:

  1. Juče sam je gledala i na kraju odgodila kupovinu jer imam popriličan stash Lash Sensational :D Divan efekat, jako ti dobro podigne trepuške.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. O obožavam i Lash Sensational, ovu novu verziju :D ali Push Up Drama mi ipak daje nekako dramatičniji look i baš to što kažeš ful podigne trepuške ;)

      Izbriši
  2. Baš sam na prvu pomislila da se radi o dvostranoj maskari hehe. Vidim jako lijepo djeluje, efekt je i više nego očitan na fotkama :) Ja sam luda za maskarama pa mislim da ću sigurno probati ovu :)
    Iva

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja sam maskara freak :D sram me priznati koliko ih imam :)

      Izbriši

 
 
Blogger Templates